A rendes fiúk senkinek sem kellenek?
Most akkor hány éves vagy?:) 32 vagy 22 ?
Egyébként szerintem nem azzal van a gond, hogy rendes vagy ,jófiú. Vagy rossz helyen keresgélsz, vagy túlzottan nyomulsz.
A normális nők nem fognak csak azért eldobni , mert rendes vagy. De ha igen ebből is akkor az következik, hogy rossz helyen keresgélsz...
32
SOKAN A SZERELEMBE LESZNEK SZERELMESEK,MAGÁBA AZ ÉRZÉSBE AMIT ŐK ELKÉPZELNEK MAGUKBA,ÉS EZT PROBÁLJÁK RÁVETITENI A MÁSIKRA..SOK FÉLE ILYEN VÁLTOZAT VAN,HAD MONDJAK EGGYETT..VAN EGY VILÁGHIRÜ IRÓ AKI IRT EGGY KÖNYVET DON HUAN ÉS CASANOVA SZERELMÉNEK A KÜLÖMBSÉGÉRÖL..DON HUAN ÚTÁLJA A NŐKET AZT ÁLITJA,ÉS CSAK EGY BOSSZÚ ESZKÖZE A KEZÉBE A SZEX ÉS A SZERELEM ÉS A LEFEKTET EGY NŐT..CASANOVA MÁSMILYEN Ő A LEGPISZKOSABB CSELÉD LÁNYRA IS RÁ TUD ÁLMODNI VALAMI GYÖNYÖRÜT,LEHET HOGY CSAK KÉT ÓRÁRA LEHET HOGY CSAK KÉT NAPRA,DE EZ A LÁNY TUDNI FOGJA HOGY ILYEN SZÉPNEK ŐT MÉG SOHA SENKI NEM LÁTTA..ÉS ERRE REAGÁL..ÉS ÉN AZT GONDOLOM EZT HIVJÁK SZERELEMNEK EZT A MÁSODIK FAJTÁT..
ahogy a rendes lányok sem kellenek már senkinek..
ilyen világot élünk ez van.
én azt hiszem Casanovát választanám:):D nekem szimpatikusabb.mindenféle szempontból.
egyébként nincs a haveri társaságodban valaki, aki bemutasson neked egy rendes lányt, vagy akivel tudnál ismerkedni? vagy elmenni a haverokkal csajozni?
Akkor nem csodálom,h ogy így kétségbe vagy esve.
Esetleg társkeresői oldal?
Normális társkeresö az mind ilyen 06 90-es szarság ami mind lehúzás,én nem most jöttem le a falvédöröl,átlátok ezeken..neten nem lehet megismerkedni,ezt kizártnak tartom,ugyanis arra is képtelenek hogy fentartsanak egy bizonyos komonikációt email-ben vagy stb..hiányzik az emberekböl a kitartás..Van ez a port,ilyen filmes forum,ismered nem? Na ott ismerkedtem meg egy lánnyal akinek van amúgy párja,de már 5 éve levelezünk,de olyan mélyrehatóan hogy azt a legmerészebb álmaidba se gondolnád..és mindig a filmböl átadott érzéseket feszegetjük,annyira szinesek ezek a dologok,hissz mindig más és más,minden film egy külön világ,és igy aztán nagyon meglehet ismerni a másik személyiségét,hogy milyen rálátása van a világra,hissz ha mindenhol otthon tudná érezni magát,akkor bármerre is sodorja az élet,mindig
feltudja találni magát..És tudod mi a legfurcsább? hogy kitartottunk 5 évig igy,persze még most is úgyanugy folytatjuk.Ha valaki akkor ő tudja ki vagyok,ismer már mint a tenyerét..(és persze találkoztunk is már)
De persze nem tettszik mint lány,másfajták jönnek be,ezért is tartunk ahol tartunk.És ezt csodálom hogy mindig van valami új szin,nem laposodik el a barátság,
mindig meg újjul,újra meg újra..Tudod a legtöbb lány aki irt nekem,1-2 hét után már nem is irt többet,és nem rajtam múlt,hissz nekem nagyon széles az ismeretségem,rengeteg dologra rálátok,átlátok,és ez a lány már 5 éve ir nekem..Szerinted nem mesébe illö?
A társkeresői oldalt, azt csak felvetettem, mint lehetőséget.:) De egyébként bizony tényleg nehéz interneten ismerkedni. Főleg úgy, hogy meg is találjuk azt a valakit, akivel fent is tudjuk tartani a kapcsolatot.
Nekem is van pár jó barát akivel net-en ismerkedtem meg. Eddig nem untam meg egyiket se. Mert velük nagyon összhangban vagyok, mindenben szinte. Tudunk miről beszélgetni.
Hogy mesébe illő -e? Úgy gondolom, hogy igen az. Ha úgy vesszük csak félig, mert te barátnőt szeretnél, de még nem találtad meg a hozzád illő lányt. Egyébként nem lehet az, hogy túl sok az elvárásod? És így egyik lány sem felel meg neked, akivel lehetett volna valami..? Vagy lehet, hogy sokan szerettek volna járni veled, vagy ismerkedni csak nem vetted le a jeleket , és nem figyeltél fel rá ...
Most látom, hogy írtál nekem emailt, akkor ha akarod ott válaszolj amit az előbb írtam..:D
Ha nem túl késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!