Mások hogy vannak vele hogy ezen hogy van pár kategória ami érdekel és azokat nézik meg először, vagy bármilyen helyen találhatóak érdekes kérdések?
Ha feljövök, először a megválaszoltjaimat nézem meg.
Utána főoldal, és fentről lefelé nézegetem meg azokat a kategóriákat, amik érdekelnek. De ha a főoldalon kiszúrok egy olyan kérdést, ami érdekes, akkor mindegy, melyik kategóriában van, azért megnézem. Egyébként ezeket szoktam nézni:
Családi kapcsolatok, Gyerekvállalás (itt leginkább az egyéb kérdéseket nézem, mert már nagyobb gyerekem van, az ilyen terhességes, babás kérdések nem igazán érdekelnek), Közoktatás, tanfolyamok, Kultúra és közösség, Politika (nagyon hangulatfüggő, hogy ide benézek-e),
illetve ha nem nagyon találok érdekesnek tűnő kérdést (vagy láttam már őket), akkor megnyitom az Egyéb kérdéseket, néha a Szépség és divatot, Ételek italokat, de ezeket elég ritkán.
Én ezeket nézem :) :
Szerelem, szex
Egyéb kérdések
Ezotéria (ez a második humor kategória)
Szórakozás
Mobiltelefonok
Állatok
Családi kapcsolatok
Az elsö 3 a leggyakoribb.. :)
17/L
Közoktatás, tanfolyamok
Kultúra és közösség
De ha humoros kedvembe vagyok, felnézek kicsit a szerelem-sex témába, hogy röhögjek egy jót a sok állaton :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!