Miért szeretem ennyire az ázsiai embereket? Nem probléma?
Első válaszoló! Én ismerek egyet, ezen regisztrálva is vagyok. www.interpals.net.
Rakhatsz képet, írhatsz bemutatkozó szöveget magadról stb., ez az oldal igazában nyelvtanulásra van, de rengetegen ismerkedni mennek fel. Aztán rákereshetsz más emberekre, nyelv, ország, stb. alapján.
Sok jófej ember van, próbáld ki ha érdekel.
1. Magyar japán lányok? Magyar-japán lányok? Vagy Magyaro-n élő japán-japán lányok? Tudjon egyáltalán japánul, vagy csak legyen benne valami japán?
Egyébként sztem ez most elég nagy divat lett, ha vannak ismerőseid akkor végül is tökjó, én azokat nem értem, akik imádják őket de sose ismertek egyet sem. Max melléjük ült a buszon.
Írtam, hogy ismerek elég sok kínait. Japánt + koreait csak netről. Plusz mellém ültek a buszon:D
Egyébként én úgy vettem észre, hogy nem túl sok japán él itt. Csak turisták jönnek.
nem vagy egyedül xD
én az ázsiai fiúkat szeretem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!