Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mik a legujabb eredmenyek az...

Mik a legujabb eredmenyek az idoutazas teren? Lehetseges lenne vegre visszamenni az multba? A jovot tudom, oda nem vagyom. En a multba szeretnek visszamenni, megpedig 1994 junius 16-ra.

Figyelt kérdés

2016. máj. 16. 15:41
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/271 anonim ***** válasza:
0%
na, annak kell megtortennie: az anyamehben ebredek fel, letekerem a nyakamrol a koldokzsinort. Edesanyam es en a mai tudasunkkal ebredunk fel. Apamat fobelovik a katonasagon es ezert cserebe kapunk 3 million forint kompenzaciot. Elkezdjuk a GAPS dietat. Edesanyam vesz egy hazat Nene es Teta neni kornyeken, megismer egy kedves pasast es szul meg egy csomo gyermeket. Van egy tehetsegem: hatassal vagyok az emberek akaratara. Otthon jarok a Karolyi Mihaly gimibe es orvosira. Behozom a konyveket es leforditom oket. Behozom a Bedoyectat Ecuadorbol es keresztulviszem, hogy be lehessen hozni es beadni a pacienseknek. 2007-ben nyitok egy klinikat es mindenki B12-t es jodot kap meg mas taplalekkiegeszitoket. Mindeki meggyogyul a GAPS dietaval es taplalekkiegeszitokkel. Ennyi a kulcs az egeszseghez. Sokat utazunk, szulok par gyerkocot es boldogan elunk.
2017. jún. 25. 05:48
 202/271 anonim ***** válasza:
0%
1995 julius - Amanda szobajaban ebredek fel. Ennek elerkezett az ideje. Nincsen mar tobb idom. A mai tudasommal ebredek fel, mindenki mas tudasa torlodik. Ez a legjobb. Szuksegem van egy hosszu nyarra.
2017. jún. 27. 21:17
 203/271 anonim ***** válasza:
0%
1994 julius 3. Pont 23 evet kell visszamenni es torolni mindenkinek a memoriajat. Ennek sikerulnie kell!!!
2017. júl. 2. 22:18
 204/271 anonim ***** válasza:
0%
Valojaban 1996 julius 5-re akarok visszamenni. Ez egy penteki nap, megyunk be a citybe egy partyra. Innentol fogva nem jarok suliba, a mai tudasom boven eleg. Meg egyutt vagyok a Mike-kal, megvan a jogositvanyom, megkerem, hogy vigyen be a valet parkinghez, ahol azt irjuk be, hogy allampolgar vagyok. Elmegyek a Rutgersra es veszek nemet es spanyol orakat, valamint nepitancolok. A citybe jarok salsazni, tancolok, teniszezek, zongorazom, cserkeszkedem. Az osszes penzt velefektetjuk a yahooba es kivesszuk 1999 december 31-en. Addig utazunk az USA-ban nyaranta Mikivel es az oreggel. Miki kijon minden nyarra. 2000-ben hazakoltozunk es bevasarolunk lakasokbol Budapesten. Veszunk egy tanyat valahol a Balaton felvideken. A munkam otthon lakasok kiadasa lesz. Nekilatunk utazni a vilagban, elkezdem a hobbikat es keresek egy ferjet. A nemetet es a spanyolt tokeletesitem. Vegul talalok egy szuper ferjet es gyerekek, csalad. Leforditom a konyveket, ahogy kijonnek a piacon. Osszerakok egy eloadast B12-rol es GAPS-rol. Ecuadorba szervezek utazasokat Bedoyecta injekciokra.
2017. júl. 3. 23:42
 205/271 Wadmalac ***** válasza:
100%

Nem akarlak bántani, de ideje lenne feladni. Az adminok már áttettek humorba, pedig ez nem vicces, hanem nagyon szomorú.

Vagy kezdjél végre valamit az életeddel, vagy kérj hozzá segítséget, itt az oldalon pörögve SOHASEM fog megoldódni a problémád.

Kezdj végre valamit magaddal, az itt történő csodáért jajgatás nem fog semmit megoldani.

Amennyi energiát beleöltél az ide írkálásba, azzal már simán javíthattál volna az életeden, ehelyett ide pocsékolod.

Ideje lenne ,hogy leülj és higgadtan végiggondold, miylen módokon tudod jobbá tenni az életed. Dobjál fel tíz. húsz variációt, akár irreálisakat is, aztán egyenként vedd végig, melyiket hogyan lehetne megvalósítani, ami totál megoldhatatlan ,azt húzd ki és lépj a következőre.

Ezzel a módszerrel napok alatt találsz megoldást, itt az oldalon meg hónapokat cseszel el a semmire.

2017. júl. 4. 08:12
 206/271 anonim ***** válasza:
0%
Wadmalac - sorravettem a megoldasokat. Sajnos nincsen megoldas. Ami tortent velem, az felfoghatatlan ep esszel. Apam, mostohaapam, B12 hiany es a pszichiatria tonkretettek az eletemet. Tehat egy megoldas van: 1994 julius 6 holnapra. Mindenki memoriaja torlodik a szornyusegektol, amik velem tortentek, igy teljes eletet tudok elni a megszerzett tudasommal es kuzdhetek a szemet orvosok ellen. 1994 - leforditom az elso konyvet: Breaking the vicious cycle; 1995 - Medical mafia... ezzel inditom. Aztan a Harvardon kutatom a B12-t es utana minden paciensem B12 injekciot kap. Amikor a legidosebb gyermekem 6 eves, akkor hazakoltozunk Mo-ra, kb 2020 korul. Tehat ennek mukodnie kell. Mar regota humor kategoriaban vagyok, de nem zavar. Ha megtortenik, abban a pillanatban nem lesz humoros.
2017. júl. 5. 15:33
 207/271 Ozmium42 ***** válasza:
Ez valami rögeszme nála, Wadmalac, nem tudunk segíteni. Már sokkal régebb óta megvan ez neki, mint hogy megtalálta a gyakorit. Angol nyelven is írt ezoterikus fórumokra, láttam, mert egyszer valaki belinkelte. Jó pár éve írogatja ugyanezt folyamatosan. Ha az adminoknak lenne egy kis esze, törölnék végre a kérdést is, meg a felhasználót is. Nem is vicces, nem is hasznos, a kérdező csak floodol, ellenben rendkívül nyomasztó, és leiratkozni sem lehet róla.
2017. júl. 5. 16:07
 208/271 Ozmium42 ***** válasza:
A leiratkozást visszavonom, már látom, hogyan kell.
2017. júl. 5. 16:10
 209/271 anonim ***** válasza:
0%
Ozmium42 - ha tudnad, hogy mi tortent velem, akkor egyatalan nem csodalkoznal rajta, hogy vissza akarok menni az idoben, mert ez az egyetlen megoldas van arra, ami tortent velem. Az egesz eletem egy tragedia es egy cseppet sem tehetek rola.
2017. júl. 5. 17:13
 210/271 anonim ***** válasza:
0%
A linket meg en tettem ide - mert meg az a datum is jo lenne visszamenni. De jobb less 07-06-1995. Akkor mar van jogositvanyom, mar el tudok sokmindent intezni. Csak az en memoriam marad meg, mindenki mase torlodik. Ez az! Megvan a datum, Wadmalac es Ozmi. Ez nem rogeszme, hanem csak az egyeduli utja annak, hogy hozzam melto eletet elhessek. Eleg volt a terror 1991-tol 1994-ig. Utana megerdemlunk egy szep, terrormentes eletet.
2017. júl. 5. 17:29
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!