Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs egy barátom se szinte,...

Nincs egy barátom se szinte, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Egyre jobban vágyom más emberek társaságára, kicsit elmenni szórakozni, de nincs kivel. Régen volt sok ismerősöm de soha senki nem keres nem ír, mint ha láthatatlan lennék. Neten szoktam beszélgetni, de már kicsit gáz hogy minden nap fent vagyok pl msnen, mások meg elmennek valamerre mindig. Most is van ilyen buli itt a városban, de nincs kivel elmennem. Olyan jó lenne ha néha én nekem is lenne valami programom. Szoktam lányokkal is beszélgetni pl neten, de olyan gáznak érzem hogy nincs egy barátom se :S Van 2 jó barátom de mind kettő külföldön van. Nem tudom mit tegyek de nagyon vágyom már társaságra, de azok akiket ismerek azokat nem érdeklem, még ha félre is dobnám a büszkeségem és ennyi idő után felkeresném őket semmit nem érnék vele el. Nem keresnének, és nem érdekli őket mi van velem, olyan jó lenne ha lenne egy olyan barátom akihez átmehetnék ha kicsit el akarok szabadulni itthonról :S

21/F

2011. jún. 2. 22:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 A kérdező kommentje:
Hát ha szerinted is mennyek el akkor el fogok.
2011. jún. 19. 22:03
 62/71 anonim ***** válasza:
:D Ezt nem nekem kell eldöntenem. Hanem neked.
2011. jún. 19. 22:31
 63/71 A kérdező kommentje:

Na megjártam a hadak útját. Szokás szerint jól elbeszélgettem mindenkivel mint ha csak tegnap láttuk volna egymást. Igazából nem mondom hogy nem élveztem, az kicsit zavart hogy mindenki halad az életében, én meg úgy érzem lemaradtam. De ezen kívül jól éreztem magam, szinte biztos vagyok hogy folytatása nem lesz egyszer volt kutyán budavásár.

A lánnyal sajnos nem tudtam beszélni, mert most elég sok rossz történt az életében, mondta a másik lány hogy ne bonyolítsam, nem is tettem. Mondta kérdezzek rá hagy beszélje ki magából, ezt meg is tettem csak sajnos a gondja olyan amire nincs jó szó ezt tudom. Végül sokan elmentek elég hamar, én szokás szerint a végéig maradtam pár sráccal, ment a csúcs formán war is good for tánc az utcán végig :) Aztán csocsóztunk egyet és mindenki ment a maga útjára. Szinte biztos vagyok benne hogy senki nem fog ezek után keresni, rám senki nem mondhatja hogy én nem próbáltam nyitni, ez van.

Most kicsit ki vagyok égve a sok élménytől, elég gáz de ez lesz szerintem a nyár csúcspontja =/

2011. júl. 3. 09:25
 64/71 anonim ***** válasza:
Hogy tudtam, hogy elfogsz menni. :D
2011. júl. 3. 15:58
 65/71 A kérdező kommentje:
Nem az volt megbeszélve hogy menjek el? :S
2011. júl. 3. 16:38
 66/71 anonim ***** válasza:

"Ha ottmaradsz szenvedni fogsz. (vagy ki tudja, de szerintem igen)

De te tudod."

"Majd írd le, hogy mi volt, hogyan érezted magad. :) (amennyiben mégis elmentél)"

- "Hát ha szerinted is mennyek el akkor el fogok."

":D Ezt nem nekem kell eldöntenem. Hanem neked."

Lényegtelen, te az esélyt megadtad magadnak is, nekik is.

A következtetést pedig levontad.

2011. júl. 3. 21:28
 67/71 A kérdező kommentje:
Jah, rosszabbul is sikerülhetett volna szerintem. Ennyi ezt már lezártam.
2011. júl. 3. 21:34
 68/71 anonim ***** válasza:
Akkor nincs más hátra, csak előre! :)
2011. júl. 3. 21:39
 69/71 anonim válasza:
Nekem sincs :S
2012. aug. 1. 20:46
 70/71 Borika96 válasza:
EN MONDJUK LANY VAGYOK ES ELEG NAGY AZ ISMERETSEGI KOROM NEKEM IS DE HIABA VAN SOK BARATNOM MEG BARATOM EGYIK SE HIV SOHA SEHOVA EZERT ITTHON ULOK ES GEPEZEK DE AZ INTERNETEN VALO ISMERKEDES MIND HIABA HA PL EGY MAS ORSZAGBOL ISMERKEDSZ MEG VALAKIVEL ENIS NAGYON SZERETNEM HA VALAKI HIVNA VALAHOVA MERT EGESZ HETVEGEN ITTHON ULOK VAGY TALAN KIMEJEK SETALNI
2014. márc. 22. 13:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!