Ez ku**va nagy! XD nem?
Figyelt kérdés
aki ezt felvette úgy röhög mint egy idiótaXD
http://www.youtube.com/watch?v=28mmC7kiQ3c
2011. okt. 8. 11:29
2/25 anonim válasza:
30 másodperc után már fájt a fejem
3/25 anonim válasza:
Aki ezt felteszi, az nem normális, de aki megnézi, és még röhög rajta, az se.
4/25 anonim válasza:
Hát a csávó hangjától nekem is megfájdult a fejem. A biciklis tényleg vicces volt, de a kamerázós csóka valami nagyon rosszindulatú kis p.csfej lehet. Volt ilyen stílusú ismerősöm, ő tudott még így röhögni mindenkin, mint egy hiénakutya.
6/25 anonim válasza:
igazi paraszt csávók -.-" nem láttak még részeg embert,igen nagy szó hogy a pistabácsi kissé tántorogva megy haza,holnap már a marinéni is ezt fújja a böszi abc-be
7/25 anonim válasza:
hát marha nagy ,de viszont én bevallom nem nevettem.Bár aki kameráz hát amarha hát ez ez erre nem találok szavakat...Hát igen öcsém felraktad a youtubera és most örülsz? :)
9/25 anonim válasza:
*eci már ma! Aszta büdös k*rva életbe hogy röhög.
Amúgy k*csög f*szok ezen nem nevetni kéne.
10/25 A kérdező kommentje:
ezzel most egyet értek.de ahogy röhögXDD
2011. okt. 8. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!