Nincs egy barátom se szinte, mit tehetek?
Egyre jobban vágyom más emberek társaságára, kicsit elmenni szórakozni, de nincs kivel. Régen volt sok ismerősöm de soha senki nem keres nem ír, mint ha láthatatlan lennék. Neten szoktam beszélgetni, de már kicsit gáz hogy minden nap fent vagyok pl msnen, mások meg elmennek valamerre mindig. Most is van ilyen buli itt a városban, de nincs kivel elmennem. Olyan jó lenne ha néha én nekem is lenne valami programom. Szoktam lányokkal is beszélgetni pl neten, de olyan gáznak érzem hogy nincs egy barátom se :S Van 2 jó barátom de mind kettő külföldön van. Nem tudom mit tegyek de nagyon vágyom már társaságra, de azok akiket ismerek azokat nem érdeklem, még ha félre is dobnám a büszkeségem és ennyi idő után felkeresném őket semmit nem érnék vele el. Nem keresnének, és nem érdekli őket mi van velem, olyan jó lenne ha lenne egy olyan barátom akihez átmehetnék ha kicsit el akarok szabadulni itthonról :S
21/F
Biztosan jól megértenénk egymást, elég jó karaktered van azok alapján amiker leírtál. De tényleg csodálkozom,hogy nincsenek barátaid!!! Szerintem nem az volt a baj,hogy nem voltál az a bulizós fajta,végülis ha te nem vagy ilyen akkor minek erőltetni valószínüleg nem lettél volna jobba akkor sem az akkori arcokkal. Mindenesetre én azt javaslom neked,hogy mindenképpen mozdulj ki otthonról! Majd ha lesz munkád és esetleg később ha megoldódnak a gondok,egyetemre mész ott biztosan találsz még barátokat! Addigis eljárhatnál önkéntesnek például, menhelyekre vagy padokat festeni, vagy ha szeretsz kártyázni akkor olyan klubbokba. Vagy ha valami nyelvet tanulni. Én például filmklubba járok:D De azért nekem te elég művészléleknek tűnsz:D :) Zenét esetleg nem akarsz tanulni? most csak felsorolok pár dolgot amik működhetnek. De én a legjobb barátnőmet egy ilyen alkalmi munkán ismertem meg,mindketten diákként egy pizzériában dolgoztunk. Sok szerencsét remélem segítettem valamennyit!:)
De ne keseredj el,nem mindenki akar kihasználni,csak még nem találtad meg a megfelelő ember. Mellesleg mindenkinek vannak értékei!!! És te tényleg egy különleges,kedves embernek tűnsz:)
Hát nem tudom milyen önkéntes dolgot lehet erre csinálni, klubokat meg főleg nem tudok, azt tudom hogy év közbe van egy rajz szakkör ahova mindig el akartam menni, de féltem/félek hogy béna leszek a többiekhez képest.
Az a baj a kimozdulással hogy nem tudom hova, a környéken nem sok lehetőség van főleg nem egyedül, ráadásul egy olyan helyre se akarok menni ahol összefuthatok olyan emberrel aki a múltban tojt rám. És kisváros lévén ez elég gyakori. Debrecenbe lehetne bejárni, de azt még kevésbé tudom mi van ott, na meg a bejárás busszal oda vissza csak egy ezres, most erre nem nagyon tudok félre tenni. Még ez az internet is olyan luxus ami miatt bűntudatom van hogy fizetem.
Zene, imádnék zenélni, dob szaxofon szájharmonika ezek nagyon tetszenek :D De egy valamiba 100%ig biztos vagyok hogy annyira semmi de semmi ritmus érzékem nincs hogy az borzasztó, botfülem van ráadásul. Szeretek zenét hallgatni de azt is inkább a szövegért hallgatom mint hogy milyen jó a ritmusa, bár azért vannak kivételek.
Más. Most elvileg felvettek ilyen fizetett továbbképzésre, mivel a jelenlegi szakom nem ép munkaképes. Mondjuk ez se érdekel annyira csak kellett valami és gondoltam ez jó lesz(számítógép karbantartó) A probléma hogy már egy hónapja csúszik valamiért, pedig jó lenne mert kapnék érte pénzt.
Jó lenne mondjuk valami meló inkább, és még jobb lenne ha mehetnék egyetemre, de azt most nem tudom finanszírozni, meg még azt se tudom hova kéne jelentkezni csak hogy szeretnék egyetemre menni. Iparművészeti minden álmom, de ez álom is marad...
Na de ha elkezdődik ez a tanfolyam többet tudok bejárni Debrecenbe szóval remélem lesz valami, bár nem tudom, mindenhol ismerkedek könnyen de tartós kapcsolat sose alakul ki. Akikkel igen azokat rendre elsodorja mellölem az élet.
