Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Meg akarok halni. Van kiút?

Meg akarok halni. Van kiút?

Figyelt kérdés

Nincs munkám, nincs semmim, mindenki cserben hagyott, teljesen kilátástalan minden, nem akarok élni már, mert nincs értelme.

23L

2011. aug. 30. 20:36
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen ezeket a sorokat.

Most próbálkozom munkát keresni, és kicsit erősíteni magam testileg és lelkileg is, mert nagyon lefogytam az utóbbi időben, és gyenge vagyok kívül-belül.

Csak az nagyon tud fájni, hogy mennyire hálátlan és szemét (már bocsánat) emberek vannak, akik nem valami jó emberek, sőt. Ennek ellenére minden sikerül nekik, ölükbe pottyannak maguktól dolgok. Nekem még normális család sem adatott meg, mindig egyedül voltam és vagyok is.

2011. aug. 31. 16:11
 52/60 anonim ***** válasza:
100%

A hálátlan és szemét emberekről:

Azt mondta valaki nekem, hogy kettő féle cselekedet van:

- az egyik szeretet ad egy vagy több embernek

- a másik szeretért sír, mert hiánya van belőle az elkövetőnek

Akik bántanak másokat, azok egyértelműen hiányában vannak a szeretetnek. "Sírnak érte".

Akit a szeretet vezérel az igyekszik nem megbántani a másikat.

Ezt tartsd fejben. Aki fél, aki mérges, aki dühös, aki "rossz" az igazából csak sír a szeretért, mert nem találja...Önmagában... Pedig ott van az :)

Szóval, aki bánt másokat, az igazából szenved, akkor is ha leplezni próbálja... Tudjuk hogy így van.

És amikor te is arra gondolsz hogy szeretsz (a jövőbeli kisbabád, babáid :) )akkor ezt a szeretet erősíted magadban. Tudsz adni, fogsz kapni is többet.

És minnél többet a szeretet lesz a meghatározó érzés a mindennapjaidban, annál inkább neked is az öledbe pottyannak a dolgok... Küzdelem, szenvedés nélkül! :)

NE higgy nekem, próbáld ki!

Szóval, jó hogy tudtam így is kicsit segíteni neked,

23F voltam, aki tegnap azt írta hogy találkozni akar veled.

Talán még fogunk is :)

2011. aug. 31. 16:27
 53/60 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, nagyon bátorító dolgokat írtál, és igyekszem megfogadni őket. :)

Remélem, egy kis idő múlva változásról tudok beszámolni. :)

2011. aug. 31. 19:07
 54/60 anonim ***** válasza:
Dejó! Látod, látod. Amikor feltetted a kérdést, milyen rossz állapotban voltál. Mostmár ha jól látom javult a helyzet. Csak így tovább. ;)
2011. aug. 31. 19:45
 55/60 anonim ***** válasza:
én egy idő múlva teljesen kiakadtam. próbáltam a gyógyszeres öngyilkosságot. úgy vettem be vagy 15 szem gyógyszert (cataflam brexin stb.) hogy a szüleim lássák a szenvedésem. csak a szívemben éreztem fájdalmat. fájt hogy dobog még a szívem...
2011. aug. 31. 19:46
 56/60 anonim ***** válasza:
ja, 15F
2011. aug. 31. 19:46
 57/60 anonim ***** válasza:
Azért szedd össze magad rendesen, mielőtt gyereket vállalsz, nem lenne jó a babának egy instabil idegzetű anyával. A gyerek sose megoldás, az ajándék.
2011. aug. 31. 19:47
 58/60 kriszesz91 ***** válasza:
Szia! Fiatal vagy, gyönyörű élet áll még elötted:) van, hogy kilátástalan helyzeet... 19 éves vagyok, és folyton azon tűnödöm,-(tem) hogyan tehetném az életemet a későbbiekben boldoggá, jó munkahely lehetőség, emberi kapcsolatok. Nemrég megismerkedtem egy igazán különleges emberrel, külföldi nyaralásom során, aki sokat segített nekem mind lányokkal való ismerkedésben,, és az élet többi területén... Higgy magadban, tudom nehéz, de azért vagy itt, hogy valami nagyot alkoss, és életed minden pillanata boldoggá tegyen... Nézd meg ezt a filmet: A titok... és igen, bármit valóra válthatsz... ne a mostani kilátástalan dolgokon töprengj,hanem azon, amit akarsz...:) Sok sikert, és ne csüggedj:)
2011. szept. 1. 22:21
 59/60 kriszesz91 ***** válasza:
A 23 éves fiatalember, (tegnap 16:27) tökéletesen megfogalmazta... amennyit adsz, annyit kapsz vissza.
2011. szept. 1. 22:41
 60/60 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2011. szept. 2. 00:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!