Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megvertem egy emót, de rohadtu...

Megvertem egy emót, de rohadtul lelkismeret furdalásom van. Ezt valaha valahogy jóvátehetem? Vagy ezzel már örökre így kell élnem?

Figyelt kérdés

Az (ex)barátaim bíztattak erre. én ráadásul ismerem is a srácot az iskolából, és még hogy őszinte legyek, sokkszor gondoltam rá úgy mint egy olyas vaklakire, akivel szívesen tölteném az időmet.

És igen, kicsit furcsa érzések is kavarodtak bennem vele kapcsolatban. de ez már nem számít, mert eléggé csúnyán megvertem. és ami a legrosszabb, láttam hogy sír, és egyszerüen nem tudom ezt feldolgozni.

ezek a régi barátaim, még a másik iskolámból valóak. és csak összefutottam velük a villamosmegállóban. elég nagy homo, és EMO fóbok. és ez a szegény fiú pont arrafelé sétált.... nem tudom mit tegyek, nem kellett volna ezt tennem szegénnyel. Nem tudom hogy tegyem jóvá. egyáltalán ezt jóvátehető? gondolom ezek után már biztos nem fog szóba állni velem.

2011. jan. 25. 21:39
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Egyelőre ne a te vonzalmaddal foglalkozz^^ Kedves, hogy tisztázni akarod ezt is, de szerintem a holnapi napra koncentrálj:) kérj bocsánatott és hívd meg egy kólára, ha nem veszi jó néven és ellenkezik akkor hagyd úgy. Utolsó szavad is az legyen, hogy ne haragudj:) nem kell erőltetni, csak tedd meg.
2011. jan. 25. 22:27
 22/48 A kérdező kommentje:
ok, teljesen igazad van. meg fogom tenni mindenféleképpen, és nagyon remélem elfogadja a bocsánatomat. nem akarom ezt cipelni egész életemben:( nah most meg magamat sajnáltatom.....
2011. jan. 25. 22:39
 23/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy "emót" vertél meg, hanem egy embert ok nélkül.
2011. jan. 25. 23:36
 24/48 anonim ***** válasza:
kérj töle bocsánatot azonnal!!!!!!! :(
2011. jan. 26. 00:01
 25/48 A kérdező kommentje:
igazatok van, holnap, akarom mondani ma, megteszem!
2011. jan. 26. 00:03
 26/48 anonim ***** válasza:

:0 te lány vayg fiu vagy akit megverþel az lány vagy fiú?

utolso vagyok :D

2011. jan. 26. 00:05
 27/48 anonim ***** válasza:

vagy*

megvertel*

:)

2011. jan. 26. 00:06
 28/48 anonim ***** válasza:

vagy*

megvertél*

:)

2011. jan. 26. 00:06
 29/48 A kérdező kommentje:
fiú vagyok, és akit megvertem szintúgy.
2011. jan. 26. 00:17
 30/48 anonim ***** válasza:
0%
akkor gyakorlatilag b*zi vagy, ha vonzalmat érzel felé, és azért verted meg mert b*zinak hitted? hát ez kemény... saját magadat hazudtolod meg
2011. jan. 26. 10:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!