Meg akarok halni. Van kiút?
Figyelt kérdés
Nincs munkám, nincs semmim, mindenki cserben hagyott, teljesen kilátástalan minden, nem akarok élni már, mert nincs értelme.
23L
2011. aug. 30. 20:36
21/60 anonim válasza:
annyira bírom az ilyet, még előtte az élet de meg akar halni mert éppen rossz korszaka van
23/60 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=QeWBS0JBNzQ
Hallgasd meg párszor, majd miután 5-10x meghallgattad, nézd meg a jelentését. Ha nem szereted Lady Gagát, akkor is. ^^
24/60 anonim válasza:
Próbálj onnan eljönni, nyelvet beszélsz?
25/60 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, de sajnos nincs erőm semmihez. :(
2011. aug. 30. 20:57
26/60 anonim válasza:
Az egyik kommentedben azt írtad, hogy nincs kiút. A kérdésedben viszont megkérdezted, hogy "van kiút?" Tehát akármennyire is rossz most neked, látsz reményt abban, hogy sikerülhet kijönni a gödörből! Ez jó!
27/60 A kérdező kommentje:
Angolból van középfokú nyelvvizsgám, tehát angolul közép szinten.
2011. aug. 30. 20:58
28/60 anonim válasza:
Voltam már én is kétségbeesve életem során. És minél többet gondolkodtam bajokon-örömökön, rájöttem, hogy minden relatív. Például olvass el egy sztorit arról, hogy hogyan élt túl valaki egy munkatábort a vh idején, lehet, hogy át fogod értékelni a problémáidat. Nálam bevált, komolyan. Vagy azt is mondhatnám Oxid szavaival, hogy míg az egyik ember rosszkedvű mert pénze új cipőre nincsen, a másik tök boldog, pedig annak még lába sincsen.
29/60 anonim válasza:
Figyelj.
Ha már úgy is meg akarsz halni, akkor találkozzunk.
Legrosszabb esetben nem vesztesz semmit (már márig meg akarsz halni), kicsit jobb esetben élni akarsz majd :)
23/F
30/60 anonim válasza:
Menj el hajóra dolgozni, 16 óra robot után gondolkodni sincs időd, és jól is keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!