Hogyan lehet az, hogy másoknak csodaéletük lehet? Mikor érhetem azt el, hogy én is érjek valamit az életben?
Most komolyan kipontoztad a "szexelne" kifejezést???
Ha ennyire prűd vagy akkor hogyan szexelsz? Sötétben, felöltözve, úgy hogy közben szól valami a háttérben?
Az ember nem attól értékes hogy mások mit gondolnak róla.
Kishitű vagy és ez nem jó.
Nem tudom hogy a barátod gyökér-e vagy csak sikeresen meggyőzte a kisugárzásodba kiülő lelkiállapotod.
Hány éves vagy? Milyen a külsőd? Elégedett vagy a testeddel?
Az hogy neked mindenért meg kell szenvedi, egy fájdalmas és kegyetlen dolog az élettől, de szerintem rád nézve ez pozitívum.
Én úgy fogom fel, hogy te sokkal többet teszel le az asztalra, mint a legtöbb ember, aki szerencsés helyzetbe született.
A világ szemében nem érsz semmit? Kik mondják ezt? Kiknek ennyire fontos a véleménye, hogy meg kelljen felelned nekik? Tudod, hogy ki az akinek a legfontosabb megfelelned? Te magadnak.
Te keményen megdolgozol azért, amid van, és bár lehet másnak sokkal több sikere van, nem tudhatod, hogy mit toltak alájuk, vagy mekkora előnnyel indultak a céljaik elérésének. Azt viszont biztosan tudod, hogy te ezek hiányában is kitartóan küzdesz a céljaidért, nem adod fel, kitartó vagy, ami többet ér mint gondolnád. Valószínűleg kiégtél kicsit. Néha lassíts le, felejtsd el a világ gondjait, és csinálj valami olyat, amit élvezel. Olvass, nézz sorozatot, keress egy jó filmet stb.
Én bár nem ismerlek, és nem tudom a történetedet, de úgy gondolom, hogy szuper ember lehetsz, hisz még mindig itt vagy, és küzdesz. Csak így tovább és tarts ki.
Legyen szép napod! :)
Ja még egy gondolat. Ha az én párom mondaná, hogy inkább mással szexelne, akkor megmutatnám neki a bejárati ajtót, kívülről. Lehet nem kéne pazarolnod az idődet egy ilyen "barátra".
Mindenből lehet tanulni, még a pokol megéléséből is.
Az nem mindegy, hogy hogyan kezeled s teszed rendbe, oldod meg a dolgaidat, ám legfőképpen lelkedet és érzelmeidet.
Tudnék mesélni mi a pokol, más ismeretségemmel is ha beszélnél miket élt meg s mélyen elgondolkodnál azon:
Ha olyan volt, miért lett jó életetek?
Azért, mert tenni akartunk s tettünk a jobbért, még ha adott helyzetekben azt is hittük végünk.
Pl amikor elraboltak s be voltam zárva, lekötve stb...
Inkább nem írom le mi célból tették ezt...
Az illető mai napig körözött személy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!