Nincs egy barátom se szinte, mit tehetek?
Egyre jobban vágyom más emberek társaságára, kicsit elmenni szórakozni, de nincs kivel. Régen volt sok ismerősöm de soha senki nem keres nem ír, mint ha láthatatlan lennék. Neten szoktam beszélgetni, de már kicsit gáz hogy minden nap fent vagyok pl msnen, mások meg elmennek valamerre mindig. Most is van ilyen buli itt a városban, de nincs kivel elmennem. Olyan jó lenne ha néha én nekem is lenne valami programom. Szoktam lányokkal is beszélgetni pl neten, de olyan gáznak érzem hogy nincs egy barátom se :S Van 2 jó barátom de mind kettő külföldön van. Nem tudom mit tegyek de nagyon vágyom már társaságra, de azok akiket ismerek azokat nem érdeklem, még ha félre is dobnám a büszkeségem és ennyi idő után felkeresném őket semmit nem érnék vele el. Nem keresnének, és nem érdekli őket mi van velem, olyan jó lenne ha lenne egy olyan barátom akihez átmehetnék ha kicsit el akarok szabadulni itthonról :S
21/F
Első vagyok. Komolyan dettó ugyanez a helyzet velem is.
Engem is csak akkor keresnek ha kell valami, de ha nekem kell segítség, akkor sehol senki. Ezek nem barátok, csupán érdekkapcsolatok.
Nekem is van fb.-om és én is ugyanezt látom.
Én játszom egy szg.-es játékkal, sok ismerősöm lett, igaz mind nemzetközi és persze játék kapcsolat, de érdekes módon ezek az idegen emberek érdeklődnek rólam. És visszajönnek hozzám játszani.
Lett egy új hobbim, igaz ez is itthonról megy, de YT.os. Érdekes az ottani emberek is érdeklődnek néha rólam. Pedig az is nemzetközi.
De olyanok akikkel el tudnék menni valahová nincsenek. Csak ígéretek. De én értem miről írsz.
Ki érti ezt?!
Hát én nem, évről évre egyre jobban épülnek le a kapcsolataim, és most már azért se fogok megalázkodni.
Valahol arra jöttem rá hogy az én hibám, mert ha jobban megnézem ritkán volt olyan hogy bárkit érdekeltem, mindig csak belefolytam a társaságba. És talán alapból olyan emberekkel kezdtem akik nem tudnak értékelni.
Nem is kell megalázkodni. Hagyd, hogy ezek az emberek kikopjanak az életedből. Ezek nem barátok.
Lépj túl rajtuk. Ha keresnek, akkor fenntartásokkal fogadd őket. De ha úgy érzed, akkor pedig zavard el őket a 3,14-ba.
Nekem is mehetnékem van. Ha lenne alkalom és hely már itthon sem lennék. Veled ellentétben én meg is mondtam a véleményem 1-2 embernek. Háát...nagyon megsértődtek, tényleg nekik állt feljebb. De valahogy már nem hat meg a dolog. És valóban a többség leszarja még ezt is.
Nem tudsz mit tenni, hagyni kell őket hagy legyen jó nagy a szociális hálójuk. Nem veszítesz semmit sem ha kimaradsz belőle. Az hogy neki 500 vagy 501 ismerőse van az fel sem tűnik. És különben is, persze, majd 500 barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!