Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Unatkozok egész nap mert...

Unatkozok egész nap mert nincs munkám és nincsenek barátaim. Mit csináljak hogy ne unatkozzak?

Figyelt kérdés
Szeretnék menni már dolgozni is, de nem vesznek fel. Itthon meg nem találom fel magam sajna már. Mindent unok. Zenehallgatást, evést, netezést, facebook beszélgetést, főzést, takarítást, boltba menést, sminkelést, olvasást, tényleg mindent meguntam. A filmek se kötnek már le. Mit tegyek? Ki akarok törni ebből az állapotból! Buliba elmennék, de ilyenkor nincsenek, házibuliba sajnos meg nem hívnak mert ugye nincs olyan ismeretségi köröm sajnos. Edzeni is szoktam de már az se köt úgy le. Azt szoktam csinálni csak fekszek az ágyamon és gondolkodok.

2024. jan. 27. 06:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%

Legyél itt a Gyakorin! :)

Esetleg még a Hoxát ajánlom! :)

2024. jan. 27. 11:44
 12/14 A kérdező kommentje:
De voltam sok helyen de nem vettek fel, mert nincs elég tapasztalatom. Azt mondják a tapasztalt idősebbeket keresik.
2024. jan. 27. 13:01
 13/14 A kérdező kommentje:
Pedig van szakmám és komlyan olyanok a mai munkáltatók hogy azért nem vesznek fel mert nem dolgozok régota a szakmában? Így hogy legyen munkám?
2024. jan. 27. 13:03
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 éve kezdtem dolgozni, akkor is ugyanez volt a helyzet és megértem, hogy ez demotiváló. Ugyanez volt akkor is, hogy tapasztalat kell, meg nem elég jó a végzettségem, meg túljelentkezés van, meg volt egy csomó átverős munka. De végül a sokszázadik jelentkezés után sikerült elhelyezkednem és onnantól dolgozom. Szóval a legrosszabb, ha téblábolsz és vársz. Minden nap órákat kell tölteni az álláskereséssel és előbb utóbb sikerülni fog.
2024. jan. 27. 13:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!