Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A rendes fiúk senkinek sem...

A rendes fiúk senkinek sem kellenek?

Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 08:10
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 A kérdező kommentje:
Hogy Kurt Cobain szavaival éljek: Inkább utáljanak azért ami vagyok, mint hogy azért szeressenek, ami nem vagyok..
2010. okt. 31. 14:00
 22/68 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy nem tudok normális választ adni, de megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
2010. okt. 31. 14:03
 23/68 anonim ***** válasza:
Bocsi. de hány éves vagy?
2010. okt. 31. 14:37
 24/68 anonim ***** válasza:
100%

Mondta, hogy 22.

Azért nem bánnám, hogyha az én korosztályomban is lennének ilyen felfogású egyedek. Már kezd a nem létező tököm telelenni.

2010. okt. 31. 15:22
 25/68 anonim ***** válasza:

Tapasztalat alapjan 21/F:

A nok nem szeretik ha keszen kapjak a ferfit.. Amikor megismerik legyen egy "szemetlada", hisz az nem hivja oket minden nap, nem log a nyakan, onallo, megnezi a tobbi not is az utcan.. sosem lesz unalmas, papucs. Jogos, szakitani is konnyebb vele - mekkora elony. Szeretik ha ok formalhatnak minket olyanna amilyenre szeretnenek. NEM papuccsa, csak hogy miattuk ne nezzunk mas nokre, ne hagyjuk szet a ruhaink, ne a kocsmaban uljunk ahelyett hogy egy romantikus filmet neznenk vele az agyban, stb. Ehhez megvannak az adottsagaik, modszereik is. Hiaba, minket /rosszfiukat/ kerulnek, atkoznak es megis mindig belenkbotlanak.. Mi vagyunk a szivtiprok, de csak amig meg nem talal a Ő.

2010. okt. 31. 16:19
 26/68 anonim ***** válasza:
80%

Sokan keverik a szezont a fazonnal. A "jófiúság" nem egyenlő az önállótlan, papucs viselkedéssel és a "rosszfiúság" sem egyenlő a bunkó, érzéketlen viselkedéssel.

Fontos, hogy legyen saját élete a férfinek, ne váljon a nő szolgájává - akkor már tényleg semmi érdekes nem lesz benne.

2010. okt. 31. 16:22
 27/68 anonim ***** válasza:
65%

Ne haragudj, de nekem már elegem van a siránkozásból! Napjában v 15-20 kérdés van, ami ugyanazt takarja mint a te kérdésed csak más köntösben. Vagy a lányok siránkoznak, hogy jaj a jó, rendes, otthonülős lányok nem kellenek senkinek, vagy a jófiúk sírnak, hogy nem kellenek senkinek. Hidd el nekem, hogy azok a lányok, akik megérdemelnek és értékelni tudnak egy jófiút nem fognak rossz fiúk után kajtatni.

Minden emberi lény igényli a vadságot, a "rosszfiúságot" meg a "rosszlányosságot", ezért ez is kell, hogy bennünk legyen. És igen, ez izgalmasabb mint egy anyuci jó kisfia. DE! Aki komoly, érett gondolkodású és nagyobb az érzelmi intelligenciája mint egy kaktusznak, az hosszútávon a "jófiú", "jólány" kategóriából választ és megpróbálja ezekből kihozni az áhított vadságot.

Sztem nem avval van a baj kedves kérdező, hogy jófiú vagy, ha nem esetleg avval, hogy nem vagy elég határozott. Ha úgy gondolod, hogy te azért vagy egy főnyeremény mert jófiú vagy, akkor tessék büszkének lenni rá, határozottan vállalni és előadni! Ne pedig itt a gyakkérdéseken siránkozni! Azokat a lányokat, akiknek a jófiúk kellenek nem fogod discokban meg bárokban meg társkeresőoldalakon (nem tudom hol szoktál keresgélni) megtalálni. Az értelmesebb fajta könyvtárba, könyvesboltokba, antikváriumba, színházba, teázókba és igényesebb koncertekre és szórakozóhelyekre jár.

Az a te hibád és kudarcod is ha nem tudsz magadhoz illő lányt találni. Vagy nem jó helyen keresgélsz, vagy te is ugyanúgy tudat alatt rossz lányt akarsz magadnak.

Ne haragudj, de nekem ez a véleményem.

2010. okt. 31. 18:04
 28/68 A kérdező kommentje:

Oké normális pasi,de ha nincs meg az elsöre benyomás hogy megfog benne

valami és persze külsöleg mégsem tettszik,akkor tök mindegy milyen a lelke

nem fog müködni..Nem igy van? A másik meg hogy ideig óráig szimpatikusak a

rosszfiúk,de ha már le kéne élni velük az életed biztos hogy nem velük akarnád..Hanem ehezz tényleg rendes fiú kell..én igy látom..

2010. okt. 31. 19:41
 29/68 A kérdező kommentje:
32 vagyok
2010. okt. 31. 19:41
 30/68 anonim ***** válasza:
2010. okt. 31. 20:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!