Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mik a legujabb eredmenyek az...

Mik a legujabb eredmenyek az idoutazas teren? Lehetseges lenne vegre visszamenni az multba? A jovot tudom, oda nem vagyom. En a multba szeretnek visszamenni, megpedig 1994 junius 16-ra.

Figyelt kérdés

2016. máj. 16. 15:41
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/271 anonim ***** válasza:
49%
Igazabol kicsit korabbra jobb lenne: 1992 marcius 7 - a Csabaeknal ebredek fel az akkori es a mai tudasommal. Rajzolok valamit Edesanyamnak a szulinapjara. Megmondom Edesanyamnak, hogy koltozzunk ki Lukacshazara a bakterhazba es hagyjuk a lakast ugy, ahogy volt. Sokkal tobbunk lesz a jovoben. Elmondom neki, hogy mi lesz a jovoben. Hagyjuk a Csabat es a Kalmant is a fenebe, mert ok nem megfelelo partnerek.
2017. márc. 6. 20:36
 132/271 anonim ***** válasza:
49%
1994 junius 10 jobb lesz. Lukacshazan ebredek fel a mai tudasommal
2017. márc. 6. 21:46
 133/271 anonim ***** válasza:
49%
1996 junius 15 - ez egy szerdai nap. A mai tudasommal es eszemmel megyunk vissza. Az egesz vilag visszaalakul olyanna, amilyen akkor volt. Az en memoriam megvan, minusz a traumak. Az elso lepes: elmegyunk setalni es megvesszuk a lottoszelvenyt. A tobbi mar azon mulik, hogy nyerunk-e. Ha igen ha nem, akkor is elkoltozunk augusztus elejen az oregtol.
2017. márc. 7. 19:25
 134/271 Ozmium42 ***** válasza:
Meddig kommentelsz még ide? Jobban érzed magad ettől?
2017. márc. 7. 19:41
 135/271 anonim ***** válasza:
49%
Stephen Hawking szerint lehetséges az idôutazás, de csak elôre. Nektek mi a véleményetek? Vissza lehet-e utazni a múltba? Illetve vissza lehet-e pörgetni az idôt úgy, hogy az én memóriám marad csak meg egy olyan jövôrôl, ami nem történik meg, mert másképp alakítom az életemet attól a ponttól kezdve, ahova visszapörgettük az idôt?
2017. márc. 9. 21:19
 136/271 anonim ***** válasza:
49%
A mai eszemmel ébredek fel a 30 éves testemben az Arany Strucc Hotelben 1957 február 15-én. Az igazolványom Nagy Beatrixot mutat, van mellette egy orvosi diploma, egy mûkôdési engedély és 1 millió akkori forint. Böröndökben benne van az összes kedvenc mai cuccom és az összes fontos könyv. Egy nagy dobozban pedig 100 ampulla 50k mcg-os methylcobalamin injekció és 100 fiola szerves kék jód. Kimegyek Kôszegdoroszlóra a dédnagyszüleimhez és kiveszem tôlük a kisszobát. Mindenkinek beadok a családban methylcobalamin injekciót és kék jódot. Nyerek a lottón március 7-én: 16,61,71,77,89. Ebbôl veszek egy autót. Édesanyámat kiviszem magamhoz miután abbahagyta az anyatejet es a GAPS/paleo-szerûen fôzünk. 6 évesen elkezd hegedülni, táncolni, festeni és kerámiázni velem együtt. Én ezen kívül lovagolok és teniszezem. Futok a faluban minden reggel és súlyzózom az istállóban lévô súlyokkal. Mindent megtanulok a dédnagyapámtól. A nyarakat a Balcsin töltjük vitorlázva és szörfözve. Amikor Édesanyám gimibe megy, akkor beköltözünk Szombathelyre. Megismeri Bíró Gyuszit. A második felét a giminek Budapesten járja, mert követjük Pestre. 