Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A rendes fiúk senkinek sem...

A rendes fiúk senkinek sem kellenek?

Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 08:10
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
Nem, a nők a jóképű, gazdag pasit keresik. Aztán mivel az ilyenek között kevés a kedves, megértő egyed, sírnak h miért nincsenek ilyenek.
2010. nov. 6. 13:21
 52/68 A kérdező kommentje:

ma 13:21

OTT A PONT!

2010. nov. 6. 13:27
 53/68 anonim ***** válasza:
A nők az önmagukban biztos férfiakat keresik. Hogy azok mitől olyan biztosak magukban (külső vagy belső tényezők miatt), az már más kérdés. Egy külső dolgokra (pénz, jóképűség, hírnév stb.) felépített önbizalom olyan, mint egy kártyavár, bármikor összeomolhat.
2010. nov. 6. 13:31
 54/68 anonim válasza:
Manapság én azt veszem észre magam körül, hogy a lányok egyszerűen buták. Körülnézek az utcán és látom, hogy egy pirszinges tetkós csávóval ott van 3 csaj akik ott vihorásznak körülötte. Az osztályomban hogyha, beszélek egy lánnyal nem nincs is nagyon tartalma holott a barátaim közt van olyan akivel rendesen el tudok beszélgetni. Egyszerűen annyi a válasz szerintem, hogy a lányoknak az kell amit nem kaphatnak meg, és mivel egy jófiút akármikor megkaphat addig a rosszfiút nem tudja befolyásolni míg a jófiút igen... (Legalábbis nekem ez a véleményem)
2010. nov. 6. 13:38
 55/68 A kérdező kommentje:

ma 13:31

ma 13:38

MINDKETTÖ OKOS

2010. nov. 6. 13:52
 56/68 anonim válasza:
Magamból kiindulva hülyeség, hogy mindenkinek, csak a "rossz fiúk" kellenek. Én még egyetlen egy "rossz fiút" sem tartottam vonzónak, csak azért, mert szemét a nőkkel, avagy jól néz ki. Nekem nem fontos, hogy egy pasi hogy néz ki, csak a mosolya számít, mert ha valaki mosolyog, abból azonnal lehet látni, hogy milyen ember. (Legalábbis nekem eddig mindig sikerült kiszűrnöm.) Azok a nők, akik olyan pasit keresnek, ugyanúgy abba a csoportba tartoznak. Ha még nem találtál egyetlen egy olyan lányt se, aki komolyan és éretten gondolkozik, akkor szerintem is rossz helyen keresel. Egyébként írtad, hogy fontos, hogy néz ki a másik, ami egy kicsit felszínes, mármint, hogyha valakivel jól el tudsz beszélgetni, és minden megvan benne, ami neked fontos, akkor szerintem az utolsó helyre ugrik a kinézete. De lehet, hogy ez is egy újabb nők és férfiak közti különbség :)
2010. nov. 6. 16:37
 57/68 A kérdező kommentje:

ma 16:37

a bóhocok is mosolyognak

2010. nov. 6. 16:43
 58/68 anonim ***** válasza:

NEKEM A RENDES FIÚK KELLENEK!!!!!!!!!!!!!!

Sajnos azok szinte elérhetetlenek :(

2010. nov. 6. 19:48
 59/68 A kérdező kommentje:

ma 19:48

Sok a melójuk szegényeknek..

2010. nov. 6. 20:32
 60/68 anonim ***** válasza:
10.31: teljesen igazad van.. az az én vesztem hogy válogatok :D vagyis nem is az... mert nincs ideálom vagy ilyesmi, hogy nekem az OLYAN kell, és más semmi, csak eddig még nem találtam olyan fiút aki mély hatással lett volna rám, ezt a 10 évvel idősebb srácot eltekintve :) mert ha "rosszfiú" de bejön, akkor nem hiszem hogy a szívemet érdekli hogy rossz :)
2010. nov. 6. 23:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!