Miért van az hogy már szinte muszáj kérdést feltennem? Függő vagyok? Gyakori kérdések függő?
Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 22:46
1/12 anonim válasza:
velem is ez van annyira kár, hogy csak óránként lehet feltenni...
2/12 anonim válasza:
én meg nem birom ki h ne jöjjek fel erre az oldalra ha netnél vagyok..
3/12 anonim válasza:
Hát ja..órákat képes vagyok itt ülni,más oldalra már nem is igen járok.Ez izgibb :)))))
4/12 A kérdező kommentje:
ja de tényleg jó oldal. és kár hogy csak egy kérdést tehetek fel óránként :(. én is nagyon sokat jövök ide föleg hogy értelmetlen lehetek e terhes kérdésekre válaszoljak
noorbyyy
2010. jan. 23. 22:51
5/12 anonim válasza:
norby bameg én már szinte ismerlek tégedxDD
6/12 A kérdező kommentje:
és mit tudsz rólam?
2010. jan. 23. 22:54
7/12 anonim válasza:
Én is ha gép elé ülök rögtön ez az oldal, az emailok meg közösségi oldal! így kezdem! ez a főőő!! :D
9/12 A kérdező kommentje:
én meg kérdezek is meg válaszolok is. de föleg értelmetlen kérdéseket teszek fel, és arra mindig sok válasz jön. de ha valami rendes kérdést teszek fel azt senki le se sz arja
2010. jan. 23. 22:59
10/12 anonim válasza:
énn is így vok vele:S
linked a kérdéseid:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!