Nem tudom olvassa még valaki, de fejlemények. Ma nagyon szar napom volt, már tényleg azt mondtam magamban hogy ennél szarabb úgy se lehet, hát nem lett?
Írt nekem az egyik volt osztálytársam hogy jövök e, kb sose ír rám senki ugye, mondom ez csak az lehet hogy megyek e vagy sem.
Na elég szar napom volt így nem kerteltem, mondtam neki hogy nem hiszem hogy megyek. Erre hogy jó lenne meginni egy sört a régi "cimborákkal" mondom valahogy nem vagyok kíváncsi a régi cimborákra.
Na jött a képavar hogy most mi van, erre hogy de kajak jó lenne velem találkozni. Mondom az elmúlt hónapokban baszott bárki keresni és ezekhez az emberekhez nincs kedvem.
Na erre fel is adta mondta hogy nem akar vitatkozni de azért jó lenne ha mennék. Na itt elgyengültem kicsit azt mondtam hogy lehet beköszönök majd.
De komolyan ha arra nem kíváncsi miért nem vagyok rájuk kíváncsi az is jel arra hogy nem érdemes mennem. Mindenesetre a kocka el van vetve, kíváncsian várom a következő napok fejleményét. Sajnos még mindig erősen agyalok hogy menjek vagy sem, már találtam magamnak egy béna indokot is hogy miért kéne elmennem, remélem erős leszek.
Szerintem mindenképpen menj el. Legyen ez az utolsó próbálkozásod! Ha ezúttal is leszarják a fejedet akkor örökre felejtsd el őket és lépj tovább, mert ez így nagyon nem jó. Gondolj bele, ők élik az életüket, te megy egyfolytában azon agyalsz, hogy miért szarnak le, utána meg miért írnak rád mégis...
Szerintem ha elkezdesz magaddal törődni, és nem másokkal foglalkozni akkor minden sokkal jobb lesz. Koncentrálj arra, hogy mit akarsz elérni, és tegyél meg érte mindent. Szerintem jó pár ember melléd fog sodródni, és lesznek barátaid,akár munkahelyen, akár egyetemen, vagy esetleg mindkét helyen, csak ne görcsölj ezeken a dolgokon.
Mindenesetre én azt mondom, hogy menj el a találkozóra, nem veszíthetsz semmit, sőt legalább rájösz, hogy hogyan tovább...
Szép napot!:)
20L
Még mindig elég bizonytalan vagyok ebben az egészben, főleg most hogy elmondtam hogy bánt valami. Félek hogy végén én leszek megint a hülye. Örülnék ha a 82%os válaszoló írna, úgy érzem ő megértett.
Ha mennék két dolog miatt mennék, az egyik egy teljesen béna kifogás. Mivel sokat beszélgetek neten meg msnen idegesít hogy nincs egy friss kép se magamról, és ami van az is itthoni. Jó lenne pár ilyen társaságban készített kép rólam. Tudom hülye indok de kellett találni valamit.
A másik egy komolyabb, régen az egyik osztálytársamba nagyon szerelmes voltam, de sose mertem megmondani neki, azóta kicsit enyhült ez az érzés, de még mindig kíváncsi vagyok hogy ha egyszer elmondanám hogy valaha éreztem valamit iránta, hogy reagálná le. És mivel nem találkozunk más kép, és alkohol nélkül nem lenne hozzá bátorságom így ez ideális lenne.
Az a 82%-os én voltam??? :)
Na, akkor elmész a buliba, készül néhány fotó. De a képekről mi fog majd lejönni?? Mert egy külső (akár vadidegen)szemlélő számára rögtön szembetűnhet, hogy hiába jó a buli valami még sincs rendben.
Másik. Elmész és megmondod a lánynak, hogy szerelmes voltál belé. (arra tényleg jó, hogy megtudd, hogy hogyan is érzel most iránta)
És? Szerintem nem fog tudni neked mit mondani. (magamból indultam ki, bocs)Meghallgat, örül neki, de nem fogja érdekelni. Persze tévedhetek és lehet, hogy Ő is így volt veled.
De amolyan Mátyás királyosan. Tudod mit?! Menj el, köszönj be, maradj egy rövid ideig, majd pedig távozz.
Ott is voltál, meg nem is.
Ezek csak indokok hogy elmenjek, nem mondtam hogy van értelme :P
Lehet az lesz, de nem érzem elég erősnek magam hogy stílusosan távozzak, helyette ott fogok lenni végig, főleg ha iszok...
Ha ottmaradsz szenvedni fogsz. (vagy ki tudja, de szerintem igen)
De te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!