Mik a legujabb eredmenyek az idoutazas teren? Lehetseges lenne vegre visszamenni az multba? A jovot tudom, oda nem vagyom. En a multba szeretnek visszamenni, megpedig 1994 junius 16-ra.
Figyelt kérdés
2016. máj. 16. 15:41
181/271 anonim válasza:
Halo, itt van valaki? Na, akkor holnapra visszamegyunk 1994 junius 17-re. A szobamban ebredek feher falak kozott. Innen tudom, hogy visszamentunk. A mai tudasom megmarad, mindenki mase torlodik. Edesanyame nem, o nem emlekszik a pszichiatriara es az abotruszra, se a lakasvetelre. Csak a rakra emlekszik es az utana megszerzett tudasra.
182/271 anonim válasza:
De ha csak te emlékszel rá, az úgy nekem nem jó.
Mellesleg 1 éves leszek, mit kezdjek akkor magammal?
Szerintem old meg, hogy én is emlékezzek, mert akkor ez így tiszta felesleg.
183/271 anonim válasza:
Jo, rendben, akkor emlekszel te is. Igy jo?
184/271 anonim válasza:
De mas nem emlekszik, mert tul nagy lenne a felfordulas.
185/271 anonim válasza:
Igen, úgy már jó, de még mindig nem emlékszek. Most vagy átvertél vagy még nem utaztunk vissza.
186/271 anonim válasza:
1994 junius 14. Garfielden ebredek a Kmama hazaban. Mindketten Edesanyammal emlekszunk mindenre. Egymasra nezunk, amikor felebredunk. Ujjongok az oromtol, hogy visszament az ido. Megoleljuk egymast es atbeszeljuk, hogy mi legyen a terv az elkovetkezo eletunkre. Az biztos, hogy nem maradunk az oreggel. Mondom Edesanyamnak, hogy tudom a stock marketet beteve a kovetkezo 23 evre. A lottot is megprobaljuk, de az valoszinuleg nem fog mukodni. Beleegyezik, hogy csinaljuk a stock marketet es hozzamegy a Mike-mayer-hez felesegul. En meg azzal toltom az idomet, hogy elfelejtsem Jozsit. Ha nem sikerul 2011-ig, akkor arra mar vegzek a tanulmanyaimmal es hazamegyek Rovinjra. Ezt elmondom Edesanyamnak meg most Garfielden, hogy sajnos a Jozsit szeretem es fogom szeretni egy eleten at valoszinuleg. Megprobalok talalni valakit vagy a Rutgersen vagy Bostonban. TK nem johet szamitasba, mert ot mar nem szeretem es nem tudom, hogy hogyan fogom szeretni. Megprobalhatom, segithetek neki 2005-ben, ha arra nem talalok senkit.
187/271 anonim válasza:
1994 junius 20- a szobamban ebredek fel feher falak kozott. Innen tudom, hogy visszamentunk az idoben. Edesanyam es en emlekszunk mindenre es az utolso kommentelo. Mindenki mas visszamegy arra a napra, minden emlekezet torlodve. Igy ujra tudjuk kezdeni az eletunket. Minden hibat, szivesseget, amivel kihasznaltak bennunket el tudjuk kerulni. Az elso: megbeszeljuk, hogy nem megyunk vissza az oreghez augusztusban. Megmondom Edesanyamnak, hogy biznia kell bennem a tozsdevel kapcsolatban. Riziko: 5500 dollar, de hatalmas nyereseg a nyeremeny: 200,000 dollar.
188/271 anonim válasza:
1994 junius 14: Garfielden ebredunk Edesanyammal a mai tudasunkkal. Ujjongunk oromunkben. Az egesz vilag visszamegy olyanna, amilyen akkor volt. Elkezdjuk a GAPS dietat es Edesanyamnak a taplalekkiegeszitoket. En felveszem a kapcsolatot George-dzsal es hozat nekem Bedoyectat. Elmegyek babysittelni, osszeszedem az anyagi dolgokat.
189/271 anonim válasza:
Egyatalan nem humoros ez a kerdes- mennunk kell vissza az idoben. Az egesz vilag visszamegy ma ejjel. Mar nincs tobb idom varni. Egyszeruen mennunk kell.
190/271 anonim válasza:
Csak az en memoriam marad meg, mindenki mase torlodik. Talan egy ember emlekszik meg rajtam kivul: Horog Laci. O is megerdemli, hogy ne legyen katyu az elete a rossz hazassagaval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!