Megvertem egy emót, de rohadtul lelkismeret furdalásom van. Ezt valaha valahogy jóvátehetem? Vagy ezzel már örökre így kell élnem?
Az (ex)barátaim bíztattak erre. én ráadásul ismerem is a srácot az iskolából, és még hogy őszinte legyek, sokkszor gondoltam rá úgy mint egy olyas vaklakire, akivel szívesen tölteném az időmet.
És igen, kicsit furcsa érzések is kavarodtak bennem vele kapcsolatban. de ez már nem számít, mert eléggé csúnyán megvertem. és ami a legrosszabb, láttam hogy sír, és egyszerüen nem tudom ezt feldolgozni.
ezek a régi barátaim, még a másik iskolámból valóak. és csak összefutottam velük a villamosmegállóban. elég nagy homo, és EMO fóbok. és ez a szegény fiú pont arrafelé sétált.... nem tudom mit tegyek, nem kellett volna ezt tennem szegénnyel. Nem tudom hogy tegyem jóvá. egyáltalán ezt jóvátehető? gondolom ezek után már biztos nem fog szóba állni velem.
na, megoldódott a dolog. nehezen de "elkaptam" iskolában, és bocsánatot kértem. ellógtam a tornaórát hogy együtt indulhassunk haza. és így tudtam vele beszélgetni, és akkor rendesen is bocsánatot kértem, meg vettem neki egy csokit.
azért így megtudtam utólag, hogy elég sokan baszkurálják az osztályában is. de valahogy úgy éreztem nem tudott mellettem ellazulni. talán még nem heverte ki? de mind egy, a lényeg hogy úgy tűnik, nem haragszik rám, de még mindig szarul érzem magamat az eset miatt:(
aki meg engemet bu zizik, annak üzenem hogy az édesanyja az!
Mindenesetre köszi a tanácsokat.
Újabb példa arra, hogy akik utálják a melegeket azok általában maguk is azok, csak az agresszív viselkedésükkel próbálják elfojtani/eltitkolni azt.
Az már jó pont viszont, hogy bocsánatot kértél tőle. Ez már egy jó út az érzelmeid elfogadásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!