A kicsit teltebb (nem extrém) (max30-60kg) nők miért nem kellenek senkinek?
Kicsit teltebb 30-60 kiló?? Te hol élsz?? A 30 kiló az minden csak nem teltebb!! A 60 kiló meg ha megfelelő a magasság akkor nagyon szép alakot takar..
Gondolom még fiatal vagy,és nem jöttél még rá,hogy nem a kilóktól függ a boldogságod! A kisugárzásod,a személyiséged fogja a boldogságot meghozni..Nem a 14-16 éves fiúk akik szerint minden 40 kilós lány a csini akit meg kell dugni..
Azon még nem gondolkodtál,hogy miért van a legtöbb telt lánynak boldog kapcsolata? Mert erős kisugárzásuk van,és állandóan mosolyognak..
Szerintem 30-60 kg feleslegre gondolt a kérdező. De az már nem éppen a kicsit teltebb kategória...
Azért nem kellenek, mert nem ez az ideál, az újságokban, médiában, próbababákon stb. nem ilyen nők vannak, hanem a cingár már-már anorexiás lányok és azt szokta meg a szem.
http://www.youtube.com/watch?v=RPpBCn3vUZg
most pont ezt nézem és ebben a csaj kicsit teltebb és jó ránézni : DDD ez a csaj az akire ha ránézek meg akarom ölelni : DD (nemvagyok leszbi)
még a 30-60 kg fölösleg sem sok
rajtam is van kb 10 kg fölös :)
ja és a kérdésre válaszolva: szerintem ez egyáltalán nem így van.
rám most pl 3 fiú is bukik..
előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!