Ha nincsenek nagy elvárásaim,35 ezer Ft körül milyen telefont ajánlanátok? (:
WiFi, kellemes "zenei élmény", aránylag döcögésmentes működés.
Talán ezek a fő szempontok.
Szerintem nem túl nagy elvárások ezek egy mai telefonhoz, és álljatok hozzá úgy a dolgokhoz, hogy 2 évig nyüstöltem egy W302-es SE-t... :D
A Vodánál szeretnék egyébként telefont venni, ezek esnek bele a 35 ezres kategóriába (vannak köztük a feltételeimnek nem megfelelők is):
- Vodafone 858 Smart
- Samsung Champ
- Samsung S5230
- LG GS290
- LG Ego T500
- Vodafone 845
- LG Optimus Me P350
- Huawei U8500
- Samsung Star II
- Huawei X3 Ideos
Talán a két Huawei (nem a két Vodafoneos típus) tűnik jónak.
Mit ajánlotok? A felsoroltakon kívül is írhattok bátran. :)
Köszönöm!!! :))
Köszi a válaszod! :)
Blade volt bátyámnak, aztán fél év alatt négyszer kellett cseréltetnie garanciában, aztán meg már nem is foglalkozott vele.
Egyébként nem igazán szeretnék 35 ezer fölé menni, 4 ezerrel drágább az SE és a ZTE, a Galaxy Mini pedig 2-vel.
Egyébként mi a gond a Vodával? :D
Melóztam a nyáron, ennyi pénzem maradt, kp-ban, szóval a netes rendelés nem jó. :/
Előfizetéses nem szívesen lennék, mert ismerem magam és nem akarom aput kellemetlen helyzetbe hozni... :D
Amúgy A Voda is egész jó szolgáltatásokat ad, eddig nem volt vele gondom. :) T-s is voltam már, mondjuk az se volt rossz. :)
Csak az volt vele a gond, hogy a legolcsóbb feltöltés 3000 vagy 3500 Ft volt.
A felsoroltak közül egyébként te melyiket ajánlanád? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!