Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megvertem egy emót, de rohadtu...

Megvertem egy emót, de rohadtul lelkismeret furdalásom van. Ezt valaha valahogy jóvátehetem? Vagy ezzel már örökre így kell élnem?

Figyelt kérdés

Az (ex)barátaim bíztattak erre. én ráadásul ismerem is a srácot az iskolából, és még hogy őszinte legyek, sokkszor gondoltam rá úgy mint egy olyas vaklakire, akivel szívesen tölteném az időmet.

És igen, kicsit furcsa érzések is kavarodtak bennem vele kapcsolatban. de ez már nem számít, mert eléggé csúnyán megvertem. és ami a legrosszabb, láttam hogy sír, és egyszerüen nem tudom ezt feldolgozni.

ezek a régi barátaim, még a másik iskolámból valóak. és csak összefutottam velük a villamosmegállóban. elég nagy homo, és EMO fóbok. és ez a szegény fiú pont arrafelé sétált.... nem tudom mit tegyek, nem kellett volna ezt tennem szegénnyel. Nem tudom hogy tegyem jóvá. egyáltalán ezt jóvátehető? gondolom ezek után már biztos nem fog szóba állni velem.

2011. jan. 25. 21:39
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Szerintem érdekelnek a srácok téged. Én is csípem az EMO srácokat és már gondoltam rá, hogy vmit ki kéne próbálni, de aztán elment a kedvem később. De persze visszatért pár nap múlva.
2011. jan. 26. 11:23
 32/48 anonim ***** válasza:
Attól hogy emo, még ugyan úgy ember mint más. Jó dolog az hogy bocsánatot akarsz tőle kérni,de előtte azon gondolkozz el hogy tényleg sajnálod a történteket, vagy csak saját lelkeden akarsz könnyíteni? Mondjuk lehet már későn írom le ezt,de szerintem jó úton haladsz afelé hogy "megbocsásson" hogy ha tényleg nem fogsz azokkal többet foglalkozni,meg próbálsz neki bizonyítani akkor hidd el neked is és neki is jobb lesz..(:
2011. jan. 26. 12:20
 33/48 anonim ***** válasza:
:o
2011. jan. 26. 13:05
 34/48 A kérdező kommentje:

na, megoldódott a dolog. nehezen de "elkaptam" iskolában, és bocsánatot kértem. ellógtam a tornaórát hogy együtt indulhassunk haza. és így tudtam vele beszélgetni, és akkor rendesen is bocsánatot kértem, meg vettem neki egy csokit.

azért így megtudtam utólag, hogy elég sokan baszkurálják az osztályában is. de valahogy úgy éreztem nem tudott mellettem ellazulni. talán még nem heverte ki? de mind egy, a lényeg hogy úgy tűnik, nem haragszik rám, de még mindig szarul érzem magamat az eset miatt:(

aki meg engemet bu zizik, annak üzenem hogy az édesanyja az!

Mindenesetre köszi a tanácsokat.

2011. jan. 26. 14:50
 35/48 anonim ***** válasza:
44%
De te írtad, hogy vonzódsz hozzá te szerencsétlen. Amúgy emiatt egész életedben 1 semmit érő, rongy ember leszel, ezt már sehogy se fogod tudni jóvá tenni.
2011. jan. 26. 20:24
 36/48 anonim ***** válasza:
64%

Újabb példa arra, hogy akik utálják a melegeket azok általában maguk is azok, csak az agresszív viselkedésükkel próbálják elfojtani/eltitkolni azt.

Az már jó pont viszont, hogy bocsánatot kértél tőle. Ez már egy jó út az érzelmeid elfogadásához.

2011. jan. 29. 13:06
 37/48 A kérdező kommentje:
nah! azóta már jóban vagyunk, csak gondoltam vissza írok. és nagyon kedves fiú, és nem fogom bántani soha, sőt meg fogom védeni ha kell:) aranyos fiú!
2011. jan. 31. 21:45
 38/48 anonim ***** válasza:
megvolt már?
2011. jan. 31. 22:12
 39/48 A kérdező kommentje:
NEM! nem volt meg...
2011. jan. 31. 22:41
 40/48 anonim ***** válasza:
sajnos, mi?
2011. jan. 31. 22:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!