Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehet az, hogy másoknak...

Hogyan lehet az, hogy másoknak csodaéletük lehet? Mikor érhetem azt el, hogy én is érjek valamit az életben?

Figyelt kérdés
Nekem mindenért meg kell szenvedni, nekem mindig bizonyítanom kell, de közben meg a világ szemében még sem érek semmit. Még a barátom is azt mondta más nőkkel sz....lne inkább. Míg másoknak meg egy szál gondjuk sincs az életükben. Összejön a házasság, gyerek, jó karrier, míg nekem ezek közül egyik sem.
dec. 9. 21:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én tök jól elvagyok, mégsincs kint a párommal még egy közös fotó sem. Aztán vannak ismerőseim, akik majd' minden nap posztolgatnak, mégis nyomorult az életük. Szóval baromira nem ettől függ. Nyilván mindenki a jó pillanatait teszi ki. Ebből te csak azt látod, hogy másoknak milyen faxa élete van. De senki nem fogja kiposztolni a vitákat, veszekedéseket.
dec. 10. 02:41
 12/24 anonim ***** válasza:

A kérdező nem fog visszajönni.

Ismerem.

Hónapok, évek óta írkálja a kérdéseit, mindig ugyanez. Mások csillogó élete, mások leánykérése, stb. neki meg a párja nem kéri meg a kezét soha, soha nem mennek sehova.

Nem fog válaszolni. Ne tegyetek bele energiát, hogy írtok neki. Jelentsétek.

dec. 10. 05:36
 13/24 anonim ***** válasza:

Minden életszinvonalnak és személynek megvannak a maga gondja bajai.

Nálunk elég vegyes a társaság.

Alkalmazott takarítótól egészen a több ezer hektáros földdel rendelkező vállalkozóig.

Hidd el, egyik élethelyzet sem olyan egyszerű, ahogy sok naív ember gondolja.

Felejtsd el a beteges megfelelési kényszert.

Ugyanis nem volt, nincs és nem is lesz se ember, se állat, se tárgy stb., aki/ami mindenkinek megfelelne.

Ezen gondolkodj el!

Aztán magadon. Ki is vagy, miket szeretnél, miért szeretnél?

Előnyeid, hátrányaid, kedvel vagy/és utált dolgaid, tulajdonságaid. Mikhez értesz, mikhez nem. Stb.

Ez az egész halmaz, hogyan egységesíthető? Hogyan tudnád a legjobbat kihozni?

Ki számára kell, hogy jobb legyen?

Számodra? Ha úgy alakul pl vevőid számára? Stb.

Lelki állapotod, mentalitásod helyrehozása pedig kelleni fog az élet minden területén.

Karriertől a családig.

S meg is kell találni a másik embert, akit szeretni tudsz, passzoltok hormonálisan s tudok egyfajta életre szóló szövetséget kötni.

Mindenbe időt és energiát kell fektetni. Még a meglévő párkapcsolatba is folyamat fejlődni kell, különben zátonyra fut.

Attól, hogy van párja, családja valakinek azt is tudni kell kezelni és problémákat megfelelően megoldani.

Problémamegoldás. Ez a kulcs szinte mindenhez.

dec. 10. 11:36
 14/24 anonim ***** válasza:
50%

Alapon, ha valaki olyat mond, hogy mással szexelne... Nem szép dolog, de legyél őszinte:

Mennyire vagytok összhangban?

Szex sem csak szex.

Alap hormon alapú passzolás szükséges, érzelmek, kötődés, tisztelet stb.

Az se mindegy, hogy kinek mekkora az igénye. Heri hányat igényel minimum ő, na és te?

Érdemes már az ismerkedéskor ezeket is letisztázni.

Na és te mennyit kezdeményezel?

Vagy csak néha hagyod magad és off?

Mennyire vagy aktív és odaadó?

Stb

Mindennek kölcsönösnek kellene lenni, adok-kapok.

Ám az adok-kapok elv mindenben ott van.

