Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mik a legujabb eredmenyek az...

Mik a legujabb eredmenyek az idoutazas teren? Lehetseges lenne vegre visszamenni az multba? A jovot tudom, oda nem vagyom. En a multba szeretnek visszamenni, megpedig 1994 junius 16-ra.

Figyelt kérdés

2016. máj. 16. 15:41
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/271 anonim ***** válasza:
49%
A mai eszemmel ébredek fel a 30 éves testemben az Arany Strucc Hotelben 1957 február 15-én. Az igazolványom Nagy Beatrixot mutat, van mellette egy orvosi diploma, egy mûkôdési engedély és 10 millió akkori forint. Böröndökben benne van az összes kedvenc mai cuccom és az összes fontos könyv. Egy nagy dobozban pedig 1000 ampulla 50k mcg-os methylcobalamin injekció és 1000 fiola szerves kék jód. Kimegyek Kôszegdoroszlóra a dédnagyszüleimhez és kiveszem tôlük a kisszobát. Mindenkinek beadok a családban methylcobalamin injekciót és kék jódot. Nyerek a lottón március 7-én: 16,61,71,77,89. Ebbôl veszek egy autót. Édesanyámat kiviszem magamhoz miután abbahagyta az anyatejet es a GAPS/paleo-szerûen fôzünk. 6 évesen elkezd hegedülni, zongorazni, táncolni, festeni és kerámiázni velem együtt. Én ezen kívül lovagolok és teniszezem. Futok a faluban minden reggel és súlyzózom az istállóban lévô súlyokkal. Mindent megtanulok a dédnagyapámtól. A nyarakat a Balcsin töltjük vitorlázva és szörfözve. Amikor Édesanyám gimibe megy, akkor beköltözünk Szombathelyre. Megismeri Bíró Gyuszit. A második felét a giminek Budapesten járja, mert követjük Pestre. 1978 18. és 19. hetében nyer Édesanyám a lottón és vesznek egy szép házat Budán és egy nyaralót a Balatonon. Valamilyen fôiskolát elvégez és 1981-ben lediplomázik majd férjhezmegy. A dédnagyapámat kivisszük 1981 novemberében a carotid artéria mûtétre. 1981 november 5-én nyerünk a lottón NJ-ben a pick 6-en: 1,2,3,6,12,18. Ebbôl kifizetjük a mûtétet és a maradékot a brk-a-ba tesszük. Amikor hazatérünk, akkor én megfoganok és minden tudás átranszferolódik a Bíró Beatrixbe ugyanazzal a genetikával. 1982 januárjában is nyerünk a lottón: 43,44,63,74,84. Ez az én nevem alá kerül majd. Az életútam pedig a következô: 1982 végén születek meg. Már 4 évesen elkezdem a hobbikat: társas és néptánc, hegedû, zongora, tenisz, lovaglás, festészet, kerámiázás. 1989-ben kezdem az általánost és németet tanulok. A nyarakat utazással töltjük a világ minden tájára meg a Balcsin. A gimit 1997-tôl meg spanyoltagozaton végzem el a Károlyi Mihály Gimnáziumban és a nyarakat Spanyolországban és Németországban töltöm. 2000-ben bevásárolunk pesti ingatlanokból és földekbôl. 2002-ben kimegyek az usába a Rutgers egyetemre. Beilleszkedem a magyar közösségbe a népitánc és hegedû által. Teniszezek, táncolok és evezem. Az egyetemen a spanyol és német mellett veszek franciát és olaszt. Férjhezmegyek a zöldkártyáért és 2005-re már állampolgár vagyok. 2005-ben megismerem TK-t és 2006-ban elkezdem az orvosit Bostonban a Harvardon. 2014-re már megvan a PhD és MD fokozat. 2014-ben le Miamiba a rezidenciára. Ekkor veszunk egy rezidenciát Coral Gables-en. Teniszezünk és táncolunk, valamint vizisportolunk. Édesanyámék kinn vannak a telekre velünk. 2017-ben végzem és nyitok egy funcionális medicina klinikát. Elkezdünk dolgozni a baba projecten. Amikor a legidôsebb 6 éves, akkor hazaköltözünk és a Waldorf iskolában kezd. Sportolnak, táncolnak és hangszeren játszanak
2017. márc. 26. 08:35
 142/271 anonim ***** válasza:
49%
1999 junius 29. Erre a napra akarok visszamenni. A mai es akkori tudasommal ebredek. Keszulunk a repterre. Felhivjuk Bozsi nenit, Nagyapamat, Edit nenieket, Mikit, hogy irassanak fel Milgammat nekem.