1978 18. és 19. hetében nyer Édesanyám a lottón és vesznek egy szép házat Budán és egy nyaralót a Balatonon. Valamilyen fôiskolát elvégez és 1979-ben lediplomázik majd férjhezmegy. A dédnagyapámat kivisszük 1981 novemberében a carotid artéria mûtétre. 1981 november 5-én nyerünk a lottón NJ-ben a pick 6-en: 1,2,3,6,12,18. Ebbôl kifizetjük a mûtétet és a maradékot a brk-a-ba tesszük. Amikor hazatérünk, akkor én megfoganok és minden tudás átranszferolódik a Bíró Beatrixbe ugyanazzal a genetikával. 1982 januárjában is nyerünk a lottón: 43,44,63,74,84. Ez az én nevem alá kerül majd. Az életútam pedig a következô: 1982 végén születek meg. Már 4 évesen elkezdem a hobbikat: társas és néptánc, hegedû, zongora, tenisz, lovaglás, festészet, kerámiázás. 1989-ben kezdem az általánost és németet tanulok. A nyarakat utazással töltjük a világ minden tájára meg a Balcsin. A gimit 1997-tôl meg spanyoltagozaton végzem el a Károlyi Mihály Gimnáziumban és a nyarakat Spanyolországban és Németországban töltöm. 2000-ben bevásárolunk pesti ingatlanokból és földekbôl. 2001-ben kimegyek az usába a Rutgers egyetemre. Beilleszkedem a magyar közösségbe a népitánc és hegedû által. Teniszezek, táncolok és evezem. Az egyetemen a spanyol és német mellett veszek franciát és olaszt. Férjhezmegyek a zöldkártyáért és 2005-re már állampolgár vagyok. 2005-ben megismerem TK-t és elkezdem az orvosit Bostonban a Harvardon. 2013-ra már megvan a PhD és MD fokozat. 2013-ban le Miamiba a rezidenciára. Ekkor veszunk egy rezidenciát Coral Gables-en. Teniszezünk és táncolunk, valamint vizisportolunk. Édesanyámék kinn vannak a telekre velünk. 2016-ban végzem és nyitok egy funcionális medicina klinikát. Elkezdünk dolgozni a baba projecten. Amikor a legidôsebb 6 éves, akkor hazaköltözünk és a Waldorf iskolában kezd. Sportolnak, táncolnak és hangszeren játszanak.
2017. márc. 12. 19:02
 137/271 anonim ***** válasza:
49%
1994 junius 14: Edesanyam mellett ebredek fel Garfielden. Ez lesz a legboldogabb napja az eletemnek.
2017. márc. 13. 14:48
 138/271 anonim ***** válasza:
49%
1982 augusztus, Hotel Annabella, Balatonfüred. 3 eves vagyok, a mai tudasommal, de gyermeki mentalitassal es tehetseggel. Minden trauma torlodik az agyambol es a lelkembol. 1982 januar elso heteben nyerunk a lotton es veszunk egy trabantot es kifizetjuk a lakast. Apam kabumm a trabanttal valamikor a szuletesnapom elott. Szuletesnapom utan nyerunk a lotton es ebbol megvesszuk az amerikai repjegyeket. Kimegyunk augusztusban nyerunk az amerikai lotton. Kifizetjuk Papa mutetjet es a tobbit beletesszuk a brk-a-ba. Hazajovunk es elkezdem a hobbikat: nepitanc, tarsastanc Edesanyammal egyutt, tenisz, lovaglas, festes, keramiazas, hegedu es zongora, valamint spanyol es nemet orak. Elkezdjuk a GAPS dietat. Edesanyam talal maganak egy kedves ferjet a hobbikon keresztul. Amkor megvan a ferje, akkor epitunk egy hazat Gencsapatiban es veszunk egy nyaralot Revfulopon. Egy Lada kombit veszunk es bejarjuk Mo-t es Europat, amint lehet. A nyarakat utazassal es a Balcsin vitorlazassal es szorffel toltjuk. Kozepiskolat Bp-en jarom a spanyol kozepiskolaban. 1994-ben kimegyek Buenos Airesbe tokeletesiteni a nyelvtudasomat es feltankolni b12-vel. Minden csaladtagnak beadjuk. 