Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egy polgármester mit szólna,...

Egy polgármester mit szólna, egyátalán írna vissza ha kérdezek valamit tőle messengeren? ( nem akarok kapcsolatot a polgármesterrel, nem ilyen témában akarok tőle kérdezni valamit)

Figyelt kérdés

Meg akarom tőle kérdezni ,hogy ismere-e egy személyt egy okból kifolyólag.

Nem a helyi polgármesterről van szó ráadásul. Rá merjek írni?

ma 15:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát itt azért nagyon nem mindegy a kontextus. Kis faluban ha tudsz írni valami értelmes indokot, akkor elképzelhető hogy segít. Városban, vagy ha hülyeség miatt kérdezed, akkor nem válaszol vagy nem is látja hogy írtál.
ma 15:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Egy személyről akarok kérdezni, egy falu polgármesteréről van szó.
ma 15:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Más személyröl garantáltan nem ad ki infót, már csak azért sem, mert ilyet nem tehet.
ma 15:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"Meg akarom tőle kérdezni ,hogy ismere-e egy személyt egy okból kifolyólag."

... és ha mondjuk még válaszol is, kapsz egy igent/nemet. Mire lesz jó neked ez az információ önmagában? Netán azt tervezed, hogy ha igent válaszol, további kérdésekkel zaklatod azt a vadidegen embert?

Komolyan tudni szeretném, mi jár az ilyenek fejében, mert én is kaptam már ilyen kérdést (pedig nem is vagyok polgármester). Az illető nagyon nehezen fogta fel, hogy egy vadidegen embernek nem fogok részletesen beszámolni egyetlen haverom semmilyen dolgáról sem. Lakcímet és telefonszámot végképp nem adok ki.

ma 15:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem adhat ki infot, viszont önkormányzatnak írhatsz levelet, és ha ismerik az embert, elküldik neki.

3000Ft.

ma 15:57
 6/9 anonim ***** válasza:
55%
Anyósék falujában ha ismeretlen címre jön levél, felteszik a falu csoportjába hogy a postán átvehető, az ingyen van :D.
ma 16:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Én írtam már egy városi képviselőre. Válaszolt is. Megadta a számát, hogy hívjam fel, mert irogatni nincs ideje. Nagyon kedves volt.

Minél nagyobb pozicióba van valaki, annál kevesebben keresik fel az emberek.

ma 17:17
 8/9 A kérdező kommentje:
akkor megpróbálom köszi hetes a bíztatást(:
ma 17:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen!

Nekem a képviselő mondta, hogy őt szinte alig keresik fel kérdésekkel, sok szabadije van.

ma 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!