Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A rendes fiúk senkinek sem...

A rendes fiúk senkinek sem kellenek?

Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 08:10
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
Ja, pontosan :S :(
2010. okt. 31. 08:20
 2/68 anonim ***** válasza:
60%

rosszfiúk izgisebbek:)

22/L

2010. okt. 31. 08:22
 3/68 A kérdező kommentje:
Egyre inkább azt tapasztalom az évek során, hogy a rendes fiúk ideje lejárt. Tényleg így van ez? Én szeretni akarok, szeretetet adni. Biztonságot, megértést, támaszt, bizalmat, menedéket, ezt várom el a másiktól is. Nincs már erre szükség? Ma már nem kell senkinek komoly kapcsolat? Annyi lány panaszkodik a "barátjára", hogy nem foglalkozik vele, nem becsüli, kihasználja, bántja, mégis vele van. Olyan dolgok után sírtok, ami nálam alap lenne, hogy megadom a másiknak, hisz szeretlek! Akkor miért a rossz kell nektek? Miért van ez? Vagy vannak még olyan rendes, értékes lányok, akik szintén az olyan érzéseket, igényeket keresik, mint én? Csak ritka mint a fehér holló...?
2010. okt. 31. 08:24
 4/68 anonim ***** válasza:
66%

nem tudom, de én szeretem az érzelmes,kedves fiúkat :)

ha akarom akkor úgy is kihozom belőlük az állatot :D de , ha csak kell :) Egyébként a legtöbb lány úgy is rájön, miután volt minimum 2 rosszfiúja, hogy még is csak jobb egy jófiú :) előbb vagy utóbb a jófiúk mellett kötnek ki ;)

2010. okt. 31. 08:25
 5/68 anonim ***** válasza:
50%

A rendes srácok előbb-utóbb az ember nyakára nőnek, megfojtanak a szeretetükkel.

Papucsok lesznek..

A vagány és rendes közti átmenet a jó:D

2.válaszoló voltam

2010. okt. 31. 08:26
 6/68 A kérdező kommentje:
Én azért még bízom benne, hogy összehoz a sor értelmes, értékes lányokkal. Eddig csak egyet találtam, és ez adta meg a reményt, hogy talán vannak még értékes lányok. Most 22 éves vagyok, lassan talán a lányok túl lesznek már pár csalódáson, és értékelni fogják a rendes fiúkat a korosztályomban. Mindig érettebbnek tartottak a koromnál emiatt a felfogásom miatt. Meg a sok "jajj de boldog lesz veled majd egy lány". Mindig az volt, hogy megtetszettem a lányoknak, de rögtön kiderült, hogy én komoly kapcsolatot akarok, nem pedig szórakozást. Ezután meg már nem voltam érdekes. Nem adom fel, keresem a rendes lányokat. Nehéz őket megtalálni, de ezért értékesek.
2010. okt. 31. 08:35
 7/68 anonim ***** válasza:
92%
A rossz fiúk csinálják meg a gyereket, a jófiúk meg majd felnevelik...
2010. okt. 31. 08:41
 8/68 A kérdező kommentje:

ma 08:41

EZ TÉNYLEG JÓ VOLT! :)

2010. okt. 31. 08:43
 9/68 A kérdező kommentje:

Egy szemét pasival könnyű járni, hiszen könnyű vele szakítani, nem kell attól félni, hogy tönkremegy a kapcsolatban.

Magabiztos és kezdeményez. Ez a két dolog rövidtávon fontosabb egy nő számára, mint a "rendesség", ami csak hosszútávon kerül előtérbe. Egy nő amint meglát, besorol a disznó v. a lúzer kategóriába. A disznóból ki lehet kerülni, és bekerülni a potenciális partnerek körébe (ha bizonyítod, hogy van emberi oldalad is, férfias defektjeid mellett), a lúzerből viszont az életbe nem kerülsz át sehova, max. a lelki szemetesládák (férfi barátok) pöcegödrébe.

Bocsánat minden nőtől, aki zokon vette a fenti sorokat, de én így gondolom.

2010. okt. 31. 08:45
 10/68 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlanék neked egy filmet, aminek pont ez az alapja, amit te írsz le : ' My Best Friend's Girl '

Két hapsiról szól, az egyik bűnrossz, a másik pedig rendes, komolyan dolgozik, komoly kapcsolatot is akar, de nem jön össze azzal a lánnyal akit akar. Ekkor "felbéreli" a barátját, a rosszfiút, hogy járjon vele, de viselkedjen úgy vele, mint a kutyával, hogy rájöjjön, hogy milyen az amikor megalázzák és könyörögve térjen vissza hozzá és értékelje, hogy ő mennyire különbözik a legtöbb pasitól. A dolog nem jön össze, mivel a lány mégiscsak a rosszfiúval folytatja tovább, a másikat pedig csak barátként fogadja el.

Első megnézésre olyannak tűnik, mintha a film is azt tükrözné amit te mondasz: a rosszfiúk mindenhol nyerők, a jófiúk pedig startból esélytelenek.Ha kicsit odafigyelsz akkor viszont rájössz pár dologra, ami a film közben jól látszik:

- a jófiúk sosincsenek megelégedve önmagukkal. Míg a rosszfiúkból árad az elégedettség és az önimádat, addig a jófiúk egyáltalán nem érzik jól magukat a saját bőrükben, nem értik, hogy valóban miért is nem érnek ők legalább annyit, mint egy rosszcsont

- a következő dolog: a jófiúk szűklátásúak, ráadásul 2 szempontból is: az egyik az az, hogy nem veszik észre, hogy valóban a rosszfiúknak azért megy mindig a csajozás, mivel ők kalandot keresnek csak, a legtöbbnél még 2 napnál sem tart többet a járás. így nagyon egyszerű csajozni, sokkal nehezebb, mint amikor valaki hosszútávra tervez. Tehát lehet, hogy neked 2 bnőd volt összesen, de jártál velük néhány hónapig, viszont a másiknak volt akár 50 is, de 1 éjszakát járt velük. S érdekes módon ez annyira logikus, mégis sokan elfelejtik. A második szempont az megint a gondolkozáshiánnyal függ össze: a rosszfiúk minden csajt megkapnak. Jaja, de mennyi ídőre ? És ráadásul mi történik azon az ídőn belül a szexen kívül ? Szóval erre is érdemes felfigyelni

- a másik dolog az az, hogy a rosszfiúk önmagukat adják, a jófiúk mindig megakarnak felelni a lánynak, ezért sokszor elvesztik önmagukat. Neked is van némi hajlamod erre, ezt az is bizonyítja, hogy feltetted ezt a kérdést. A legtöbb jófiú bizonytalan saját magában, sokan megpróbálnak változni és áttérni egy rosszabb változatra, csakhogy jobban bejöjjenek a csajoknak, de ez meglátszik. A színjáték mindig meglátszik. És nincs jobb módszer hogy elveszítsd az értéked annál, hogy megpróbálj valaki más lenni. Akkor úgy fognak rád tekinteni, mint aki csak azért olyan amilyen, hogy megfeleljen másoknak. Nem válalod fel önmagad és EZ az igazi szégyen

2010. okt. 31. 09:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!