Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A rendes fiúk senkinek sem...

A rendes fiúk senkinek sem kellenek?

Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 08:10
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
100%

Folytatva a gondolatot, a felsorolt hibákba nagyon könnyű beleesni és a legtöbben bele is esnek. Sajnos a film a valóságot tükrözi: a jófiú-rosszfiú jelenség létezését a világban, ami pont olyan jelenség, mint a sovány lány-duci lány, jótanuló-rossztanuló, gazdag ember-átlagos/szegény ember. Ezek mind mind olyan jelenségek, amik léteznek és talán még sok ideig létezni fognak, de nem az a baj, hogy léteznek, hanem hogy a jelenséget alkotó emberek hogyan viszonyulnak az ellentétükkel szemben. Irigyek rá ? Képesek büszkék lenni magukra ? Utánozni próbálják őket ? Csak saját magadtól függ, hogy hogyan viszonyulsz TE az ellentétes vonásokkal teli személyhez. A film alapjában a legtöbb esetben valamelyik fél kevésbé értékesnek találja magát és ez így is van: aki szegény az szeretne gazdag lenni, aki vaskosabb szeretne vékonyabb lenni, aki a suliban láthatatlan az szeretne partikirály lenni, stb. stb.

Viszont vannak kivételek is, TE döntöd el, hogy kivétel leszel-e vagy sem. Te döntöd el, hogy büszke leszel-e magadra olyannak amilyen vagy, vagy csatlakozol a többi 98%-hoz és egész életedben azon leszel, hogy te is megmutasd a "rossz oldaladat".

2010. okt. 31. 09:28
 12/68 anonim ***** válasza:
83%
A mai értékrend olyan, hogy a jó tulajdonságok már égőnek számítanak. Egyre több a rosszlány, és rosszfiú, mert egyre több gyereket tudnak csinálni a mai kultúrának köszönhetően. A disco-ban egy éjszaka több gyerek is foganhat egy személytől, alkoholos befolyásoltság alatt. A sok tutyimutyi "rendes fiú meg fel is neveli", aztán csodálkozik rajta, ha a gyerek inkább hasonlít a postásra, és nagyobb korában jól megveri az "apját".
2010. okt. 31. 09:31
 13/68 A kérdező kommentje:

ma 09:18

Én nagyon filmes vagyok szóval megfogom nézni mindenképpen!

2010. okt. 31. 10:19
 14/68 anonim ***** válasza:
90%
Néhány hét múlva megyek hozzá egy jófiúhoz. Szóval ne add fel, engem is azzal fogott meg, hogy végtelenül becsületes és gondoskodó (nem anyagi értelemben, hanem odafigyel rám).
2010. okt. 31. 10:25
 15/68 anonim ***** válasza:
95%
Minden nő külső alapján ítél, az nem számít ha bunkó paraszt az illető. Aztán jön a sírás, h miért nem találnak rendes pasit soha, pedig azért, mert nem is azt keresik.
2010. okt. 31. 10:31
 16/68 A kérdező kommentje:

A legtöbb férfi általában azért vall kudarcot,mert elhiszi azt,amit a nők mondanak.

A legtöbb nő azt mondja,hogy rendes srácot akar magának,mégis sokan egy

rosszfiúval vannak,és persze a jófiúk vállán sirják ki magukat.Azokén, akik a

"Legyünk csak barátok!"-kategoriában vannak. Persze ettöl az ellentmondástól

a nők is szenvednek. Hol van hát az igazság?

2010. okt. 31. 10:38
 17/68 anonim ***** válasza:
96%

Szia!

Ez elég érdekes, ugyanis én is pont ezt látom, csak én a másik oldalról. Minden pasi (legalábbis a többség) komolytalan, nem érdeklik őket azok a lányok, akik komoly kapcsolatot szeretnének. Az a menő, ha van egy pasid 2 hétig.

Szóval ne hidd, hogy már mindenkinek csak a rosszfiúk kellenek. Iganis vannak, akik meglátják a valódi értékeket, a feladat csak az, hogy megtaláld őket.

Én ugyan csak 18 éves vagyok, nem volt még csalódásom, de nem is szeretnék, ezért inkább várok, amíg találkozom valakivel, aki komolyan is gondolja. Nincs értelme elkapkodni, mert a seb örökre megmarad, és csak ront az önértékelésen... :)

2010. okt. 31. 10:54
 18/68 A kérdező kommentje:

ma 10:54

irtam neked

2010. okt. 31. 11:00
 19/68 anonim ***** válasza:
Én meg válaszoltam... :)
2010. okt. 31. 11:20
 20/68 anonim válasza:
sztem jó a fiú nem olyan mint a többi!!!maradj ilyen!!!!a barátnőd biztos értékelni fogja, hogy normálisan tud veled beszélgetni és mindent megadsz neki...:)
2010. okt. 31. 12:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!