Meg akarok halni. Van kiút?
Figyelt kérdés
Nincs munkám, nincs semmim, mindenki cserben hagyott, teljesen kilátástalan minden, nem akarok élni már, mert nincs értelme.
23L
2011. aug. 30. 20:36
1/60 anonim válasza:
Kérdező írhatok neked privátot?
Hasonló helyzetben vagyok.
2/60 A kérdező kommentje:
Igen, írhatsz, persze.
2011. aug. 30. 20:40
3/60 anonim válasza:
Igen van kiút.Menj sétálj egyet, fiatal vagy. Munkád lesz majd, találsz egy párt és leszarod aki cserben hagyott.
4/60 anonim válasza:
Munkát azért csak lehet találni, új társat is.
Ha nem meghaltak, akiket szerettél, azért jobb helyzetben vagy.
Nekem nagyon fontos családtagok meghaltak, mégsem haltam utánuk.
5/60 anonim válasza:
sajnálom, hogy tanáccsal nem tudok szolgálni, de én is ugyanígy érzek. az indokok mások, de az érzés hasonló. nekem még nem sikerült kiutat találnom ebből.
6/60 Tom Benko válasza:
Kiút mindig van. Nagyon sokan tudnak segíteni, ha észreveszik, hogy kell, vagy te észreveszed, hogy akarnak. A halál nem megoldás. Ha sehogyan sem megy, keress fel egy szakembert, nagyon sokat tud segíteni.
8/60 Toborc válasza:
Szüleid, ha van testvére(i)d is cserbenhagytak? ha esetleg igen akkor már csak azért is kelj fel a földröl, amig nem számolnak 10et, és mutasd emg nekik hogy egyedül is vagy valaki!! ha már végképp mindenki elhagy, TE MAGAD SOHA NE HAGYD EL!
9/60 anonim válasza:
"Nem vagyok terhes, bár az lennék, legalább lenne valami értelme az életemnek."
- Akkor ess teherbe.
10/60 anonim válasza:
Én szívesen beszélgetek Veled, ha szeretnéd...
Igaz, nem tudok semmi okosat mondani,v segíteni, de legalább picit lefoglalni, amikor unatkozol.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!