A rendes fiúk senkinek sem kellenek?
"NEKEM A RENDES FIÚK KELLENEK!!!!!!
Sajnos azok szinte elérhetetlenek :("
Ebből is látszik, h nem is azokat keresed, mert a rendes fiúk a legkönnyebben elérhetőek. Tudod, nemcsak a jóképű pasik léteznek a világon, de ezt egy nőnek úgyis hiába mondom.
ma 07:48
szemet is ki kellene nyitni néha
Szia kedves Kérdező!
Szerintem nincsenek csupán jókislányok/fiúk kontra rosszlányok/fiúk. Mint ahogyan nincs eleve csak jó és gonosz jellem sem, minden árnyalatokból tevődik össze. Mindenkiben bujkál egy csipetnyi az ellentétjéből is, csak kell egy megfelelő társ, aki kihozza belőled. A megfelelő társ, akitől úgy érzed jobb embert vált belőled. (Hogy kinek mi a jó, más kérdés. :)
"A kérdező kommentje:
A legnagyobb szerelem is elmúlik 2-3 éven belül és utána valaki más kell majd."
Ezzel az állításoddal nem teljesen értek egyet. A szerelem egy idő után, tény hogy átváltozik, de rajtunk áll mivé. Hagyjuk elmúlni, vagy teszünk érte, hogy elmélyüljön igazi szeretetté a lángolás? Ezt pedig a párkapcsolat mindkét tagjának egyformán kell akarnia és megdolgoznia érte.
Amint azt többen megjegyezték, lehet rossz helyen keresgélsz, ismerkedsz. Ha érdekel én szívesen megosztok Veled emailben egy általam preferált "módszert", aminek ugyan a társkereséshez semmi köze, inkább csak hobbi, mely során én is megismertem az én nagy Ő-met. Szeptemberben volt az esküvőnk. :)
tegnap 23:03
Szerintem nincsenek csupán jókislányok/fiúk kontra rosszlányok/fiúk. Mint ahogyan nincs eleve csak jó és gonosz jellem sem, minden árnyalatokból tevődik össze. Mindenkiben bujkál egy csipetnyi az ellentétjéből is, csak kell egy megfelelő társ, aki kihozza belőled. A megfelelő társ, akitől úgy érzed jobb embert vált belőled. (Hogy kinek mi a jó, más kérdés. :)
OKOS GONDOLATOK
irhatsz email-be
tegnap 23:03
egyébként irtam neked most email-ben róllam.
szeretek rosszfiú lenni :D
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!