Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A kicsit teltebb (nem extrém)...

A kicsit teltebb (nem extrém) (max30-60kg) nők miért nem kellenek senkinek?

Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit teltebb 30-60 kiló?? Te hol élsz?? A 30 kiló az minden csak nem teltebb!! A 60 kiló meg ha megfelelő a magasság akkor nagyon szép alakot takar..

Gondolom még fiatal vagy,és nem jöttél még rá,hogy nem a kilóktól függ a boldogságod! A kisugárzásod,a személyiséged fogja a boldogságot meghozni..Nem a 14-16 éves fiúk akik szerint minden 40 kilós lány a csini akit meg kell dugni..

Azon még nem gondolkodtál,hogy miért van a legtöbb telt lánynak boldog kapcsolata? Mert erős kisugárzásuk van,és állandóan mosolyognak..

2010. szept. 13. 13:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem 30-60 kg feleslegre gondolt a kérdező. De az már nem éppen a kicsit teltebb kategória...

Azért nem kellenek, mert nem ez az ideál, az újságokban, médiában, próbababákon stb. nem ilyen nők vannak, hanem a cingár már-már anorexiás lányok és azt szokta meg a szem.

2010. szept. 13. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nagyon sok telt hölgyet ismerek, és soha egyiknek sem okoz gondot partnert találni, sőt egyik pasi megy másnap már van egy új. Nem minden pasi szereti azt, ha nem tud mit fogni.
2010. szept. 13. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=RPpBCn3vUZg

most pont ezt nézem és ebben a csaj kicsit teltebb és jó ránézni : DDD ez a csaj az akire ha ránézek meg akarom ölelni : DD (nemvagyok leszbi)

még a 30-60 kg fölösleg sem sok

rajtam is van kb 10 kg fölös :)

2010. szept. 13. 14:51
 5/5 anonim ***** válasza:

ja és a kérdésre válaszolva: szerintem ez egyáltalán nem így van.

rám most pl 3 fiú is bukik..

előző voltam

2010. szept. 13. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!