Mik a legujabb eredmenyek az idoutazas teren? Lehetseges lenne vegre visszamenni az multba? A jovot tudom, oda nem vagyom. En a multba szeretnek visszamenni, megpedig 1994 junius 16-ra.
Figyelt kérdés
2016. máj. 16. 15:41
191/271 anonim válasza:
1994 junius 16- adjunk egy eselyt a lottonyeremenynek ezen a napon. 32,33,40,43,44,46. Nincsen mas esely az eletem rendbetetelere. En orvos akarok lenni es kuzdeni a pszichiatria ellen egy eleten at. Es az eletem szerelmevel elni es csaladot alapitani. Ezt akarom. 1994 junius 16-ot!!!
192/271 anonim válasza:
1994 junius 16. A szobamban ebredek fel feher falak kozott. Edesanyam ebreszt, hogy az oreg mellett ebredt fel. Teljesen el van csodalkozva, teljesen le van dobbenve. Ez az. Kimegyek a kertbe es ciganykereket vetek. O emlekszik 2011 april 10-ig. Felhivjuk az ocsemet es o is 2011 aprilis 10-ig emlekszik. Senki nem emlekszik a 1994-es datum utan. Felhivom George-ot es elmondom neki a jovot. Leirom a stockokat neki.
193/271 anonim válasza:
Itt az ido - eljott az ido. Vissza kell mennunk az idoben, nincs mas megoldas. 1994 junius 16. Az egesz vilag visszaalakul, Edesanyam es az ocsem 2011 aprilis 10.-ei aggyal ebred. Az ocsem Szombathelyen ebred, en a szobamban, Edesanyam pedig az oreg mellett a szobamban.
194/271 anonim válasza:
1994 junius 17. Eljott az ido.
195/271 anonim válasza:
1994 junius 11. Badacsonytomajon ebredek a barataimmal. Csak nekem es Edesanyamnak marad meg a memoriam. Edesanyam nem emlekszik a pszichiatriara es a tozsdere, csak a mellrakra es arra, amit megtanult, hogy hogyan kell kezelni.
196/271 anonim válasza:
Vagy jobb, ha Miki es Edesanyam csak 2011 aprilis 10-ig emlekszik.
197/271 anonim válasza:
1978 majus 2. Az anyamehben ebredek, letekerem a nyakamrol a koldokzsinort. Edesanyam es az en memoriam marad csak meg. Megszuletek komplikaciok nelkul.
199/271 anonim válasza:
nem lehet feladni, ennek mennie kell.
200/271 anonim válasza:
Fel akarok ebredni 1978 majus 2.-an. Az lenne az igazi. Ennek kell megtortennie. Edesanyam es en a mai tudasunkkal ebredunk fel. Nyerunk a lotton, apamat fobelovik a katonasagon es innentol egyenes ut vezet a boldogsaghoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!