Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehet az, hogy másoknak...

Hogyan lehet az, hogy másoknak csodaéletük lehet? Mikor érhetem azt el, hogy én is érjek valamit az életben?

Figyelt kérdés
Nekem mindenért meg kell szenvedni, nekem mindig bizonyítanom kell, de közben meg a világ szemében még sem érek semmit. Még a barátom is azt mondta más nőkkel sz....lne inkább. Míg másoknak meg egy szál gondjuk sincs az életükben. Összejön a házasság, gyerek, jó karrier, míg nekem ezek közül egyik sem.
dec. 9. 21:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerencse kérdése. Nekem is van ilyen barátnőm, tehetős, szerető család, jó munkahelyre betették, szintén tehetős családból érkező ferj, kaptak sok pénzt, lakást mindkét oldalról, gyerekek fiú-lány, igazából ők azok, akikre azt mondják, csak megszületni volt nehéz.

Hát ez van. Az élet ilyen

dec. 9. 21:33
 2/21 anonim ***** válasza:
55%
1-esre reflektálva: dolgozhatsz a céljaidon, de azon nem tudsz változtatni, milyen családba születsz bele, és azon sajnos sok múlik.
dec. 9. 21:34
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan ember, akinek semmi gondja nincs.

Ha ilyen párod van, akkor bzd ki.

Más emberek életébe nem látsz bele.

dec. 9. 21:43
 4/21 anonim válasza:
83%
Hat amit a fbon latsz, csilivili haz, evi 3-4 nyaralas, meg 2 auto, arra azert ne irigykedj. Aki bizonygat, ott semmi sincs rendben, es kompenzalnia kell.
dec. 9. 21:57
 5/21 anonim válasza:
49%

A Facebook nem bizonygatas, hanem élményeink megosztasa az ismeroseinkkel. Attól nyilván vita stb mindenhol van, de nyugodtan lehet arra irigykedni, mert az is a valóság része. A régi fotó albumokban is a jól sikerült képeket, különleges alkalmakat mutogatták egymásnak, nem azt mikor hisztizik a gyerek. Attól mindenki tudja, hogy normális és van olyan is, de attól a szép kép is az élet része.. 😉

Martirkodas helyett meg ajánlom, hogy tegyél a celjaidert. Bármit, bármikor tanulhatsz pl jobb fizetés, munkahely miatt. Baba mellett kezdtem el az egyetemet, előtte letettem egy emelt érettségit, hogy tuti felvegyenek államira, így is lett. Diplomás fizetést kapok mióta újra munkába álltam, állás keresés után. Ha, hogy nem volt hétvégém és míg más csak karácsonyra készült én vizsgaidoszakon voltam. Hát ez ilyen, a bekefektetett munkát sose látja senki. Le kell mondani néha dolgokról a céljaid érdekében. Most is tanulok még és dolgozok is, haztartasom van, szabadidőm semmi. Valamit valamiért.. Tessék elkezdeni önmagad a nézni a körülményei hibaztatasa helyett. Az iskola ingyen van pl.

dec. 9. 22:03
 6/21 anonim válasza:
51%
6: marpedig ahol tudod, hogy a ferj felrekur, a feleseg meg gyogyszerfuggo, ott nem elmenyeket osztanak meg, hanem bizonygatnak. Ezt hivjak latszathazassagnak, kirakatnak. Arra aztan nagyon lehet irigykedni.😀 normalis ember meg alapbol nem mutogatja a vagyonat.
dec. 9. 22:31
 7/21 anonim válasza:
*elirtam, nem 6, hanem #5nek ment.
dec. 9. 22:31
 8/21 anonim ***** válasza:
62%
Mért a barátod? Mért bánsz így magaddal?
dec. 9. 22:39
 9/21 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek van csodaélete, csak azokat kevésbé látod. Hidd el, rengetegen vannak akiknek rosszabb nálad, nem csak akinek jobb.
dec. 9. 22:44
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Tévedsz, amikor azt hiszed másoknak csodaélete van. Lehet, hogy kívülről neked úgy látszik, de veled nyilván nem fogják közölni, hogy más területeken de komoly gondjaik is lehetnek. Az meg emberi alapösztön, hogy a gyengeségeinket nem teregetjük ki, mert a gyengeség látszata sérülékenységet jelez, támadási felületet ad. A sikerességünk előtérbe helyezése is érthető ösztönszinten, mert mindannyiunknak szüksége van az önigazolásra. Nem is tudom, hogyan maradna ép az elménk, ha a legnagyobbakat nem magunknak hazudnánk
dec. 9. 22:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!