Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs egy barátom se szinte,...

Nincs egy barátom se szinte, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Egyre jobban vágyom más emberek társaságára, kicsit elmenni szórakozni, de nincs kivel. Régen volt sok ismerősöm de soha senki nem keres nem ír, mint ha láthatatlan lennék. Neten szoktam beszélgetni, de már kicsit gáz hogy minden nap fent vagyok pl msnen, mások meg elmennek valamerre mindig. Most is van ilyen buli itt a városban, de nincs kivel elmennem. Olyan jó lenne ha néha én nekem is lenne valami programom. Szoktam lányokkal is beszélgetni pl neten, de olyan gáznak érzem hogy nincs egy barátom se :S Van 2 jó barátom de mind kettő külföldön van. Nem tudom mit tegyek de nagyon vágyom már társaságra, de azok akiket ismerek azokat nem érdeklem, még ha félre is dobnám a büszkeségem és ennyi idő után felkeresném őket semmit nem érnék vele el. Nem keresnének, és nem érdekli őket mi van velem, olyan jó lenne ha lenne egy olyan barátom akihez átmehetnék ha kicsit el akarok szabadulni itthonról :S

21/F

2011. jún. 2. 22:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/71 anonim válasza:
Szintén így 22f
2018. nov. 3. 19:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!