Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tényleg nagy elvárásaim vannak?

Tényleg nagy elvárásaim vannak?

Figyelt kérdés
Nem akarok mást csak egy pasit akinek van egy magánrepülője, saját luxushajója, egy icipici szigete, néhány háza szerte a világban, esetleg még a fekete meg piros sportkocsik sem esnének rosszul. Meg szeretném ha használhatnám néha a bankkártyáját... tényleg, csak naponta néhány órára. Ez olyan nagy kérés lenne? Mi bajotok ezzel srácok? Cserébe bármikor rám nézhet és esetleg megfoghatja a kezem. Extrém esetben még puszit is adhatna az arcomra. És ígérem haláláig szeretni fogom, sőt utána még jobban! Szóval... esetleg jelentkező van?
2009. nov. 5. 23:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem van magánrepülőm, most építettem legóból, nagyon királyosan néz ki, a luxushajó éppen épül. Mázlid van, mert egy csomó matchboxom is van, van köztük fekete meg piros sportkocsi is!! A bankkártyámat is használhatod, mind a 40Ft-al, ami rajta van. Múltkor a Balatonban a strandon csináltam egy iszappúpot, na az aztán icipici sziget lett, de mind az enyém, hacsak azóta el nem mosták a hullámok! Nekem ugyan személyesen nincsenek házaim, de csomó helyre van bejárásom, ugye nagyapához, anyu-apu házához, kollégiumba, szóval egy csomó helyen "van házam". Szóval akkor mikor dugunk?
2009. nov. 6. 01:08
 12/16 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: ma 01:02

minek gyűjtsem be? nem tudnám hol tárolni. ha akarod, bármikor megtekintheted. :)

2009. nov. 6. 01:28
 13/16 anonim ***** válasza:
az elvárásokkal nincs baj, azzal van, amit cserébe adnál. napi 3-4 szex a minimum, és bírd a speedet. :)
2009. nov. 6. 01:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez az alap!!! Ja, és az enyém azért nagyon jól tudjon fozni is és legyen saját étterme!!
2009. nov. 6. 14:36
 15/16 anonim ***** válasza:

hát figyelj ha ez elég neked akkor a hétvégén elviszlek vidékre a farmomra és bemutatlak a disznajoknak

ha nem akkor szólj és akkor majd elmegyünk horgászni

2009. nov. 6. 18:06
 16/16 anonim ***** válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁ hát ez nagyon tetszik. Szerintem egy test és lélek vagyunk. Próbáltad már lánnyal? Mert én sem. Hátha ketten elérhetjük. Két íly egyforma lélek. Mi mindent elérhetünk ketten együtt. De én még szeretnék egy nagyon drága kutyát is ami csak akkor ugat ha én akarom... és keveset egyen a dög, mert nem lesz időm rá, tudod a luxus ház meg a kocsok, jajj egy megbízható takarító nő is kell. Valakit esetleg érdekelne az állás? Hát nem vagyok egy jótét lélek segíteni akarok máson. (amúgy a kérdező az egy nagy paraszt, meg a foga is kiáll!!) Válasszatok engem! Én még azt is megengedem, hogy wc után kiny..d a seggem. Szóval most akkor az is kiderült, hogy rendkívűl romantikus lélek vagyok. És ha kell tudok kussolni is! Na?? a címem ha esetleg szégyenlős lennél: ringyó12@freemail.hu ja amúgy igen 12... de érettebb vagyok a koromnál. :) :)
2009. nov. 8. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!