Mit csinaljak egesz nyaron ha nincsenek barátaim?
Figyelt kérdés
2024. jún. 30. 01:14
1/8 anonim válasza:
Tanulj, fejleszd magad. Ha hiányoznak a barátok pl tanulj meg barátkozni. Ha nem hiányoznak tanulj előre egyetemre. Mondjuk.
2/8 anonim válasza:
Azt, ami jólesik. Ha lennének barátaid, akkor sem lennél mindig velük.
3/8 anonim válasza:
Foglald el magad. Dumálgass random oldalakon, segíts be otthon a szüleidnek, olvass, nézz filmet/sorozatot, fejezd magad bármilyen téren. Pl. Nyelvtanulás, ami érdekel és szívesen tanulnál róla. Kb. Ugyan azt csináld, mint az év többi évszakában. Attól, mert nyár van, nem kell megváltani a világot és kétségbe esni, hogy mit csinálj. Diákmunkát is vállalhatsz, akkor nem is unatkozol, más embereket is megismersz, és pénzed is lesz.
4/8 anonim válasza:
Egyedül is el lehet menni túrázni, kirándulni, bulizni. Miért kell hozzá valaki?
5/8 anonim válasza:
Diákmunkázhatsz is, vagy, ha már elég idős vagy, akár tanfolyamokon is részt vehetsz, vagy önkénteskedhetsz is. Például menhelyeken kutyasétáltatás, pakolás, ilyesmik.
Írhatsz akár kirándulós bakancslistát is, ahol leírsz x darab helyet az országban, legyen az bármi, amit szeretnél meglátogatni, akár egyedül, akár a családoddal.
Vagy kereshetsz új hobbikat, tevékenységeket, vagy olvashatsz, nézhetsz sorozatokat, filmeket, vagy nyelveket is tanulhatsz. Vagy, amit én még nyáron szoktam főként csinálni, kipróbálhatsz új recepteket, amik különlegesebbek és/vagy bonyolultabbak, időigényesebbek.
6/8 anonim válasza:
Foglald el magad azzal ami érdekel. Tényleg nincs valami hobbid? Én inkább azzal foglalkozom minthogy emberek közt legyek. Milliószor jobb, soha nem függtem mások társaságától. Nem egészséges.
7/8 anonim válasza:
Mi az ami érdekel téged függetlenül , hogy vannak vagy nincsenek barátok?
Van ami leköt, van bármi amit szívesen csinálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!