Úgy érzem, nem tartozom ehhez a világhoz, meg akarok halni minél hamarabb. Mit tegyek?
Nagy állatbarát vagyok, de szinte naponta hallok híreket állatkínzásról. Régebben videót is néztem erről. 20 percig sírógörcsöm volt, utána pedig az ágyamon feküdve a plafont bámultam. Kezdem megutálni az embereket emiatt (amúgy sok barátom van, szeretek ismerkedni és gyakran járok ki szórakozni, de már senkiben sem bízom).
Úgy érzem, nem tartozom ide... Nem bírom elviselni, hogy hogy lehetnek ilyenek az emberek, szívem szerint mindet úgy megkínoznám, mint az állat... Nem bírom ezt nézni. A szüleimtől havi 1000 Forintot kapok zsebpénz gyanánt, azt mindig állatmenhelyeknek adom. Három kiskutyusom is van.
És egyébként is egyszer úgyis meghalok... akkor már miért ne mentsem meg magam attól a sok-sok rossz dologtól amit még életemben hallani fogok? Beleőrülök ebbe... 16 vagyok.
egyrészről gyávaság lenne meghalni részedről, mert elmenekülnél a problémáid elől, még több problémát magad mögött hagyva ezzel. gondolj arra, hogy valakinek ( a szüleidnek mondjuk) fontos vagy.
másrészről viszont megértelek, én is éreztem hasonlóan magam. keress magad mellé egy fiút/lányt akiben igazán megbízol. esetleg egy kapcsolatba is belemehetnél és rózsaszínbe látnád a világot. :)
sok sikert az életben! :)
Megértelek...én pl a rovarokat se igen szeretem, de lecsapni nem bírom őket. A hét elején is egy bazinagy vmilyen bogár repkedett a szobámban, nagy nehezen megfogtam és elengedtem a szabadban. Be se tudnám tenni a lábam egy menhelyre, látni a sok állatot könyörgő szemekkel, csóváló farokkal, várva hogy mikor jön el hozzájuk az új gazdi...menten sírva fakadnék az biztos.
Nekem is gyakran van ilyen hangulatom, hogy úgy érzem egy senki vagyok mert nem tudok segíteni az állatokon annyira amennyire én szeretném..kb élni se akarok ilyenkor és undorodok minden embertől.
Szerintem válassz egy olyan szakmát ahol állatokon tudsz segíteni, nem old meg a világon minden állatkínzást, de valamennyire jobb lesz a lelkednek is hogy megteszed ami telik tőled.
És még engem hordanak le mikor mondom hogy én aztán embereken nem segítek, akár éheznek akármi bajuk van...nem érnek nekem annyit...
Szerintem egyszerűen próbáld meg nem nézni azokat az oldalakat, műsorokat, újságokat amelyekből értesülsz ezekről, és ne tudj róluk, kérd meg ismerőseidet is, hogy ne mondjanak ilyeneket mert kiborít. Azt a havi 1000 Ft-ot pedig inkább költsd magadra, ne menj az állatmenhely közelébe se, és ne lásd az ottani állatokat, tehát zárd ki az életedből ami felzaklat, beszélj róla egy barátoddal, aki meg tud nyugtatni.
Ha meghalnál valóban megmentenéd magad a sok rossztól, viszont sok jót is kihagynál, nembeszélve hogy sok embernek meg fájdalmat okoznál. Egyébként fiú vagy vagy lány?
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!