Nem szeretem az olyan nő társaimat, akik sírnak, hogy ilyeneket mondanak nekik.

Ugyanis legtöbbször kiderül, hogy nem igen teszik oda magukat az emberek.

S ez igaz kortól, nemtől is függetlenül.

A férfinak is kellően tudni kell kedvet hozni, a nőnek is.

Tessék szépen leülni, ha valami nem oké és beszélgessetek.

Nem egymást marva állat módon, hanem kultúráltan ember módjára.

A helyes kommunikáció a másik fontos dolog az életben.

Mi pl mindig lazítás alatt is megbeszélünk dolgokat. Legyen az bármi.

Karrier téma,ötlet, új terméktől egészen a szexig.

Zuhanyzás után beülünk a kádba és beszélgetünk. Nyíltan egyenesen és korrekten megadva az alap tiszteletet szívből.

Sokaknak meg kellene ezt tanulniuk...

S az is lehet (biztos), hogy hirtelen haragból mondta neked azt amit... Ezzel jelezve a probémát, hogy a szexuális életetek is offon van.

Igaz, elég primitív módon...

Üljetek le és beszéljétek meg őszintén a dolgokat.

Keressetek és próbáljatok megoldásokat.

Amennyiben viszont nem passzoltok, mindent megtettetek, jobb elismerni és hagyni egymást.

Ha passzolsz valakivel és megfelelően tudtok kommunikálni kendőzetlenül s képesek vagytok problémamegoldásra fókuszálni, akkor lesz jó kapcsolatotok.

S hidd el, nem kevés munka, idő van a ténylegesen jó kapcsolatokban. Ehhez kell egyfajta személyiség is.

Pl képesek elismerni saját hibáikat és bocsánatot kérni.

Felvállalják a hibáikat is, nem csak a szépet és jót. Mi még poénkodunk is saját hibáinkkal.

S vannak látszat "jó" kapcsolatok. Külvilágnak a tökéletesség van mutatva, de egymást marják otthon.

Nem egyszerű téma és nem is fekete-fehér.

dec. 10. 11:58
 15/24 anonim ***** válasza:
Te mért teszel entert minden mondat után, 14-es?
dec. 10. 17:12
 16/24 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszolva bár közhelyes, de a pénz nem boldogít. A látszat pedig felszínes és múló. Illetve az önmagában egy szegénységi bizonyítvány, ha valaki így akarja felhívni magára a figyelmet. Akinek nem csak pénze, hanem esze is van, az nem rongyrázással foglalkozik. A szeretet pedig egészen más jellegű dolog. Ha én szeretek valakit, akkor nem az számít, hogy kinek mennyi pénze van.
dec. 10. 20:02
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem boldogít...csak ha van.

Álszentnek tartom azokat, akik ezt mondják, hogy nem boldogít.

Ezt vagy az mondja aki nem tudja milyen ha nincs vagy az nyugtatja magát vele, akinek nincs és nem is volt.

Szeretnétek akárkit, abból nem eszek, nem fizetem a lakhatást és a rezsi.

Sokszor az egészség is pénzbe kerül. A nyugalom is amit a pénz ad...nyugalom meg fél egezseg.

Gyereket se tudok pénz nélkül nevelni.

Boldog vagyok pl, hogy van kutyám vagy a hobbim csinálhatom...pénzbe kerül.

dec. 10. 20:22
 18/24 anonim ***** válasza:
És mi lenne, ha nem a hobbid boldogítana? Kegyetlen üresség?
dec. 10. 21:32
 19/24 anonim ***** válasza:

15-ös, nem minden mondat után, hanem kisebb, nagyobb tagolások pl az adott témán belül.

Emellett könnyebb sokak számára így az olvasás.

Pl telefonon. Vagy pl akik eltérnek nezrológiailag azok számára is sokkal könnyebb így egy hosszabb szöveg elolvasása, befogadása.

Szimplán gondolok ezekre az opciókra is.

dec. 11. 10:32
 20/24 anonim ***** válasza:
neurológiailag*
dec. 11. 10:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!