Ajánlanátok nekem egy könyvet az alábbi "elvárásaim" alapján?
Egy olyan könyvet keresek ami kicsit elvont, gondolkodtató, de mindenképpen valami üldözés, vagy menekülési szisztéma legyen benne. Kicsit misztikus is lehet.
Régebben még az alkonyatot imádtam de belegondolva, úristen.
Igazából imádok olvasni, csak még nem volt olyan könyv a kezembe ami nagyon lekötött volna.
Tudtok esetleg valami elgondolkodtató, megdöbbentő, akár szerelmes regényt is ajánlani?
16/L
*nagyon jó
a betoncsók is jó könyv!! (-:
az előző voltam! L/16
Darren Shan - Démonmester c. könyve és az utána következő összes rész a sorozatban vagy
Darren Shan- Rémségek cirkusza és az utána következő többi rész a sorozatban
(A Rémségek cirkusza vámpíros)
Jonathan Stroud - Bartimaeus trilógia
Kihagyhatatlan. Olyan jó, hogy azt lehetetlen képernyőre vetni!
Az összes Dan Brown regény. Én mindet elolvastam és bátran ajánlom mindegyiket. Letehetetlenül izgalmas, fordulatos cselekmény, van benne üldözés bőven:-)
Amikor bármelyik könyvét olvastam egy csomószor vetődött fel bennem a kérdés: na most hogyan fog megmenekülni a főszereplő? Nem lehet kiszámítani a cselekményét.
Az abszolút kedvencem: Az angyalok és démonok, A Da-Vinci kód
az én ajánlatom: Suzanna Collins- Éhetők Viadala
Nagyon jó könyv és meg is van filmesítve. Az egyik kedvenc könyvem és filmem. ( ez a könyv egy trilógia )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!