Meg akarok halni. Van kiút?
Nincs munkám, nincs semmim, mindenki cserben hagyott, teljesen kilátástalan minden, nem akarok élni már, mert nincs értelme.
23L
Hát ez az, hogy tudok és akarok is veled találkozni.
Egy részem most azonnal indulna érted...
Nincs mentségem hogy ne tegyem, pl nincs halaszthatlan teendőm... Pár óra meg pár ezer ft, nem érdekelne, tudom hogy mégérné...
Ejj. Ha hiszed, hanem, hálás vagyok neked hogy felismertem egy hibát magamban... Köszönöm! :)
Még a leglehetetlenebbnek látszó helyzetből is van kiút! Ugyan most rossz, de kedves kérdező, 23 éves vagy! Bármi előfordulhat, mármint jó értelemben. Nem tudhatod, hogy mit fog hozni a jövő. Sajnos mindenkinek vannak gondjai is az életben, de ha még látsz reményt a helyzetedre (szerintem látsz, mert akkor nem tetted volna fel a kérdést), akkor már megéri tovább küzdeni. Olyan nincs, hogy nincs megoldás. Ok, mondani könnyű, de tapasztalatból mondom, ne add fel! Szerintem a lelked mélyén igazából te sem szeretnél meghalni (a kérdés alapján nekem úgy tűnik), csak valamilyen segítséget szeretnél a problémádra/problémáidra.
Nagyon jó és hasznos tanácsokat írtak neked, érdemes mégegyszer elolvasni és elgondolkozni rajta.
Így van, valaki írta, hogyha úgy érzed mindenki cserben hagyott, akkor KÜZDJ MAGADÉRT. Lehet, hogy nagyon fügsz az emberektől, de megkell tanulnd egyedül is helyt állni az életben. Értelme viszont van annak, hogy élsz, mert nem véletlneül születtünk meg. Döntsd el, hogy igenis egyedül is képes vagy felállni (munkát keresni, stb.) Igaz, hogy nagyon jól esik/jön a másik embertől való segítség, de itt most arra próbállak rávilágítani, hogy önerőből is képes lehetsz/vagy tenni magadért!
Most rossz, de később jó lehet! :-)
Anyukám van csak, ő nem tud segíteni, és nem is annyira jó a viszonyunk.
Ma már egy fokkal jobban vagyok.
Jobban vagy.. Ennek örülök :)
Gondolj csak a szép emlékekre, gondol arra hogy végülis még mi minden szép történhet veled...
A lehetséges új élményekre...
És ne foglalkozz azzal hogy "hogyan" fogod ezt elérni.. Azt hagyd hogy megoldja magát! :)
Te csak koncentrálj arra amit szépnek találnál.
Gondolataidban az szerepeljen, amit szívedből szeretsz.
Ezt a jó érzést őrízd és hagyd hogy átjárjon.
Mondom abba ne gondolj bele hogy miként éred el...
Csak az érzést tartsd magadban.
És meglátod történni kezdenek a lenyűgöző dolgok :)
Köszönöm szépen.
Arra gondolok, hogy szeretnék kisbabát meg normális családot.
Arra akkor nem gondolok most, hogy hogyan és mint, mert akkor csak elszomorodom.
Pontosan.
Kicsit képzelődj hogy milyen érzés amikor ránézel a kezedben édesen alvó babádra, az arcát, orrát, szemét, száját, kis kezeit...
És az érzést, az önzetlen szeretet vedd észre ami belőled árad. Felé. :) És ezt a szeretet érezd át, engedd meg ennek a gyönyörű érzésnek hogy sugározzon belőled és hasson a körülötted lévő világra. Csak engedd :)
Tudod, ennyi a titok. Gondoljunk arra ami jó érzést okoz és akkor jól érezzük magunkat, ez törvényszerű. Csak azt kell gyakorolni, hogy ha valami kellemetlen van éppen körülöttünk, akkor is elő tudjuk venni ezt a jó érzést. Egy kis képzelgéssel :) Mert szabadok vagyunk jól érezni magunkat, függetlenül hogy a világban éppen mi történt....
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!