Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs egy barátom se szinte,...

Nincs egy barátom se szinte, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Egyre jobban vágyom más emberek társaságára, kicsit elmenni szórakozni, de nincs kivel. Régen volt sok ismerősöm de soha senki nem keres nem ír, mint ha láthatatlan lennék. Neten szoktam beszélgetni, de már kicsit gáz hogy minden nap fent vagyok pl msnen, mások meg elmennek valamerre mindig. Most is van ilyen buli itt a városban, de nincs kivel elmennem. Olyan jó lenne ha néha én nekem is lenne valami programom. Szoktam lányokkal is beszélgetni pl neten, de olyan gáznak érzem hogy nincs egy barátom se :S Van 2 jó barátom de mind kettő külföldön van. Nem tudom mit tegyek de nagyon vágyom már társaságra, de azok akiket ismerek azokat nem érdeklem, még ha félre is dobnám a büszkeségem és ennyi idő után felkeresném őket semmit nem érnék vele el. Nem keresnének, és nem érdekli őket mi van velem, olyan jó lenne ha lenne egy olyan barátom akihez átmehetnék ha kicsit el akarok szabadulni itthonról :S

21/F

2011. jún. 2. 22:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
ennyire normális, megértő válaszokat még egy kérdésnél sem láttam...:) kérdező: a legfontosabb, hogy felejtsd el ezeket az embereket és ismerj meg újakat...ezt csak úgy csináhatod meg, ha eljársz valahova pl. sportolni, vagy nyelvettanulni vagy akármi, lényeg, hogy kimozdulj, mert ha otthon vagy nem fog sikerülni....fel a fejjel! ennél már csak jobb lehet. 20/L
2011. jún. 3. 23:02
 32/71 A kérdező kommentje:

Hogy mit szeretek a legjobban csinálni? Hmm nem is tudom, még nem nagyon találtam meg hogy mit is akarok vagy szeretek, alapvetően a sok itthon léttől úgy alkalmazkodtam hogy főleg netes dolgok mint sorozatok filmek, videó játékok. E mellet írtam már hogy szeretek rajzolni(de nem vagyok olyan jó benne) Szeretem a kreatív dolgokat.

De amit szeretnék nem kell hogy ezekhez vagy máshoz kössön, lényeg hogy legyen pár barátom akikkel lehetek. Nem csak akkor ha nekem van bajom vagy neki, nem csak akkor ha jó dolgok vannak. Olyan aki érdeklődik irántam, tisztel mint embert. Nem lógunk egymás nyakán, de mindig ott vagyunk egymásnak. Egy olyan 3-4 fős társaság lenne az ideális.

Nem mindig tér el radikálisan a véleményem másokétől, de nem vagyok egyszerű eset. Régen főleg az volt a baj(meg talán most is) hogy én mindig kicsit lemaradtam. Pl nem ittam alkoholt vagy jártam el komolyabban bulizni. Ez talán annak is a hibája hogy mindig olyan társaságban voltam ahol 1-2 embert ismerek, és ők se voltak olyan stabilak számomra és mindig kilógtam.

A legnagyobb probléma talán hogy én nem vagyok az fajta "férfi" mint a legtöbb ember. Én sokkal jobban szeretem a finom egyszerű dolgokat, nem vagyok oda annyira a jelen kor divatjáért. Nem vagyok egy durva erőszakos jellem. Engem olyan dolgok is tudnak érdekelni mint pl kiülni valahova valakivel és valami finom ital mellet elbeszélgetni, nézni az eget milyen szép. Nem tartom magam nagyon elvontnak, de valahogy a férfiakkal sokkal nehezebb olyan dolgokról beszélni, mint pl érzések. Pont ezt szerettem abban a srácban aki kiment külföldre, ő olyan volt mint a régi "barátaim" a társaság középpontja, a nők kedvence. De e mellet verseket írt és hasonló humora volt mint nekem, és ha magamat ostoroztam mindig megpróbálta megmutatni, hogy igen is értékes vagyok. De ugyanakkor tudtunk haverok módjára hülyülni kicsit beszólogatni egymásnak :P Persze úgy hogy sose volt belőle sértődés.

Hogy magamról mit gondolok az sokszor függ a hangulatomtól. Néha nagyon tudom utálni magam, mert gyenge jellemnek tartom magam, alig van önbizalomhiányom, könnyen feladok dolgokat és néha nagyon passzív tudok lenni. De hiszem azt hogy én is egy egyéniség vagyok aki próbálja megtalálni magát, hogy nekem is biztos vannak értékeim ami más ember számára bejöhet.

Én nagyon utálom ha engem nem kedvelnek, fontosnak tartom mások gondjait és szeretem ha tudok segíteni(ez biztos abból jött hogy sokat voltam lelki szemeteszsák) Nekem a legfontosabb hogy mindenkinek megadjam a tiszteletet.

Néha van viszont hogy nem érdekel senki, ezt is el kell fogadni, a túl sok szeretetet se biztos hogy tudom kezelni, bár sose volt rá hosszabb példa amin lemérhettem volna.

Hirtelen ennyit tudok írni, a sporttal meg annyit hogy itt max valami foci lehetne, de igazából aki így klub szerűen focizik az tuti nem engem akarna, nem is vagyok jó a csapatsportokba, mert félek hogy lehúzok valakit.

Kondi terembe nem szívesen járnék, nincsenek előítéleteim de oda kb azok az emberek járnak akikkel nem nagyon tudom megértetni magam.

Az a baj hogy már nem járok suliba, vagyis szeretnék de most egy kis szünetet tartok anyagi okok miatt, amit csak tetéz hogy munkát se találok, így itthon vagyok szinte mindig, olyan mint ha börtönbe lennék néha, csak itt könnyebb a kijárás.

2011. jún. 4. 11:08
 33/71 anonim válasza:

hol laksz? :D

menjünk el bulizni :D

2011. jún. 4. 18:23
 34/71 anonim ***** válasza:

pont ez vagyok, lányba :D hova valósi vagy? :)

20L

2011. jún. 5. 15:18
 35/71 anonim ***** válasza:

utolsó:

én is 20L vagyok, te hol laksz?

2011. jún. 5. 15:44
 36/71 anonim ***** válasza:
messzeee, erdélyi vagyok :D
2011. jún. 5. 16:01
 37/71 anonim ***** válasza:
te?
2011. jún. 5. 16:01
 38/71 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos lányok, tényleg jól esik. De sajnos a legtöbb lánnyal akivel barátkoztam idővel bele szerettem, és nem akarok több ilyen barátságot elrontani, ezért inkább kerülöm a komolyabb barátkozást, de msnen szívesen beszélgetek bárkivel, ha írtok privátot.
2011. jún. 5. 16:40
 39/71 anonim ***** válasza:
én pestii:DD hát kár, hogy ilylen messze laksz:D
2011. jún. 5. 20:52
 40/71 anonim válasza:
én budai :D
2011. jún. 5. 20:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!