Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Meg akarok halni. Nem bírom...

Meg akarok halni. Nem bírom tovább. Mi lesz velem?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 22:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Bővebben?
2011. júl. 19. 22:55
 2/18 anonim ***** válasza:
Ne akarjál meghalni. Az nem jó buli, hidd el.
2011. júl. 19. 22:58
 3/18 A kérdező kommentje:
Meghalni se akarok:S Semmihez sincs kedvem,mindig rossz kedvem van:S nem bírom már:( rossz gondolatok gyötörnek..és a legrosszabb,h semmi akaraterőm:( egyre több a probléma és nem tudom megoldani
2011. júl. 19. 23:02
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

.... más is utálja, így nem szégyen ha te se kéred...

de eléggé értéktelen vagy ha nincs miért élned...

neked lehet jólesne de akik körülötted vannak, és tartanak téged valamire nagyon szétcsúsznának miatta még ha azt is hiszed hogy te senkit nem érdekelsz...

de gondolom te is valami tizenéves vagy akinek "hatalmas" szerelmi bánata van és hogy ez után nincs értelme semminek... ha tévedek akkor elnézést, és remélem hogy akkor ennél több eszed van...

de te tudod... én azt mondom hogy felesleges megtenni csak fájdalmat okoznál másoknak .... a vihar után úgyis jön egy szivárvány... csak rajtad áll micsinálsz...

tanácsot adhatok de véghez vinni te fogod...

2011. júl. 19. 23:03
 5/18 A kérdező kommentje:
Igazából nem akarok meghalni,csak olyan smemilyen az életem. egyedül vagyok barátok nélkül:( szüleim nem szeretnek..senkim sincs,és mindekki kihazsnál és szórakozik velem
2011. júl. 19. 23:06
 6/18 anonim ***** válasza:

Szia.

én is voltam így ezzel...Ha van kedved beszélgetni írj privát üzenetet,hátha tudok segíteni.Hány éves vagy amúgy?

2011. júl. 19. 23:11
 7/18 anonim ***** válasza:
53%
Szüleid nem szeretnek? Eltartanak, ruháztatnak, talán még tanulnak is veled. Szerezz barátokat. Mindennek van oka és következménye. Annak, hogy nincsenek barátaid, valószínűleg az az oka, hogy vagy nem keresel, vagy nagyon hülye és idegesítő stílusod van. Pl.: nem kell mindig nyávogni. Most is feljössz ide, és idegen embereknek nyávogsz. Mindenkinek vannak problémái, meg kell oldani, nem nyávogni. Magaddal beszéld meg esténként, hogy mit hibáztál, mit csináltál jól és mit kellet volna másképp és javulni fogsz. Apátiád meg azért van, mert nem csinálsz semmit, gondolom. Menj el kirándulni, biciklizni, akár ülj be egy kocsmába. Öngyilkos meg ne légy, mivel az élet tele van lehetőségekkel, míg a halál végleges dolog. Gondolom 10-14 éves vagy tehát ezt az érzést kinövöd.
2011. júl. 19. 23:13
 8/18 A kérdező kommentje:
15,azért nyávogok idegeneknek,mert nem bezsélgetek senkivel,nincs kivel...a szüleim meg nem hallgatnak meg és ebbe már bleőrülök..
2011. júl. 19. 23:23
 9/18 anonim ***** válasza:

Ha még csak 15 vagy-Ne szenvedj!Tudom,nehéz korszak,de neked legalább nem kell még azon is aggódni,hogy van-e munkád,el tudod-e tartani magad,stb.Sportolj-lehetőleg vmi csoportosat válassz,pl,kosárlabda,kézil.,foci.ott lehet ismerkedni is+levezeti a feszkót(saját tapasztalat)

Hajrá! :)

2011. júl. 19. 23:30
 10/18 anonim ***** válasza:
Mondom, hogy kinövöd. Rá fogsz jönni, hogy az élet keserű, de jó és szép. Pont mint a sör. Ja, és menj barátkozni.
2011. júl. 19. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!