Mit csináljak, ha utálom a munkámat, meg úgy az egész életemet? 30F
Én is K-Mo. Nálam meg a 300 ezres fizu állit meg. (És gyerekkel éhezek kvázi albérletben!)
3 interjum volt már, és egyikse adna többet.(pémzügy számvitel)
Szoval hogy kapsz te 370 et? Éjszakai többmüszakkal vagy hogy?
Nálam is ez hogy hajnali kelés már 6:40 re a kicsi leadva suliba hogy én beérjek és este 17-18 közt esünk haza. Az életunk hogy vacsi fürdés fekvés.
Hétvége meg takarítás.
Bele lehet bolondulni is.
Fix nappalos munkarendben dolgozok, reggel 7től délután fél 4-ig. Ebbe is bele lehet őrülni, hogy minden hét ugyanolyan, nagyon unom már. Ez a fizetés pedig a legalacsonyabbak közé tartozik nálunk, pedig nem egy nagyon jól fizető cég.
"Kertész leszek, fát nevelek,
kelő nappal én is kelek,
nem törődök semmi mással,
csak a beojtott virággal.
Minden beojtott virágom
kedvesem lesz virágáron,
ha csalán lesz, azt se bánom,
igaz lesz majd a virágom.
Tejet iszok és pipázok,
jóhíremre jól vigyázok,
nem ér engem veszedelem,
magamat is elültetem.
Kell ez nagyon, igen nagyon,
napkeleten, napnyugaton -
ha már elpusztul a világ,
legyen a sírjára virág."
Mert ha lenne házad, amibe csak aludni járnál be, akkor nem lennél fáradt, nem lennél depressziós, és várnád a holnap reggeli munkakezdést?
Mégis hogy akarsz belőle kitörni, amikor 0 olyan cselekvést csinálsz, ami kiszabadíthatna ebből?
Igen, valószínűleg sokkal kipihentebb lennék, ha nem kellene állandóan másokat kerülgetni, meg alkalmazkodni hozzájuk, mert nem engedhetek meg magamnak egy saját albérletet vagy saját tulajdonú lakást. Ha közeli hozzátartozókról, ha barátokról van szó, egy idő után ez is rohadt frusztráló és fárasztó hogy az embernek nincs saját élettere, ahol tényleg azt csinál amit akar. Suli alatt is évekig másokkal osztoztam albérleten, kollégiumon, jelenleg testvéremmel kell, mert csak így lehet kijönni anyagilag ennyi pénzből (egy saját albiban csak a bérleti díj és a reszi elvinné a fél fizetésemet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!