A rendes fiúk senkinek sem kellenek?
41/68 A kérdező kommentje:
Mindenki azt mondja hogy csak önmagamat adjam! Akkor most ez szánalmas avagy nem? Én önmagamat adom,nem játszok szerepeket,nem veszek fel álarcot,stb..Tudod van egy barátom aki nagyon okos és minden témához tud hozzászólni,és az a baj hogy legtöbb lánynak nincsen ilyen tulajdonsága,igy abban marad a beszélgetés,mert megkukult amikor elkezdek vele beszélgetni..a barátommal ha találkozok az idöböl mindig kevés van,ugyanis észresem vesszük de már elrepült 12 óra,és témából még mindig van,hogy lehet valakibe ilyen tudás? És az nem semmi hogy értjük mindketten miröl beszél a másik,és ez szerintem nagyon ritka dolog,mivel azt tapasztalom hogy az emberek elbeszélnek egymás mellett..Szóval nekem egy értelmes lány kell kinek mindenre van rálátása és kivel ugyanúgy repül az idö mint ezzel a barátommal..Lehet magasra teszem a mércét,de ez nem tudatos,én igy érzem magam kiteljesedve,hissz rengeteg dolog van amire szükségem van hogy rá lássak,és ez a barátom nagyon széles körü az ismerete..eszméletlen
Csomó ilyen kérdés van már. Nagyon egyszerű a dolog: a rosszfiúkban vannak olyan vonzó tulajdonságok, amik a nők számára ellenállhatatlanok (pl. magabiztosság, dominancia, büszkeség, kezdeményezőkészség stb.) Ezek a annyira vonzóak, hogy emiatt a nők szemet hunynak a rosszfiúk negatív tulajdonságai felett is. A jófiúkban nincsenek meg ezek a dolgok ---> nem vonzóak szexuálisan.
Megoldás: fejleszd ki magadban ezeket a tulajdonságokat (illetve engedd őket felszínre, mert ha hiszed, ha nem, már benned vannak), a rossz tulajdonságokat pedig ne vedd át a rosszfiúktól.
2010. nov. 1. 11:20
43/68 A kérdező kommentje:
"Sziv teljességéböl szól a száj"
A szivemet nem fogom megváltoztani pár amúgy is átlászó maket nők miatt..
2010. nov. 1. 11:34
45/68 A kérdező kommentje:
előttem lehet sorban állni.. csak az a probléma, hogy eddig szám szerint egyet sikerült találnom (talán kettőt, csak a másodikra már nem emlékszem, úgyhogy nem lehetett olyan jó, ha nem hagyott mély nyomot..) és neki van barátnője és idősebb nálam 10 évvel (nincs apakomplexusom!!) :S
L/16
2010. nov. 6. 09:20
Ha nemcsak a jó pasik között keresnél, könnyebben találnál... de ezt úgyis hiába mondom.
2010. nov. 6. 10:31
48/68 anonim válasza:
Legtöbbször azért buknak inkább a rosszfiúkra, mert azt hiszik ők majd jó útra tudják terelni, ez természetes anyai ösztön.
2010. nov. 6. 12:25
49/68 anonim válasza:
Én nagyon örülnék egy ilyen fiúnak :D
2010. nov. 6. 13:05
50/68 A kérdező kommentje:
Ez valamiféle kép,a tökéletesség megtestesülése ami csak az elménkben van.Valamire vágynak az emberek,de a helyzet az,h mindig másra vágynak,mindig más kell. A legnagyobb szerelem is elmúlik 2-3 éven belül és utána valaki más kell majd.Férfiaknál ha qurvás akkor lehetne háziasabb,kedvesebb.Nőknél ha sármos vagány akkor lehetne egy kicsit szendébb,jószívű vagy nem is tudom milyen. Nők a kedves megértő pasit keresik fehér lovon de ilyen szerintem nem létezik vagy ha mégis a nő elöbb útóbb ráun a dologra és a macsó rosszfiú kell majd.Ha valamit megkapunk elöbb vagy utóbb nem értékeljük..
Kapcsolódó kérdések: