Megvertem egy emót, de rohadtul lelkismeret furdalásom van. Ezt valaha valahogy jóvátehetem? Vagy ezzel már örökre így kell élnem?
Az (ex)barátaim bíztattak erre. én ráadásul ismerem is a srácot az iskolából, és még hogy őszinte legyek, sokkszor gondoltam rá úgy mint egy olyas vaklakire, akivel szívesen tölteném az időmet.
És igen, kicsit furcsa érzések is kavarodtak bennem vele kapcsolatban. de ez már nem számít, mert eléggé csúnyán megvertem. és ami a legrosszabb, láttam hogy sír, és egyszerüen nem tudom ezt feldolgozni.
ezek a régi barátaim, még a másik iskolámból valóak. és csak összefutottam velük a villamosmegállóban. elég nagy homo, és EMO fóbok. és ez a szegény fiú pont arrafelé sétált.... nem tudom mit tegyek, nem kellett volna ezt tennem szegénnyel. Nem tudom hogy tegyem jóvá. egyáltalán ezt jóvátehető? gondolom ezek után már biztos nem fog szóba állni velem.
Nem, öregem, ez nem tehető jóvá. Engem már akartak megkéselni csak azért, ahogy kinéztem.
Nem, öregem, megpróbálhatod földolgozni meg minden, de a srác nem fog veled szóba állni.
Az elején még gondoltam rá, hogy elütöm egy "minden emo ezt akarja" poénnal, de basszus.
Csak azért, mert a haverjaid azt mondták, meg mert pont arra sétált...
Amúgy a sokan egy ellen elég gerinctelen magatartás. Még akkor is, ha csak nézték a többiek.
Olvastad a Bűn és bűnhődést?
Ja, és szerintem rossz kategóriában vagy.
Nem az a lényeg, h emo, hanem, h megverted úgy, h az ki sem érdemelte.
Próbálj bocsánatot kérni, írj neki, de talán a legjobb, ha személyesen mondanád el neki mindazt, amit ide is leírtál. Ha nem hülye, elhajt (én is így tennék a helyében), de egy kicsit ezzel könnyíthetsz a lelkiismereteden.
Nem tehető jóvá, de azért egy bocsánatkérést megérdemelne szerintem. Most már amúgy mindegy, előtte kellett volna gondolkozni, és ne haragudj, de megérdemled, hogy rosszul érezd magad.
Te meg szállj magadba, mert ez nagyon undorító dolog volt, és válogasd meg jobban a "barátaidat".
értem, ezek szerint rosszabb a helyzet mint gondoltam. szerintem is bocsánatot fogok kérni. amúgy az emók biszexek/melegek, ezért tettem ebbe a kategóriába. SOHA többet nem csinálok ilyet, és ezek mostantól nem a haverjaim, semilyen szinten, idegenek lettek számomra...nem tudom miért tettem, de akkor úgy éreztem ezt kell tennem, ez ilyen falka ösztön lehet. ha akarná abban is benne lennék hogy orrbaverjen, hamár én megtettem ... szemet szemért...
miről szól a "Bűn és bűnhődés"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!