Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megvertem egy emót, de rohadtu...

Megvertem egy emót, de rohadtul lelkismeret furdalásom van. Ezt valaha valahogy jóvátehetem? Vagy ezzel már örökre így kell élnem?

Figyelt kérdés

Az (ex)barátaim bíztattak erre. én ráadásul ismerem is a srácot az iskolából, és még hogy őszinte legyek, sokkszor gondoltam rá úgy mint egy olyas vaklakire, akivel szívesen tölteném az időmet.

És igen, kicsit furcsa érzések is kavarodtak bennem vele kapcsolatban. de ez már nem számít, mert eléggé csúnyán megvertem. és ami a legrosszabb, láttam hogy sír, és egyszerüen nem tudom ezt feldolgozni.

ezek a régi barátaim, még a másik iskolámból valóak. és csak összefutottam velük a villamosmegállóban. elég nagy homo, és EMO fóbok. és ez a szegény fiú pont arrafelé sétált.... nem tudom mit tegyek, nem kellett volna ezt tennem szegénnyel. Nem tudom hogy tegyem jóvá. egyáltalán ezt jóvátehető? gondolom ezek után már biztos nem fog szóba állni velem.

2011. jan. 25. 21:39
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Gonoszak vagytok :) Attól, hogy valakiben van ilyen látens vonzalom, még nem biztos, hogy él is vele. Én őszintén örülök, hogy a kérdező belátta, mennyire gáz, amit tett, és annak is, hogy a srác megbocsátott neki, és jóban vannak. Nekem is volt hasonló sztorim gimis koromból. Ha pedig előbb-utóbb történik valami több is közöttük, nos, annak is örülnék :) De ha nem, az se baj. Annyi biztos, hogy a kérdező tanult valamit, és remélhetőleg jobb ember lett ettől a tapasztalattól.
2011. febr. 1. 00:23
 42/48 anonim ***** válasza:
Te B*zi vagy?Őszintén
2011. febr. 1. 00:59
 43/48 anonim ***** válasza:
Amúgy attól még hogy emo nem biztos hogy b*zi:)
2011. febr. 1. 01:04
 44/48 anonim ***** válasza:

Nem egy emót, hanem egy embert bántottál!

Kérj bocsit.

2011. febr. 1. 10:28
 45/48 anonim ***** válasza:
Jó látni, hogy megbántad, amit tettél! Ez a fontos, hogy megbántad, és bocsánatot kértél! Egyébként vonzódsz hozzá 'úgy'? És ő meleg vagy hetero?
2011. febr. 1. 12:02
 46/48 anonim ***** válasza:
Hát azért köthettél volna nálad erősebb emóba is.
2011. febr. 1. 15:11
 47/48 anonim válasza:

1. lépés kérj tőle bocsánatot, mond el neki, hogy mennyire megbántad

2. lépés adj neki valami ajándékot, amitől biztosan jobban érzi magát

3. lépés azok előtt akik előtt megverted mutasd be jófejként és kérd tőlük, hogy ők is kérjenek tőle bocsánatot

4. lépés tegyél meg neki valamit, amit nagyon szeretne, de csak ésszerű határok között

5. lépés próbáld őt elkényeztetni, amíg biztosan nem bocsát meg neked

6. lépés próbálj meg megbarátkozni vele

2011. febr. 1. 20:25
 48/48 Izééékeh11 ***** válasza:
10%

szijaa! :D

örülök hogy végül minden jóra fordult köztetek :))

amúgy nekem is van ilyesmi tapasztalatom:

van egy lány az osztályomban akit mindenki utál,mert csendes,visszahúzódó,félénk,és nehezen nyílik meg.egy ideig énis utáltam őt,de egyszercsak egy hülyeségen összevesztem a volt legjobb barátnőmmel.akkor kénytelen voltam ehez a csendes lányhoz menni,mertt a volt bnőm mindenkit ellenem fordított.de kiderült hogy eza lány tök jófej :DD és lehet hogy a többieknek nem nyílik meg mert bunkók vele,én viszont nagyon megkedveltem és nagyon jókat beszélgetünk meg csomó mindent csinálunk együtt :P azóta ő a legeslegjobb barátnőm :DD és igaz,még mostis piszkálják őt sokan,viszont mindig igyekszem megvédeni a bunkóktól ;))

és a másik dolog,hogy a csaj aki egy időben a barátnőm volt és ellenem forditotta az osztályt,szóval azóta őt utálják ki mert mindig mindenkivel bunkó,meg ilyen film-sorozat világban érzi magát vagy nem tom...szóval ilyen hannah montana stílusban beszélget csakhogy jófejnek tünjön XĐĐ

szóval gáz a csaj :DD

13Ł

2011. jún. 4. 21:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!