2017. márc. 26. 20:42
 143/271 anonim ***** válasza:
49%
Vagy jobb egy olyan datum, amire emlekszem: 1985 nyara Csempeszkopacson a mai tudasommal. Nyerunk a lotton a 29. heten: 1,2,59,85,88. Apam megy oreganyamhoz a sorsolas napjan es kabumm. En ujjongok a nyeremenyen, majd jon a telefon. Egyszerre ket jo hir. Az elso dolog: felvenni a nyeremenyt. Masodik: elkezdeni a GAPS dietat es a b12 injekcio kurat. Elkezdem a hobbikat szeptembertol: tenisz, lovaglas, tanc, festeszet, keramia, zongorazas. Edesanyam megismerkedik egy kedves pasassal. Veszunk egy hazat Nene es Teta neni kornyeken, egy Lada kombit, egy lakast a Raday utcaban es egy nyaralot Revfulopon. Minden nyaron kirandulunk, szorfozunk, vitorlazunk. A Joskar Olaba jarok iskolaba a baratnoimmel. Nem jarok versenyekre, hanem inkabb a hobbiknak hodolok. 1989 nyaratol vilagot jarunk nyaranta. Kozepiskolaba a Karolyi Mihaly gimibe jarok Kispestre 1992-tol 1997-ig. 1994 nyaran kimegyek Buenos Airesbe tangozni, spanyolozni es feltankolni B12-bol. 1995-ben a csaladdal bejarjuk Del-Amerikat. 1996 nyaran kijovunk az USÁba es nyerek a lotton junius 20-an. Bejarjuk az orszagot. 1997-ben elkezdem a Rutgerset. Veszek spanyolt, nemetet, olaszt es franciat a biosz orak mellett. Evezek, teniszezek, tancolok, lovagolok. Beilleszkedek a new brunswicki csapatba. Keresek egy ferjet a zoldkartyaert. A nyarakat a csaladdal toltom- utazunk a vilagban. 2001-ben elkezdem a Harvard medical schoolt. Tenisz es tanc marad. 2005-ben Miamiba koltozom a rezidenciara. Tanc, tenisz, vizisportok 3 evre. 2008-ban vegzem es akkor hazakoltozom. Megismerem Jozsit. Honositom a diplomaimat, leforditom a Could it be b12?, GAPS es Put your heart in your mouth konyveket es minden paciensemnek adok egy peldanyt a klinikan. Vegigfesztivalozzuk es utazzuk a nyarakat es sielunk. Bekoltozunk a Raday utcai lakasba es szulok ket gyereket. 2010 januarban elvegzem az elso Maitland tanfolyamot utana forditok rajtuk. Megismerek igy emberkeket es bovul a praxis manual terapiaval. 2013-ban veszek egy nagy klinikat, ahol van fodraszat, kozmetika, belgyogyaszat, gyogyszerellenes pszichiatria es Maitland manual terapia. 2015-ben megveszem az Oregbukk utcai hazat. Boldogan kombinalom a csaladi eletet a szakmammal.
