Mik a legujabb eredmenyek az idoutazas teren? Lehetseges lenne vegre visszamenni az multba? A jovot tudom, oda nem vagyom. En a multba szeretnek visszamenni, megpedig 1994 junius 16-ra.
Figyelt kérdés
2016. máj. 16. 15:41
211/271 Ozmium42 válasza:
Nem is igazán érdekel. Aki annyira életképtelen, hogy csodaváráson kívül semmi mást nem képes tenni magáért, az méltó is arra az életre, amije van. Írogass csak tovább.
212/271 anonim válasza:
En egyatalan nem vagyok eletkeptelen. Megalltam a helyemet egy idegen orszagban, ket diplomaval rendelkezem (osztalyelsokent 4000 diak kozott summa cum laude), ket idegen nyelvet beszelek - csak B12 hianyos voltam es a pszichiatrian tonkretettek az eletemet. Mindenkin mindig segitettem, mast se csinaltam, csak jot az eletemben es szenvedtem apamtol es a mostohaapamtol. Megerdemlem, hogy visszamenjek, mert ami tortent velem, az nem az en hibam, es ami baj keletkezett a pszichiatriai gyogyszerek miatt, az verforralo. Nobel dijas tudasom van a B12-rol es a pszichiatriai gyogyszerekrol es kuzdeni akarok ellenuk.
214/271 anonim válasza:
Igen, uj eletet akarok kezdeni 1995 julius 6-tol. Az pont 22 ev. Mindenki memoriaja torlodik, az enyem is. CSAK annyi marad meg 2017-bol, amit magamnak irtam level. Ennyi.
215/271 Wadmalac válasza:
"Nobel dijas tudasom van a B12-rol es a pszichiatriai gyogyszerekrol es kuzdeni akarok ellenuk."
Nobel díjas tudással fel kéne tudni fogni, hogy NINCS időutazás, de van ezer más mód egy élet rendbetételére.
De látom, reménytelen bármit is mondani. Ilyen szintű rögeszmés pszichózison nem lehet kommentekkel segíteni.
216/271 anonim válasza:
Nem vagyok psychozisban. Tudom, mi a psychozis, amit a B12 hiany es a gyogyszerek okoznak. Eppen ezert kell visszamenni az idoben, hogy ezzel a tudassal neki tudjak menni a psychiatrianak.
217/271 anonim válasza:
Elerkezett a nap: 1994 marcius 1 a mindenkori tudasommal, amit az eletben tapasztaltam. Lukacshazan ebredek fel. Elmegyunk a korhazba kikerni a papirokat a szuletesi korulmenyeimrol. Elkezdem irni a konyvemet apam szemetkedeseirol. Elmegyek ver b12, gluten antitest es helicobacterium tesztekre. Elkezdem a dietat es felirarok 6 doboz B12 injekciot, amit majd az usaban adok be, miutan elmentem a spectracell tesztre decemberben. Mindent tudok, enyem a vilag ezutan. Keszen allok.
218/271 Wadmalac válasza:
"Nem vagyok psychozisban. Tudom, mi a psychozis, amit a B12 hiany es a gyogyszerek okoznak."
Van egy rossz hírem, akár B12, akár más, de, benne vagy. Sajnálom, de így van. Aki évekig fanatikusan pörög egy minden józan gondolkodású embernek egyértelműen lehetetlen dolgon, teljesen irreális világképpel, az bizony rögeszmés.
NINCS IDŐUTAZÁS.
Akármennyire tetszene is, nincs.
Dolgozz a B-terven.
És ne itt.
219/271 anonim válasza:
Itt a B terv: 1978 majus 2: Megszuletek egeszsegesen es apamtol elvalik Edesanyam. Ott maradunk Doroszlon, amig Edesanyam nem talal egy tarsat. Van ra ket eve. Akkor megvesszuk a Vaciban a lakast ugyanugy, mint elsore. Ott maradunk, amig epitkeznek Gencsapatiban. A Joskar Olaba iratnak be 6 evesen. Akkor elkezdem a hobbikat. Nagyapamat megkerem, hogy segitsen felmennen kispestre spanyol kettannyelvu gimibe jarni. 1994-ben Edesanyam kijon dolgozni JB-nek aprilistol augusztus elejeig es befektetjuk a penzt a marketba. Ebbol ki tudok jonni a Rutgersra es Harvardra. Vegzek 2012-re mindennel es utazunk egy evet a vilagban. Nyitok egy office-t Coral Gables-en. Kiadom a konyvemet az eredmenyeimrol. A nyarakat otthon toltom. Megszulom az elso gyermekemet valamikor. Kozben megprobalom bevinni Mo-ra a methylcobalamint. Amint sikerul, nyitok otthon egy office-t. Akkor hazakoltozunk. Vegzek egy tanulmanyt, hogy milyen karokat okoz a pszichiatria es kiadom vilagszerte.
220/271 anonim válasza:
Es ennek holnapra be kell kovetkeznie- nem erdekel, hogyan, de mennie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!