Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, ha utálom a...

Mit csináljak, ha utálom a munkámat, meg úgy az egész életemet? 30F

Figyelt kérdés
Teljesen letargiában vagyok, hogy holnaptól megint menni kell dolgozni. Annyira feleslegesnek érzem, hogy ott b***om el az időm jó részét, szaros 370 ezer forintért, amivel semmit nem érek, nem tudok belőle haladni. A 2024-es évemet is ott töltöttem, minden hétfőtől péntekig ott rohadtam, mindig kelni korán ebben az istenverte sötét ködös időben is, mire hazaérek besötétedik és alig van idő valamire mielőtt lehet lefeküdni aludni. Még ha lenne értelme anyagi értelemben hogy ott rohadok állandóan, mondjuk tudtam volna egy saját házat venni, akkor az kompenzálná ezt a helyzetet. De ennyi pénzből nem lehet kezdeni semmit. A munkahelyi közeget is utálom, teljesen ellentétes világnézetű, habitusú emberek dolgoznak ott. Jobb munkahely nincs a környéken (Kelet-MO), hiába keresek, vagy ugyanilyen szarul fizet vagy olyan képzettség kell hozzá amiben nem vagyok jó. Nem tudom mihez kezdjek, de beleőrülök ebbe a helyzetbe hogy szállnak el az évek (4 éve dolgozok ezen a helyen), és csak szenvedek, kínlódok értelmetlenül, úgy hogy nem kerülök közelebb a céljaimhoz.
jan. 1. 09:10
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
13%
és mit tettél az elmúlt 52 hétben, hogy az anyagi helyzeted, életed változzon?
jan. 1. 10:31
 12/30 anonim válasza:
72%
Üdvözöllek magyarország magyar szegény munkás élet világában! Erről fog szólni életed nyugdíjas korodig, utána csoro nyugdíjból és sok betegséggel fogsz nyomorodni nyugdíjas korodban!
jan. 1. 10:48
 13/30 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is az lenne a jobb, ha életmódot, vagy munkahelyet váltanál. Vagy, míg ezek nem kivitelezhetőek, kezdj el valamilyen felnőttképzést, vagy valami hasonlót; hátha megtalálod a hivatásod, de mindenképp plusz dolgokat tanulnál, plusz kompetenciákat szereznél.
jan. 1. 11:07
 14/30 anonim ***** válasza:
42%
Gondoltam hogy lepontozás lesz, mert az urbánosult agyú ember még gondolatilag sem képes kitekinteni ebből a fenntarthatlan mátrixból. Persze gyakorlati szempontból, elvágólag ez nem fog működni a fogyasztói tömegek szintjén. Már annyira előrerohantunk, hogy két nehézzé tett út áll előtted. Feljebb tornázod magad ebbe a szétmálló piramisban, vagy nem pánikba esve, elkezdesz kivonulni a fogyasztói társadalomból.
jan. 1. 11:26
 15/30 anonim ***** válasza:
20%

Sírtok itt, miközben érettségivel se rendelkező tinik dollár 10e-ket keresnek havonta azzal, hogy online videójátékokat streamalnek, 0 hozzáadott értékkel.

Ha a kontrasztot nem érzitek, akkor nagy baj van a fejetekben.

jan. 1. 11:28
 16/30 Noren1989 ***** válasza:
51%

Javaslom, hogy változtass legalább a munkahelyeden.

Amúgy vashiányod, vitaminhiányod nincsen?

Van azért bármi/valami, ami boldoggá tesz?

jan. 1. 11:59
 17/30 anonim ***** válasza:
77%
Ha délután fél 4-ig dolgozol, akkor javaslom, hogy keress valami hobbit, sportot. Sok edzés este kezdődik, simán odaérsz a legtöbbre, nézz szét magad körül, hogy mik elérhetőek és kicsit mozdulj ki, legyél emberek között, kapcsolj ki. Hidd el, nagyon sokat segítene, ha találnál valamit. Kitartást! 💪
jan. 1. 12:32
 18/30 anonim ***** válasza:
77%
Kimentem külföldre lehet itt vinnyogni hogy ott sem jobb, nem a fenekét különben nem maradtam volna én se, persze dolgozni kell itt is meg vannak szürke hétköznapok de alapból pozitívabbak az emberek és jól esik rá nézni a bankszámlámra is hónap végén. Előtte persze megtanultam angolul /de másnak lehet a német nyelvterület jobban bejön, igazából mindegy/ csak azt bánom hogy nem előbb jutottam erre a döntésre.
jan. 1. 14:07
 19/30 anonim ***** válasza:
77%

18#

Nem arról van szó, hogy jobb vagy sem. Az éhenkórász fekete afrikai menekültekből, most még az a kevés tehetősebb is Norvégiába igyekezne. Azért itt a Kárpát medencében is el kéne gondolkodni azon, hogy mi is az alapvető probléma. Persze vannak történelmi sérülések, de ez most egy viszonylag szabad világ. Ha a kérdező őszinte döntése az, hogy irány Nyugat Európa, akkor az egy helyes döntés. Mondjuk ha letelepedés is közrejátszik, akkor ne Németalföld legyen a célpont. Geográfiai tanács, hogy kerüld el a folyó és tengermellékeket. Az eredetileg víz és ártérbe csak a hülyék költöznek.

jan. 1. 14:26
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Hiszti helyett váltani kell. Én is megtettem több, mint tíz év után.
jan. 1. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!