Jó, akkor vegyél be egy doboz nyugtató és kész, haljál meg. Nem is értem, mit tökölsz még itt, ha már eldöntötted... ha mégse, akkor meg ne siránkozz, hanem tégy valamit magadért.
2011. aug. 30. 22:01
38/60 anonim válasza:
Ezt a nagy szenvedést, most komolyan. Ejj de kilátástalan... Volt nekem is kilátástalan, becsődölt a sulim, fél év alatt kihalt a fél családom (szó szerint), nem volt senki barátom, párom... Összeszedtem magam, viosszamentem az iskolába, barátkozni kezdtem, szórakozni járni, lett barátom, holnap állásinterjúra megyek (igaz csak diákmunka). Nem áll meg az élet csak azért, mert neked épp nyavalygós hangulatod van. Azt várod, hogy mindenki itt pátyolgasson, miközben minden kommented csak annyi, hogy nincs kiút, nekem már mindegy? Tudod mit? Úgy kell neked!
2011. aug. 30. 22:07
39/60 A kérdező kommentje:
22:01
Miért haragudnék rád?
Ha jönnél, jönnél, ha nem, nem. Nem tudlak kényszeríteni, és csak írtam, hogy szeretnék, de mit tegyek, ha nem tudsz, vagy nem akarsz.
2011. aug. 30. 22:09
40/60 A kérdező kommentje:
Nem egyenlő élethelyzetek vannak, ráadásul nem mindenki olyan erős sajnos, hogy mindent elviseljen. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!