Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csinaljak egesz nyaron ha...

Mit csinaljak egesz nyaron ha nincsenek barátaim?

Figyelt kérdés

2024. jún. 30. 01:14
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Tanulj, fejleszd magad. Ha hiányoznak a barátok pl tanulj meg barátkozni. Ha nem hiányoznak tanulj előre egyetemre. Mondjuk.
2024. jún. 30. 06:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt, ami jólesik. Ha lennének barátaid, akkor sem lennél mindig velük.
2024. jún. 30. 07:50
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Foglald el magad. Dumálgass random oldalakon, segíts be otthon a szüleidnek, olvass, nézz filmet/sorozatot, fejezd magad bármilyen téren. Pl. Nyelvtanulás, ami érdekel és szívesen tanulnál róla. Kb. Ugyan azt csináld, mint az év többi évszakában. Attól, mert nyár van, nem kell megváltani a világot és kétségbe esni, hogy mit csinálj. Diákmunkát is vállalhatsz, akkor nem is unatkozol, más embereket is megismersz, és pénzed is lesz.
2024. jún. 30. 08:54
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Egyedül is el lehet menni túrázni, kirándulni, bulizni. Miért kell hozzá valaki?
2024. jún. 30. 09:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Diákmunkázhatsz is, vagy, ha már elég idős vagy, akár tanfolyamokon is részt vehetsz, vagy önkénteskedhetsz is. Például menhelyeken kutyasétáltatás, pakolás, ilyesmik.

Írhatsz akár kirándulós bakancslistát is, ahol leírsz x darab helyet az országban, legyen az bármi, amit szeretnél meglátogatni, akár egyedül, akár a családoddal.

Vagy kereshetsz új hobbikat, tevékenységeket, vagy olvashatsz, nézhetsz sorozatokat, filmeket, vagy nyelveket is tanulhatsz. Vagy, amit én még nyáron szoktam főként csinálni, kipróbálhatsz új recepteket, amik különlegesebbek és/vagy bonyolultabbak, időigényesebbek.

2024. jún. 30. 11:56
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Foglald el magad azzal ami érdekel. Tényleg nincs valami hobbid? Én inkább azzal foglalkozom minthogy emberek közt legyek. Milliószor jobb, soha nem függtem mások társaságától. Nem egészséges.
2024. jún. 30. 12:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi az ami érdekel téged függetlenül , hogy vannak vagy nincsenek barátok?

Van ami leköt, van bármi amit szívesen csinálsz?

2024. jún. 30. 14:11
 8/8 anonim ***** válasza:
74%
Év közben mit csináltál?
2024. júl. 2. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!