Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, ha utálom a...

Mit csináljak, ha utálom a munkámat, meg úgy az egész életemet? 30F

Figyelt kérdés
Teljesen letargiában vagyok, hogy holnaptól megint menni kell dolgozni. Annyira feleslegesnek érzem, hogy ott b***om el az időm jó részét, szaros 370 ezer forintért, amivel semmit nem érek, nem tudok belőle haladni. A 2024-es évemet is ott töltöttem, minden hétfőtől péntekig ott rohadtam, mindig kelni korán ebben az istenverte sötét ködös időben is, mire hazaérek besötétedik és alig van idő valamire mielőtt lehet lefeküdni aludni. Még ha lenne értelme anyagi értelemben hogy ott rohadok állandóan, mondjuk tudtam volna egy saját házat venni, akkor az kompenzálná ezt a helyzetet. De ennyi pénzből nem lehet kezdeni semmit. A munkahelyi közeget is utálom, teljesen ellentétes világnézetű, habitusú emberek dolgoznak ott. Jobb munkahely nincs a környéken (Kelet-MO), hiába keresek, vagy ugyanilyen szarul fizet vagy olyan képzettség kell hozzá amiben nem vagyok jó. Nem tudom mihez kezdjek, de beleőrülök ebbe a helyzetbe hogy szállnak el az évek (4 éve dolgozok ezen a helyen), és csak szenvedek, kínlódok értelmetlenül, úgy hogy nem kerülök közelebb a céljaimhoz.
jan. 1. 09:10
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Ja azt lehagytam, hogy pár hét munkába járás után olyan leszek mint a mosott szar, állandóan fáradt, levert, kedvetlen, havonta beteg is vagyok mostanában, szóval nagyon elegem van..
jan. 1. 09:13
 2/29 anonim válasza:
90%
Ilyen ez a mókuskerék. Ha ennyire frusztrál, max életmód és munkahely váltással tudsz változtatni.
jan. 1. 09:14
 3/29 anonim ***** válasza:
91%

Én is K-Mo. Nálam meg a 300 ezres fizu állit meg. (És gyerekkel éhezek kvázi albérletben!)

3 interjum volt már, és egyikse adna többet.(pémzügy számvitel)

Szoval hogy kapsz te 370 et? Éjszakai többmüszakkal vagy hogy?

Nálam is ez hogy hajnali kelés már 6:40 re a kicsi leadva suliba hogy én beérjek és este 17-18 közt esünk haza. Az életunk hogy vacsi fürdés fekvés.

Hétvége meg takarítás.

Bele lehet bolondulni is.

jan. 1. 09:22
 4/29 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy nem tudok ebből kitörni sehogy se.
jan. 1. 09:22
 5/29 A kérdező kommentje:

Fix nappalos munkarendben dolgozok, reggel 7től délután fél 4-ig. Ebbe is bele lehet őrülni, hogy minden hét ugyanolyan, nagyon unom már. Ez a fizetés pedig a legalacsonyabbak közé tartozik nálunk, pedig nem egy nagyon jól fizető cég.

jan. 1. 09:27
 6/29 anonim ***** válasza:
18%

"Kertész leszek, fát nevelek,

kelő nappal én is kelek,

nem törődök semmi mással,

csak a beojtott virággal.

Minden beojtott virágom

kedvesem lesz virágáron,

ha csalán lesz, azt se bánom,

igaz lesz majd a virágom.

Tejet iszok és pipázok,

jóhíremre jól vigyázok,

nem ér engem veszedelem,

magamat is elültetem.

Kell ez nagyon, igen nagyon,

napkeleten, napnyugaton -

ha már elpusztul a világ,

legyen a sírjára virág."

jan. 1. 09:28
 7/29 anonim ***** válasza:
17%

Mert ha lenne házad, amibe csak aludni járnál be, akkor nem lennél fáradt, nem lennél depressziós, és várnád a holnap reggeli munkakezdést?

Mégis hogy akarsz belőle kitörni, amikor 0 olyan cselekvést csinálsz, ami kiszabadíthatna ebből?

jan. 1. 09:43
 8/29 anonim válasza:
40%
Bár keresnék annyit... 🙏 De itt Szabolcsban ritka. 220 ezerhez mit szólnál akkor? 😅
jan. 1. 09:48
 9/29 A kérdező kommentje:

Igen, valószínűleg sokkal kipihentebb lennék, ha nem kellene állandóan másokat kerülgetni, meg alkalmazkodni hozzájuk, mert nem engedhetek meg magamnak egy saját albérletet vagy saját tulajdonú lakást. Ha közeli hozzátartozókról, ha barátokról van szó, egy idő után ez is rohadt frusztráló és fárasztó hogy az embernek nincs saját élettere, ahol tényleg azt csinál amit akar. Suli alatt is évekig másokkal osztoztam albérleten, kollégiumon, jelenleg testvéremmel kell, mert csak így lehet kijönni anyagilag ennyi pénzből (egy saját albiban csak a bérleti díj és a reszi elvinné a fél fizetésemet).

jan. 1. 10:00
 10/29 anonim ***** válasza:
31%
Minden nyűg, francnyavaja egy alapvető problémára vezethető vissza. Visszaélés a teremtés adta lehetőséggel és közben elfelejtettük hogy isten igazából hogyan is működik az élet. Túlteremtés. Ez a hajtás, teperés, képezd magad stb. Arra a létmódra amiről azt gondoljuk hogy kívánatos, normális, az valójában abnormális. Meg fog bukni a természet vizsgáján.
jan. 1. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!