2017. márc. 27. 08:42
 144/271 anonim ***** válasza:
49%
1978 aprilis 3 a datum. Mindenki emlekezete torlodik, kiveve Edesanyamet. Az enyem is torlodik, de szelektiven, szoval minden torlodik kiveve a kovetkezoket: tudok magyarul, angolul es annyira spanyolul, amennyire 2011 augusztusaban tudtam, tudok irni, olvasni, szamolni es tudom a Maitlandet. Valamint mindent tudok a b12-rol, a dysbiozisrol es a glutenrol, amit ma tudok (a konyvem vazlatat). Tudok mindent, amit ma tudok, minusz az erzelmi traumak. Aztan mintha egy horror konyvet olvastam volna el - tudom az eletutamat, mintha valaki mase lett volna: tudom a 2x16 ev tragediajat es a pszichiatria tragediajat. A lelkem nem serult meg, egy magzat vagyok. Aztan egy masik sztory is van a fejemben: az alternativa az eletemre. Tudom, hogy egy jo meseben a gonoszok meghalnak, ezert tudom, hogy oreganyam meg fog halni apammal trabantbalesetben. Vagy meg jobb: ma leesik a lepcson es meghal. Amint megszuletek, nyerunk a lotton ketszer. Veszunk egy hazat es egy trabantot. Megmondom Edesanyamnak, hogy liszterzekenyek vagyunk es azt is, hogy mindenki kapjon b12 injekcio kurat: napi 2000 mcg 15 napon at. Apam nem dolgozik a claudiusban, igy nem lesz spicli. Miki szuletese elotti lottoszamokat is tudom: 43,44,63,74,84. Megkerem, hogy a szuletesnapom utani heten vegyunk egy lottoszelvenyt: 10,16,24,67,84. Ebbol megvesszuk a repulojegyeket, hogy megmentsuk Papat. A dr Charles Kerbert kell felkeresni a UC medical center radiologiajan, o csinalta az elso carotid arteria transluminal angioplastyt. Ez kell a Papanak. Az USA-ban veszunk egy lottoszelvenyt augusztus 5-en: 9,10,12,15,28,32. Ebbol kifizetjuk a mutetet es a maradekot beletesszuk a brk-a-ba. Amint hazaertunk az usabol, elkezdjuk a hobbikat: hegedu, zongora, tarsas tanc, nepitanc, tenisz, festes, keramizas, lovaglas es spanyol. Senkinek nem mondom meg, hogy mit tudok hirtelen, csak mindig ugy mondom, mintha megalmodtam volna. Apamnak megvan a trabantja. Tudom, hogy mi fog tortenni - igy sikamlos tavaszi napon 1983-ban puff neki egy busznak. Megvigasztalom Edesanyamat, hogy sohajtson fel. Talal maganak egy masik ferjet hamar. Amig o randizik, vigyazok az ocsemre. Meg is talalja es ujra ferjhezmegy. Szul meg gyerekeket. A nyarakat a Balcsi partjan toltjuk Revfulopi nyaralonkban: szorfozunk, vitorlazunk, kirandulunk az orszagban es Europaban. A kovetkezo dolog: 1986 aprilis 26 Csernobil. Elmondom a jodot a radioaktivitas ellen es hogy ne menjunk ki a majalisra megazni az esoben. A Tundinek mondom, h b12 injekcio kell neki minden nap, akkor nem lesz fogyatekos a lanya. Elmondom neki, hogy ha mellrakos lesz, akkor belehal a chemoba. Ezzel megmentem talan az eletet. Aztan a kovetkezo allomas: kozepiskola: kettannyelvu spanyol gimi. . Kimegyunk az usaba egy korutra 1994-ben es megtesszuk ezeket a szamokat 1994 junius 16-an: 32,33,40,43,44,46. Megirom a toeflt es az sat-t. 1995-ben kimegyek Argentinaba spanyolt tanulni a nyarra az expanish iskolaval es persze tangot...es persze feltankolol b12-bol es minden csaladtagnak beadom. Nagyapamnak, Nenenek es a ferjenek, Csempeszen a Kpapanak, Teta neninek es a lanyanak. Talan erre mar hallgatnak ram. Aztan 1996-ban kijovunk, mert megnyertuk a zoldkartya lottot. 1996 junius 20-an nyerek a lotton: 2,6,32,39,43,46. Ezzel fedezem a tanulmanyaimat. Miki high schoolt kezd. En intuitivan tudom, hogy a Rutgersen mit kell tennem (nyelveket tanulni a pre-med mellett) es hogy a magyar kozossegbe hogyan csatlakozzunk. Folytatom tovabb a hobbikat: Arthur Murray, tenisz, evezes, cserkeszet, neptanc. Bostonba felkoltozunk: en a Harvardot jarom, az ocsem a BU-t mernokire. 2001-re allampolgarok vagyunk. Akkor Edesanyamek hazakoltoznek es csak ingaznak a ket orszag kozott. 