Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Meg akarok halni. Nem bírom...

Meg akarok halni. Nem bírom tovább. Mi lesz velem?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 22:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%

Milyen megoldhatatlan problémái vannak egy 15 évesnek?

Keress valami közösséget/hobbit akár neten akár élőben de inkább élőben és ismerkedj meg új arcokkal.

2011. júl. 20. 00:33
 12/18 anonim ***** válasza:
"Halj meg máskor" xD
2011. júl. 20. 00:58
 13/18 anonim ***** válasza:

kiváncsi vagyok mit mondanál, ha nem lennének a szüleid, fölgyulladna a házatok vagy tolószékbe kerülnél.

még azok se mondják hogy meg akarnak halni.

ne legyél már ennyire tutyimutyi.

2011. júl. 20. 02:27
 14/18 anonim ***** válasza:

Szia, elég sokszor éreztem ezt, és tapasztalat, hogy a durva példa segít. Apám lelépett mikor 6éves voltam, és 13évesen megerőszakolt valaki, akiben bíztam. 3éve szanaszét vagdaltam a csuklóm, mert azt hittem ez megoldja a problémáim. Azt hittem, hogy így majd bosszútállok mindenkin. Eredménye annyi volt, hogy 2hónapig nem tudtam mozgatni a kezem. Megérte? Nem.

Engem megmentettek a barátaim, mert szüleimre nem számíthattam. Megtanultam, hogy nincs olyan rossz helyzet, amiből nem lehetne felállni. Élni csak egyszer fogsz, ne dobd el :) annál nagyobb ajándékot úgyse kapsz. :) 17/L

2011. júl. 20. 18:09
 15/18 anonim ***** válasza:

depressziós vagy, amire van kezelés, gyógyszer

az agyban kémiai változások lépnek fel

ez egy betegség

menj orvoshoz

2011. júl. 20. 19:56
 16/18 anonim ***** válasza:
42%
19:56: dehogy menjen orvoshoz, én is túlestem ezen, mint sok más ember. Egyszerűen a hormonok dolgoznak, ki fogja nőni. Nekem 4 éven át volt ilyen, sőt... durvább mivel öngyi is próbáltam lenni, kinőttem. Ha nem növi ki gyerek korában, kinövi felnőtten, mivel a munka mellet nem lesz ereje arra, hogy ilyen hülyeségeken rágódjon, hogy "nem szeretnek a szüleim, mert csak mosnak rám, ruháztatnak, stb. stb.", vagy ehhez hasonlókra.
2011. júl. 20. 20:28
 17/18 anonim ***** válasza:

de igen, a depresszió betegség

pont az ilyen hozzáállás miatt, hogy ne menj orvoshoz van még mindig annyi öngyilkosság

holott a depresszió szimplán gyógyítható, és nem passzióból lesz valaki depressziós, és nem is a hormonok miatt, talán kicsit utána kéne nézni a derpressziókutatásnak, az elmúlt 10 évben ez nagyon sokat fejlődött

2011. júl. 21. 01:43
 18/18 anonim ***** válasza:

ls nem is azért lesz valaki depressziós mert jódolgában annyira ráér, meg majd munka melett nem fog

ja nem fog, mert kirúgják

ez nem olyan, hogy szedd össze magad, és legyél happy

2011. júl. 21. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!