Meg akarok halni. Nem bírom tovább. Mi lesz velem?
Milyen megoldhatatlan problémái vannak egy 15 évesnek?
Keress valami közösséget/hobbit akár neten akár élőben de inkább élőben és ismerkedj meg új arcokkal.
kiváncsi vagyok mit mondanál, ha nem lennének a szüleid, fölgyulladna a házatok vagy tolószékbe kerülnél.
még azok se mondják hogy meg akarnak halni.
ne legyél már ennyire tutyimutyi.
Szia, elég sokszor éreztem ezt, és tapasztalat, hogy a durva példa segít. Apám lelépett mikor 6éves voltam, és 13évesen megerőszakolt valaki, akiben bíztam. 3éve szanaszét vagdaltam a csuklóm, mert azt hittem ez megoldja a problémáim. Azt hittem, hogy így majd bosszútállok mindenkin. Eredménye annyi volt, hogy 2hónapig nem tudtam mozgatni a kezem. Megérte? Nem.
Engem megmentettek a barátaim, mert szüleimre nem számíthattam. Megtanultam, hogy nincs olyan rossz helyzet, amiből nem lehetne felállni. Élni csak egyszer fogsz, ne dobd el :) annál nagyobb ajándékot úgyse kapsz. :) 17/L
depressziós vagy, amire van kezelés, gyógyszer
az agyban kémiai változások lépnek fel
ez egy betegség
menj orvoshoz
de igen, a depresszió betegség
pont az ilyen hozzáállás miatt, hogy ne menj orvoshoz van még mindig annyi öngyilkosság
holott a depresszió szimplán gyógyítható, és nem passzióból lesz valaki depressziós, és nem is a hormonok miatt, talán kicsit utána kéne nézni a derpressziókutatásnak, az elmúlt 10 évben ez nagyon sokat fejlődött
ls nem is azért lesz valaki depressziós mert jódolgában annyira ráér, meg majd munka melett nem fog
ja nem fog, mert kirúgják
ez nem olyan, hogy szedd össze magad, és legyél happy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!