2004-ben lekoltozunk Miamiaba a rezidenciara. Itt tanc, tenisz, vizisport. 2005-ben megismerem Kosa Tibit es tudom, mit kell tennem: felajanlom neki a hazassagot es a programozas tanulasanak a lehetoseget a University of Miamin. Odakoltozik hozzank. En 2007-ben vegzem, akkor elmegy a csalad egy vilagkoruli utra. Arra a ket evre hazakoltozom es belevetem magam a konyvek leforditasaba, amint megjelennek: could it be b12?, celiac disease, GAPS, put your heart in your mouth. Kimegyek elvegezni a funkcionalis medicina modulokat. Eloadasokat tartok orszagszerte. A telekre kimegyek Floridaba es elvegzem a brian tracy seminariumokat, felkeszulok egy fitness versenyre es elvezem Miamit. 2010-ben vegez Tibi az egyetemen. Egy nagy bulit csapunk a Balaton partjan. Megkapja a magyar allampolgarsagot altalam valamikor. Onnantol a csaladalapitas a fontos. Amerikaban szulok otthon a furdokadban egy baba segitsegevel. Nem oltatjuk be a gyerekeket. Kinyitok egy praxist es b12-vel es taplalekkiegeszitokkel es etrenddel gyogyitom az embereket. Valahogy tudok az enterolabrol, a spectracellrol, xymogenrol, pure encapsulationrol es a methylcobalaminrol. Kozben forgatom a penzt a stockmarketben: tudom azt, hogy 1982-ben a brk-aba kell tenni a penzt 1988 decembereig, amikor a home depot stockba kell attenni 1999 december 31-ig. Az en penzem, amit nyerek 1996-ban, azt pedig a yahooba 1999 december 31-ig. Onnantol pedig mindkettot az hw-ba 2005 augusztus 12-ig. Tudom azt, h amikor a szuleim hazakoltoznek 2001-ben, akkor 300 lesz a dollar es ingatlant kell venni. 2005 vegen corvelbe kell tenni a penzt, 2006 vegen first solarba, 2007 vegen ebs-be, majd 2008 vegen select comfortbe 2012 aprilis 13-ig. Akkor erdemes ingatlanokat venni es a netflixbe beletenni a penzt 2015 december 4-ig. Akkor attenni a gmcr-ba, amig felmegy 91-re. Akkor kivenni es az NVIDIA-ba beletenni 2016 vegeig es onnantol beletenni a vanguard s&p 500 etf-be 90%-ban es 10%-ban a total bond ETF-be. Ezt mind tudom. Hatalmas alapitvanyokat hozok letre Mo-on mar amikor elerem az egy milliard dollart. Kifizetem az osszes lakashitelt szegeny magyar csaladoknak, fenntartok iskolakat es korhazakat, magyar kulturalis esemenyeket tamogatok. Coral Gablesen elunk egeszen addig, amig a legidosebb gyermek 6 eves. A nyarakat addig is otthon toltjuk.
2017. ápr. 3. 07:09
 145/271 anonim ***** válasza:
49%
visszamegyunk 1994 junius 12-re holnapra a mai eszemmel. Garfielden ebredek fel a Kmamaeknal.
2017. ápr. 18. 01:49
 146/271 anonim ***** válasza:
49%
Holnap pentek, csak ugy, mint 1994 junius 17-en. Arra a napra akarok visszamenni. Muszaj. Nincsen mas megoldas.
2017. ápr. 20. 21:55
 147/271 anonim ***** válasza:
49%
1993 aprilis 25. Ott ebredunk fel, ahol akkor voltunk a mai es akkori tudasunkkal. Nagyot csodalkozunk. Jon a szulinapom es a majusfa allitas.
2017. ápr. 24. 20:21
 148/271 anonim ***** válasza:
49%
1994 junius 17 - penteki nap. A mai tudasommal ebredek fel, de mindenki mase torlodik. A lottoszamok nem ugyanazok. elmegyek babysittelni. a penzt beletesszuk az SFM reszvenybe, jatszunk vele. es augusztusban elkoltozunk Ridgewoodra. ez a legjobb.
2017. ápr. 28. 00:59
 149/271 anonim ***** válasza:
49%
1994 junius 16. Erre a napra ebredunk fel. Csutorok van, a feher falak kozott ebredek a szobaban. Nagyon meglepodom. Kimegyek az ujsagert es juhééé, a mai datum 1994 junius 16. Mindenki memoriaja torlodik, kiveve az enyemet. A vilag visszaall arra az allapotra, amilyen akkor volt. Meg minden rendben van az eletemben. Megvan az akkori es a mai tudasom. Leirom mindazt, amit apam muvelt 1991 ota. Ez belemegy a konyvembe: against all odds - escaping bolsevism.
2017. máj. 10. 20:32
 150/271 anonim ***** válasza:
49%
Against all odds - Bolshevism in the family.
2017. máj. 10. 20:35
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!