Meg akarok halni. Van kiút?
Nincs munkám, nincs semmim, mindenki cserben hagyott, teljesen kilátástalan minden, nem akarok élni már, mert nincs értelme.
23L
Egy dolgot tudsz ilyenkor tenni: tűrni és várni a jobbat.
Nemegyszer volt már olyan időszakom, hogy megfordult a fejemben az öngyilkosság gondolata, az hogy semminek nincs értelme, és istenem, annyira könnyű lett volna meghalni....
De mára megtanultam, hogy mindig van kiút. Amíg a mélyben vagy, egyszerűen el sem tudod képzelni, hogy valaha is javulhat a helyzet, és mégis: egy nap újra nevetni tudsz, tiszta szívből. Csak azért tenni kell: új célokat kitűzni magad elé és megpróbálni megvalósítani őket. Ez bármi lehet, ami épp nincs: új barátok, új tanulmányok, új hobbi... akármi, amiért tenni és küzdeni kell.
Ha belesüppedsz az önsajnáltatásba, akkor ott is maradsz. Ha megpróbálsz tenni ellene, akkor kijutsz - csak ugye épp ez a buktató, hogy ilyenkor az ember úgy érzi, nincs értelme küzdeni. Na, ilyenkor kell az észre hallgatni, ami azt mondja, hogy van...
Ne foglalkozz a negatív kommentelőkkel! :)
Én is voltam hasonló helyzetben, hogy kilátástalannak tartottam az életemet, megakartam halni bizonyos okok miatt és azt hittem, hogy biztos nincs kiút belőle. Nagyot tévedtem! Hál Istennek megoldódott az, amit lehetetlennek hittem. Nagyon fontos, hogy ne add fel! Most biztos rossz és nem tudod, hogyan tovább, de biztos van megoldás!
Menj tanulni, szedd össze magad, csináltass új hajat, csapj egy csajos estét, pasizz be... Maszturbálj egy nagyot!
Vagy depizz és bőgj fagylalttal a kezedben.
Ha terhes lennél, akkor meg azért lennél padlón, mert nincs miből eltartani, nincs pasid... Ugyanúgy egyedül lennél, csak egy nagyobb "gonddal" maradnál magadra.
Ha nem hiszed, hogy van kiút és belefáradtál, akkor miért tetted ki a kérdést? Segíteni úgyse fog senki, itt biztos nem.
Sajnálom, hogy lehangolt vagy, de egyedül Te tudsz ebből kimászni.
Héééééé!!!!
Igaz, még tini vagyok, nem érthetem, de hallod?! (vagyis inkább olvasd!)
Sose add fel! Még 23 éves vagy csak. Még nem állt be a munkád, mert csak most léptél be igazán a felnőtt világba. Mindenki így kezdi, ilyen érzésekkel, hasonló szituációkkal. Senkinek nem fog ma szájába repülni a sült galamb. Sajnos van, hogy az élet kics*sz velünk, de utána megmutatja a jobbik énjét is.
Lány vagy! Nem is gondolhatod, hogy hány pasi vágyakozik érted - vagy nem tudják, vagy te nem tudod. Olvass Cosmot, attól nőiesebbnek fogod érezni magad! Menj le nyáron a strandra, járj bulizni! Egyszer csak hopp egy pasi. Ha nem lesz tartós a kapcsolat, akkor se csüggedj! Mindenkinek vannak rossz időszakai. Sajnos neked is. Me gkell tanulni mindig pozitívan gondolkodni - tudom, általában én is öngyilkos szeretnék lenni, és tudom, hogy nehéz mindig a szebb út felé nézni. Most mi értelme lenne eldobnod az életed? Hahóóó!!!!
23 éves vagy!!! Ha tényleg minden napod stresszes, mozogj, attól kitisztul az agyad - persze csak olyan sportot/táncot válassz, amely tetszeni fog neked!
Kupáld ki magad, irány a legközelebbi disco és ismerkedj! Nemcsak pasit, de barátokat is találhatsz.
Ééééés: tanulj meg megboicsátani és elfogadni magad (tudom, nehéz) !!!! De egyszercsak rájössz ezekre a dolgokra és akkor valószínűleg engem fogsz megáldani O:) . Oké, vicc. De komolyan! Gondoldd végig a problémáidat, aludd ki magad, mindent alaposan gondolj át! Aztán, ha te vétkeztél, akkor mond el a barátoknak, családnak - ők mindig és mindenben segítenek neked.
Hajrá! SOSE ADD FEL, MERT MINDENKI POFÁRA ESIK, DE UTÁNA MEGTALÁLJA A BOLDOGSÁGOT!
Egy lány... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!