Mik a legujabb eredmenyek az idoutazas teren? Lehetseges lenne vegre visszamenni az multba? A jovot tudom, oda nem vagyom. En a multba szeretnek visszamenni, megpedig 1994 junius 16-ra.
Figyelt kérdés
2016. máj. 16. 15:41
161/271 Wadmalac válasza:
"Nekem ez volt a bajom es a gyogyszerekkel tonkretettek az agyamat es az eletemet."
Ezen a GYIK tudomány rovat nem tud segíteni.
Időutazás meg NINCS. Valószínűleg nem is lesz. Úgyhogy kérlek, kezdd már el máshogy rendbe tenni az életed, ahelyett, hogy ide írkálnál. Ez nem vezet sehova.
162/271 anonim válasza:
Wadmalac - koszonom kedves soraidat.
163/271 anonim válasza:
Itt az ido- ma ejjel visszaporog az ido 1994 junius 17-re. A mai tudasunkkal ebredunk fel Edesanyam es en. Meglepodunk, megoleljuk egymast es megbeszeljuk, hogy mi a kovetkezo lepes.
164/271 anonim válasza:
Vissza kell mennunk az idoben. 1994 junius 17 - erre a napra kell visszamenni. Ezen a napon ebredek fel. Egyszeruen muszaj.
165/271 Ozmium42 válasza:
A kommentelés nem visz vissza.
166/271 anonim válasza:
Ha nem is a kommenteles, de az isteni kozbenjaras csak visszavisz. Ket ember eleterol van szo, akiket masok tettek tonkre. Onhibankon kivul futott zatonyra az eletunk, ezert megerdemeljuk, hogy visszamenjunk. 94-ben ugyis jobb volt a vilag, meg nem volt se a mobil, se az internet mania. Elhetobb volt a vilag, igy mennunk kell vissza. Az eletem elso 16 eve is pocsek volt a pszichopata apam miatt, azt nem tudom megvaltoztatni, mert nem tudom meghalasztani. De az utana kovetkezo eveket lehet maskepp csinalni, hogy ne ez a nihil legyen. Holnapra 1994 junius 17 kell, hogy legyen. Muszaj!!!!!
167/271 anonim válasza:
1994 junius 10 - Mo-on, Lukacshazan ebredek fel. Pentek van, reggel. Fogalmam sincsen semmirol, hogy mennem kell-e iskolaba. Udvozlom Kalmant, megkerdezem tole. Bemegyek Szhelyre - felmegyek a lakasra, elhozom a fenykepeket, Edesanyam ruhait es leveszem a cserjet a kanaperol. Elkoszonok Mikitol.
168/271 anonim válasza:
Vissza kell mennunk holnapra - mar nem birom tovabb. Az egesz eletem tonkrement, ha nem megyunk vissza. Holnap 1994 junius 10 kell, hogy legyen. Pentek. Az utolso nap a suliban - mindenkitol elkoszonok, az ocsemtol is. Minden mar parhuzamban van. Holnap junius 10- csak rossz evben. 1994 kell nekem. Muszaj visszamenni. Mindenki memoriaja torlodik, kiveve az enyemet.
169/271 anonim válasza:
Wadmalac es Ozmium42: Ez Nektek szol: Ti azt mondjatok lehetetlen. Nekem azt mondja az intuicium, hogy holnapra sikerulnie kell, hogy Badacsonytomajon ebredek fel 1994 junius 11-en. Ez egy tokeletes nap ra, onnan ujrakezdem az eletemet. Az egesz vilag visszamegy arra a napra, minden es mindenki visszamegy, mert csak igy lehet megmenteni az eletemet: apam, mostohaapam, B12 hiany es pszichiatria tonkretett minden napjat 1991 ota. Azert nem tudok visszamenni 1994 elottre, mert apam nem hal meg szivinfarktusban on cue es nem nyerunk a lotton, mert a szamok masok lesznek. Ennek meg kell tortennie, az idojaras tokeletes. Minden aligned.
170/271 anonim válasza:
Pont 23 evet kell visszamenni - eppen pont a napra. Ez tokeletes! Mindenki memoriaja torlodik, kiveve az enyemet. Ujra kell treniroznom a mosolygast. De menni fog. Ujra kell kezdnem a sport szeretetet, amit azota elvesztettem. Ujra kell kezdenem mindent, hogy olyanna valjak, amilyen voltam a sok trauma elott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!