1995-ben kijovunk az USA-ba letenni a TOEFL-t es az SAT-t. 1996-ban kijovok es nyerek a lotton junius 20-an: 2,6,32,39,43,46. Elkezdem a sulit: spanyol, nemet, francia, olasz, orosz es a biosz orak. A nepitanccal es hegeduvel belekapcsolodom a magyar eletbe. Tancolok es teniszezek tovabb, valamint reggel evezek a Raritan folyon. Hetvegen lovagolok es cserkeszkedem meg bulizom. Nyaranta idegen orszagokban tanulom a nyelvet es a Balcsin vagyok. Ferjhezmegyek egy magyarhoz es 2001-re mar megvan az allampolgarsagim. Felkoltozom Bostonba. Ott is tancolok es teniszezem es belekapcsolodom a magyar eletbe. 2005-ben felpakolok es lemegyek Miamiba. Utkozben megallok NJ-ben es bemegyek a Schuszter Feri bacsihoz es felajanlom a Kosa Tibinek a zoldkartyat es a tanulas lehetoseget. Miamiban egyutt teniszezunk, tancolunk es vizisportolunk. 2008-ra vegzem a rezidenciaval. Akkor hazamegyunk a nyarra es vegigfesztivalozzuk a nyarat. Visszajovok es megirom a konyvemet, elvegzem a funkcionalis medicina modulokat, felkeszulok egy physique versenyre. 2009 nyaran ismet hazamegyek es vegigsalsazom a nyarat, megismerem a bandat. Aztan visszajovok es lemegyek South Americaba tokeletesiteni a spanyolomat. 2010-ben Tibi vegez es hazamegyunk bejarni Europat es a salsa fesztivalokat. Utana a csaladdal bejarjuk a vilagot egy ev alatt. 2011-ben csapunk egy nagy lakodalmat a Balcsi parton a fesztivalok utan. Visszajovunk Coral Gables-re, veszunk egy rezidenciat es nekiallunk a gyerek projecten dolgozni. 2012-re jon az elso, 2013-ban a masodik, 2014-ben a harmadik, 2015-ben a negyedik, 2016-ban az otodik. Part timeban dolgozom. Otthon epittetunk egy nagy triplexet az egesz csaladnak. A nyarakat otthon toltjuk a Balcsi partjan. A teleket Edesanyamek velunk toltik, vigyaznak a gyerekekre. 2018-ban vegleg hazakoltozunk Budapestre, arra megepul a nagy haz. Eladjuk a Coral Gables-it. A legidosebb elkezdi a waldorfi iskolat Obudan. 2040-re kinn vannak a gyerekek a hazbol. Akkor reszlegesen nyugdijba megyunk es elkezdjuk jarni a vilagot, konyvet irni es eppen amihez kedvunk van. Dolgozunk tovabb, csak reszidoben es gyakori vakaciokkal.
2017. márc. 14. 05:14
 139/271 anonim ***** válasza:
49%
1994 junius 16. Mindenki emlekezete torlodik, beleertve az enyemet is, kiveve George-et es Horog Laciet. Majd ok ketten elmondjak nekem, hogy mi tortent 1994 es 2017 kozott. En nem akarok semmire sem emlekezni. Felebredek es megtalalom a leveleket a parnamon. Egy meleg nyari nap van Fair Lawnban. Elolvasom az összes levelet es rajovok, hogy mi tortent. Visszamentunk az idoben. 1994 junius 16-ra. Elmegyunk lottoszelvenyt venni, de vszinuleg nem stimmelnek majd a szamok. Nem baj. Babysittelek. Tozsdezunk. Elkoltozunk JB-tol augusztusban. Kiveszunk egy lakast Ridgewoodon. Nem beszelek meg jol angolul, de nem baj. Megtanulok hamar.
2017. márc. 16. 01:37
 140/271 anonim ***** válasza:
49%
A legjobb 1957 március 1. A 30 éves testemben ébredek az Aranystruccban. Ez a tuti.
2017. márc. 26. 08:22
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!