Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Unatkozok egész nap mert...

Unatkozok egész nap mert nincs munkám és nincsenek barátaim. Mit csináljak hogy ne unatkozzak?

Figyelt kérdés
Szeretnék menni már dolgozni is, de nem vesznek fel. Itthon meg nem találom fel magam sajna már. Mindent unok. Zenehallgatást, evést, netezést, facebook beszélgetést, főzést, takarítást, boltba menést, sminkelést, olvasást, tényleg mindent meguntam. A filmek se kötnek már le. Mit tegyek? Ki akarok törni ebből az állapotból! Buliba elmennék, de ilyenkor nincsenek, házibuliba sajnos meg nem hívnak mert ugye nincs olyan ismeretségi köröm sajnos. Edzeni is szoktam de már az se köt úgy le. Azt szoktam csinálni csak fekszek az ágyamon és gondolkodok.

jan. 27. 06:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk tanulhatnál valamit...
jan. 27. 06:18
 2/14 A kérdező kommentje:
Járok suliba heti 2x estire, de az is baromi unalmas, mikor dolgoztam gyakszán azt szerettem, izgi volt mindennap sok ember közt lenni. Suli nem olyan, főleg mert esti és este nem tudok már koncentrálni és sose szerettem tanulni. Én a munkát szeretem. Anyám erőltette a sulit mert nem tudtam sajnos még elhelyezkedni.
jan. 27. 06:24
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
menj kirándulni, csavarogni, múzeumba. Szerezz egy kutyát. Mellette tuti nem fog unatkozni.
jan. 27. 06:27
 4/14 A kérdező kommentje:
Kutya az kizárt mert panelba lakok, és a szüleim nem engedik az állattartást.
jan. 27. 06:33
 5/14 A kérdező kommentje:
Csavarogni szoktam a muzeumot nem szeretem.
jan. 27. 06:33
 6/14 anonim ***** válasza:
67%
Menj önkénteskedni. Esetleg szedj szemetet.
jan. 27. 06:56
 7/14 anonim ***** válasza:
79%
Építs online vállalkozást. Tanuld meg használni az agyad. Ha mindig másra vársz akkor az egész életed csak varakozasbol fog állni
jan. 27. 08:49
 8/14 anonim ***** válasza:
74%
Nem hiszem el, hogy pl építkezésre nem vesznek fel segédmunkást vagy boltba árufeltöltőt, vagy gyárba operátort. Anyukádék biztos örülnek, hogy otthon élősködsz a pénzükön.
jan. 27. 09:17
 9/14 anonim ***** válasza:
91%
De ha fekszel az ágyadon, akkor hogy fogsz munkát találni? Ha dolgozni szeretnél, akkor a "főállásod" most a munkakeresés kéne hogy legyen. Minden nap végignézni a hirdetéseket, felhívni több helyet, interjúra menni, átnezni az önéletrajzodat, hogy jó-e, stb. A munkahelyek nem fognak keresni maguktól.
jan. 27. 10:14
 10/14 anonim ***** válasza:
51%
Én is unatkozom..
jan. 27. 11:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!