Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs egy barátom se szinte,...

Nincs egy barátom se szinte, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Egyre jobban vágyom más emberek társaságára, kicsit elmenni szórakozni, de nincs kivel. Régen volt sok ismerősöm de soha senki nem keres nem ír, mint ha láthatatlan lennék. Neten szoktam beszélgetni, de már kicsit gáz hogy minden nap fent vagyok pl msnen, mások meg elmennek valamerre mindig. Most is van ilyen buli itt a városban, de nincs kivel elmennem. Olyan jó lenne ha néha én nekem is lenne valami programom. Szoktam lányokkal is beszélgetni pl neten, de olyan gáznak érzem hogy nincs egy barátom se :S Van 2 jó barátom de mind kettő külföldön van. Nem tudom mit tegyek de nagyon vágyom már társaságra, de azok akiket ismerek azokat nem érdeklem, még ha félre is dobnám a büszkeségem és ennyi idő után felkeresném őket semmit nem érnék vele el. Nem keresnének, és nem érdekli őket mi van velem, olyan jó lenne ha lenne egy olyan barátom akihez átmehetnék ha kicsit el akarok szabadulni itthonról :S

21/F

2011. jún. 2. 22:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 A kérdező kommentje:
Hát igen valahogy akárkivel beszélgetek itt mind messze lakik tőlem :P
2011. jún. 5. 21:04
 42/71 anonim ***** válasza:
Kérdező! Te hová valósi vagy? (megye is elég) :)
2011. jún. 6. 15:32
 43/71 A kérdező kommentje:
Hajdu bihari
2011. jún. 6. 16:10
 44/71 anonim ***** válasza:
Na igen. Messze vagy. :(
2011. jún. 6. 16:16
 45/71 A kérdező kommentje:
Ettől függetlenül az még mindig áll hogy szívesen beszélgetek bárkivel mondjuk msnen, itt legalább akik írtak azok tudják nagyjából mi a helyzet, és nem kell azon szégyenkeznem hogy a fejemre van írva hogy "használj ki"
2011. jún. 6. 17:18
 46/71 A kérdező kommentje:

Kaptam meghívót osztálytalálkozóra, régen is volt már akkor elmentem rá, de most nem tudom hogy menjek. Elegem lett belőlük hogy szarnak a fejemre aztán meg nekem kell úgy csinálni mint ha minden rendben lenne, elmennék erre a találkozóra azt nem tudnék semmi jót mondani ami történt velem. És valahogy másokra se vagyok kíváncsi, de ha nem megyek el akkor meg ott a megbánás hogy "mi lett volna ha"

Szerintetek elmenjek?

2011. jún. 11. 11:28
 47/71 anonim ***** válasza:

Engem sosem hívtak osztálytalálkozóra. De még csak haveri összeröffenésre sem, pedig itt volt az én városomban (ők máshová valók) és egyszer ezt szóvá tettem és még ők voltak megsértődve. Persze rögtön nagy barátok lettünk, mikor segítség kellett nekik. eehhh De utána, mintha sosem ismertük volna egymást.

Aztán megint volt egy buli, véletlenül megtudtam, (elszólta magát az egyik és így meg kellett hívniuk)elmentem.

Csendben figyeltem, alig beszélgettek velem, hiába próbálkoztam. Akkor szépen megkérdeztem magamtól, hogy - Mit is keresek én itt? - Nem vagyok közéjük való.

Ha nem vagy rájuk kíváncsi és nem is nagyon tudnál nekik mit mondani, akkor ne menj el. Minek? Hogy ott legyél és újra bebizonyosodjon, hogy szarnak rád? Biztos, hogy lesz néhány érdeklődő kérdés, de utána lehet, hogy le sem leszel szarva. Csak ülni fogsz az asztalnál csendben. És felmerül benned az a kérdés, hogy - miért is jöttem el?.

2011. jún. 11. 11:49
 48/71 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van, még is olyan nehéz ez az egész.

Tudom hogy az lesz majd hogy megpróbálok jó képet vágni mindenhez és úgy csinálni mint ha minden rendben lenne, de aztán hazamegyek és magamat fogom ostorozni hogy "ezért mentem?"

Ha nem mennék el legalább el kezdenének gondolkozni hogy miért nem mentem, hogy lehet hogy tényleg van valami baj. Ha nem fognak foglalkozni vele akkor meg újabb bizonyíték hogy nem maradtam le semmiről.

2011. jún. 11. 12:11
 49/71 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy írod!
2011. jún. 11. 12:23
 50/71 anonim ***** válasza:
Hát valszeg majd jól kibeszélnek, hogy ez a hülye miért nem jött el, de ha meg elmennél akkor le se szrnák a fejedet...nálam ez volt amikor nem mentem el vmi buliba ahova hívtak, és később hallottam vissza másoktól, hogy jól kibeszéltek, holott tudom, hogy ha ott lettem volna egyenlő lett volna azzal mintha nem lettem volna ott...
2011. jún. 12. 22:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!